LAST HOPE с нов албум и ново видео

29 фев 2016, 13:44 ч. 1625 / 1 1
пред./следв.

   LAST HOPE издават своя нов албум "Chain Reaction" на 2 март, което ще бъде отбелязано с концерт в столичния клуб "Mixtape 5". Специални гости на събитието ще бъдат BROTHERS IN BLOOD и ПОКОЙ.

   "Chain Reaction" съдържа 13 песни и е записан в "Alpha & Omega Studios", Италия.

   В началото на тази година LAST HOPE подписаха договор с холандската звукозаписна компания "GSR Music" за международно издаване и разпространение на новия си албум. "GSR Music" е един от водещите хардкор лейбъли в Европа, дом на още култови групи като BORN FROM PAIN, KNUCKLEDUST, ALL OUT WAR, KICKBACK и много други.

   LAST HOPE ще бъдат специални гости на "Rebellion Tour 2016", оглавявано от MADBALL - то стартира на 3 март и в рамките на две седмици ще премине през Германия, Австрия, Чехия, Швейцария и Белгия. В турнето са участват още CROWN OF THORNZ, RYKER'S, TFUL и KNUCKLEDUST.

    По-долу може да гледате и официалния видеоклип към парчето "Majority Of One":

 

 

още за:

Last Hope


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


анти-елек 29.02.2016 23:09:15 отговори + 1 0
Е тва е.Както винаги пръскат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".