LEATHERHEAD и LAB FOR MADNESS се включват в концерта на EXARSIS в София

27 окт 2022, 11:06 ч. 431 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

LEATHERHEAD е спийд метъл група от Лариса (Гърция), създадена през 2022 г. Издадоха първия си сингъл, озаглавен “Tomahawk” през август 2022 г. и сега работят върху дебютния си албум. Това ще бъде първото им шоу в чужбина и те са готови и амбицирани да доставят качествен спийд метъл!
видео: https://www.youtube.com/watch?v=9tsNn-txTz0

Българската хардкор/груув/трайбъл/кросоувър/трашкор група LAB FOR MADNESS ще са родните представители и специални гости на този концерт. Бандата стартира през 2008 г. Дебютният албум е "Renig The System", издаден през 2013 г. Първоначално групата започва от малък град в Северозападна България - Вършец. В момента всички членове се намират в столицата София.
видео: https://www.youtube.com/watch?v=ATewy7Eof8E

ΕXARSIS е една от водещите траш метъл групи в Гърция през последните 10 години. През този период групата издава 5 успешни албума, като последният е „Sentenced to Life” (2020). Силата им е в свиренето на живо - групата има 5 турнета зад гърба си, главно в Европа и няколко града на Гърция и е споделяла сцената с групи като JUDAS PRIEST, ANTHRAX, KREATOR, SEPULTURA, SODOM, NILE, TERRORIZER и много други легендарни имена.

В момента EXARSIS се подготвят за два изключителни гръцки концерта като специални гости на великите VOIVOD, както и за хедлайн шоу като завръщане в Кипър, преди да свирят в България за първи път!
видео: https://www.youtube.com/watch?v=kwx1UCXrzt8

Концертът ще е в клуб Live & Loud (София, ул. Позитано 8), на 30-ти ноември. Билети ще се продават в деня на събитието, само на входа на клуба, на цена 20 лв.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".