LEAVES' EYES разкриват заглавието, траклиста и обложката на новия си албум

4 ное 2017, 01:48 ч. 406 / 2 0
пред./следв.

   Симфоник метъл групата LEAVES' EYES ще издаде следващия си студиен албум, озаглавен "Sign of the Dragonhead", на 12 януари 2018 г. Творбата съдържа 10 нови песни и ще е първи дългосвирещ диск с новата вокалистка Elina Siirala. От лагера на бандата съобщават, че в записите са участвали хорът "London Voices", записвал за филмовите продукции "Властелинът на пръстените" и "Междузвездни войни", както и класическият ансамбъл на Victor Smolski от Беларус и още много фолклорни и класически инструменталисти и перкусионисти.

   Продуцент е лидерът на групата Alexander Krull, записите са осъществени в неговото студио "Mastersound", а обложката е поверена на Stefan Heilemann, работил с KAMELOT, EPICA, LINDEMANN и др.

   Траклист и обложка:

1. Sign Of The Dragonhead
2. Across The Sea
3. Like A Mountain
4. Jomsborg
5. Völva
6. Riders On The Wind
7. Fairer Than The Sun
8. Shadows In The Night
9. Rulers Of Wind And Waves
10. Fires In The North
11. Waves Of Euphoria


още за:

Leaves' Eyes


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".