LAST REMAINS издадоха дебютния си албум

6 юли 2011, 22:45 ч. 290 / 4 5
пред./следв.
От днес, 6 юли излиза в продажба дебютният албум на русенците LAST REMAINS. Дискът се казва "The False Concept Of Life" и съдържа 10 песни, които бандата изпълнява често по концерти из цялата страна. Записите на албума са дело на Чефо (OVERDAWN), мастеринга - на Боби (DAN KOLOFF и "Soundlurker Studio"), а произведението на изкуството, наречено обложка, е дело Борко "Sten" (THROAT FISTING), чиято работа можете да забележите по последния сплит на софийската бийтдаун гордост REDOUND с гърците EDEN DEMISE и руснаците WILD BY HEART, дебютното EP на THROAT FISTING и третия албум на OVERDAWN "The World Only Ends When You're Dead". Очаквайте скоро промоцията на албума на LAST REMAINS в София, Пловдив, Шумен, Русе и други градове из България, както и извън нея. От днес всеки може да го закупи директно от бандата или от мърч-щанда на някой от концертите й.

още за:

Last Remains


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.07.2011 23:59:18 отговори + 0 0
я купуем дисковете само на перникшките банди Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 18:53:02 отговори + 0 0
Утре като срещна някой от бандата в наше село ще си го взема.
Няма ли някакви координати, маил например?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

makeyourownbones 7.07.2011 12:26:29 отговори + 0 0
Боби отново е направил чудеса. Само така! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2011 03:38:12 отговори + 0 0
хаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

сиса-ивото 7.07.2011 00:28:56 отговори + 0 0
Конгратс!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".