LAST IN LINE с видеоклип към кавъра на BEATLES "A Day in the Life"

30 юли 2022, 08:36 ч. 624 / 4 3
пред./следв.

   LAST IN LINE, създадената през 2012-а като трибют-група на DIO формация с участието на Vinny Appice - ударни, Vivian Campbell - китари, Andrew Freeman - вокали и Phil Soussan - бас, ще издаде ново EP на 11 ноември чрез новия си лейбъл "earMUSIC".

   То ще бъде в ограничено до 3000 копия и ще включва две лайв парчета, една наскоро записана нова песен и кавъра на BEATLES "A Day in the Life", който е и заглвна композиция. Квартетът го описва като една от най-тежките версии на класиката на Ливърпулската четворка от албума "Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band". Траклист:

01. A Day In The Life
02. Hurricane Orlagh
03. Devil In Me (Live)
04. Give Up The Ghost (Live)


 

last in line

още за:

Last In Line


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


vgngh 31.07.2022 19:35:59 отговори + 0 0
II е по добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 30.07.2022 09:44:33 отговори + 1 3
Е айде сега. Трибют банда на Дио да прави кавър на Бийтълс. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Trapeze 31.07.2022 01:34:15 + 4 0
Е айде сега. Не е съвсем трибют банда, щом има два доста прилични албума. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".