LEAVES' EYES и Liv Kristine с различни версии за раздялата

19 апр 2016, 09:06 ч. 957 / 4 9
пред./следв.

   Няколко дни след изненадващата замяна на вокалистката Liv Kristine с финландката Elina Siirala от LEAVES' EYES разпространиха официално изявление по случая. В него се казва, че решението за раздялата е взето от всички членове на бандата още през януари. Музиката за песните на групата е писана от китариста Thorsten Bauer и съпруга на Liv Alex Krull, докато текстовете са създавани от Kristine, така че бандата не е неин самостоятелен проект. Що се отнася до отношенията между певицата и съпруга ѝ, останалите музиканти приканват феновете да уважат правото им на личен живот.

   Малко по-късно Liv Kristine публикува във "Фейсбук" своя коментар по темата. В него се твърди, че тя е била уведомена, че вече няма да участва в групата преди около седмица и за нея това е било изненада. Която съвпада с "голямо разочарование в личния ѝ живот". Същевременно певицата обещава нови срещи и нова музика на феновете.

 

leaves-eyes-new



Коментари   (9)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


ddd 19.04.2016 18:52:10 отговори + 2 0
И ко ся стаа кат с найтуиш ли ....офф не им омръзна...само че няма да им се получи на тях Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 19.04.2016 16:11:40 отговори + 5 1
Няма Лив - няма Leaves' Eyes! Все едно Ozzy Osbourne без Ози Озбърн или Van Halen без Ван Хелън. Жалко, че още една велика група отиде по дяволите... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ttt 19.04.2016 17:15:40 + 8 2
Чак пък велика... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ево 19.04.2016 15:21:58 отговори + 12 0
Истината е, че Алекс е изневерявал на Лив дълги години и вече окончателно е решил да е с новата си половинка. Групата е сервирала новината шокиращо на певицата, като това решение е било обмисляно от няколко месеца. В момента се събира петиция групата да не участва на тазгодишния Female Metal Festival, понеже много от феновете смятат, че достойнството и имиджа на Лив са опорочени. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

borknagar 19.04.2016 13:52:55 отговори + 4 0
Като гледам последно време какви неща постват във фейсбук, Лив постоянно е на турне, Алекс я е в студиото си, я участва в организирането на концерти, просто това може да е довело до "отдалечаване" и съответно раздяла. Нищо чак толкова странно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ttt 19.04.2016 13:21:08 отговори + 5 0
А Liv, кво се прави на разсеяна, че не знаела, че я гонят. Все едно мъжо й не и е казал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


АзАз 19.04.2016 10:05:59 отговори + 9 0
То беше ясно че нещата са на лична основа,в случая взаимоотношенията между Лив и Алекс Крул.......
Затова има една поговорка "Не с..и там,където ядеш",това важи и за музикалния фронт
Скапали си отношенията и това веднага е дало рефлекс и върху бандата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 19.04.2016 12:14:43 + 0 0
Да ама точно на музикалния фронт има най-много подобни връзки. Като започнеш от Ричи Блекмор и Кендис и свършиш с най-ъндърграунд бандата с мъж и жена в нея, която успеем да издирим. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бай Кире 19.04.2016 10:02:49 отговори + 8 0
Явно шефът е хакнал уволнение 2 в 1 . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".