LEFT TO DIE отново в София на 30 август

5 апр 2024, 09:04 ч. 697 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

LEFT TO DIE с нов концерт на 30 август в София

Култови песни на DEATH от „Scream Bloody Gore” и “Leprosy“ на живо!

BGTSC представя: концерта на LEFT TO DIE, който ще се състои на 30 август 2024 година от 20:00 часа в столичния клуб Mixtape5. Събитието е част от европейско турне, озаглавено „Scream Bloody Leprosy“ по време на което бандата изпълнява по-голямата част от легендарните албуми на DEATH „Scream Bloody Gore“ и „Leprosy“.

Както знаете LEFT TO DIE се състои от бивши и настоящи членове на легендарните DEATH, OBITUARY, EXUMED, GRUESOME, MASSACRE и MALEVOLENT CREATION. В основата на супергрупата са бас китарата на Тери Бътлър (Terry Butler), също от Obituary и китариста Рик Роз (Rick Rozz) съосновател с Чък Шулдинър на Mantas. Бътлър и Роз се събират с членове на групата Gruesome Мат Харви (Matt Harvey - китара, вокалист на Exhumed) и Гъс Риос (Gus Rios - ударни, ex-Malevolent Creation), за да изпълняват песни от класическия албум „Leprosy“ и песни от дебютния албум на Death „Scream Bloody Gore“. След топлото посрещане през миналата година музикантите нетърпеливо очакват завръщането си у нас и обещават още по-голям спектакъл, връщайки се към златното начало на Death от 1987 – 1988 г. Ексклузивният концерт у нас освен, че е нова възможност да видим и съпреживеем това страхотно шоу ще е и с повече песни!

Феновете на Death и несравнимия Chuck Schuldiner ще празнуваме на 30 август! Не пропускайте, а бъдете с нас!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежата на Eventim.bg в цялата страна [поръчай онлайн]. Електронната им версия не е необходимо да бъде отпечатана, а могат да бъдат сканирани директно от телефон.

Цените на пропуските до 7 април, включително, ще са 35 лева! След това и до деня на концерта ще са по 40 лева. В деня на събитието 45 лева.

Деца до 7 годишна възраст влизат без билет.
Изисквания за допуск на малолетни и непълнолетни на страницата на клуба.

Важно:
При всяко едно събитие, организирано от BGTSC, парите от закупените билети остават при съответната фирма продавач. Те не се третират като оборотни средства или печалба, затова в случай на отмяна на събитие при форсмажорна ситуация всеки закупил билет за събитие, организирано от BGTSC, гарантирано получава средствата си в посочения за това период!

BGTSC са член на сдружението „Сцена музика“и спазва Етичния кодекс за дейността на организаторите на концерти в България!

Предстои обявяването на допълнителна информация!

 

 

left to die

още за:

Left To DieBgtsc


Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fox 17.04.2024 20:26:59 отговори + 0 0
пак сме там Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ванката 6.04.2024 01:04:11 отговори + 1 2
Жалко, че съвпада с Running Free Fest-a. Бих ги гледал пак, но ще е следващия път. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 7.04.2024 20:44:01 + 1 1
То па един фест! Върха на мизерията По-добре Хилса Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kamael 5.04.2024 14:04:30 отговори + 7 0
Миналият път направо ни откъснаха главите.
Да не говорим, че наистина звука беше супер.
Ще се ходи пак, то се е видяло.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тор 5.04.2024 12:22:55 отговори + 2 1
Не е точно моето, но ще се пусна и аз. Тери е велик Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

??? 5.04.2024 11:10:03 отговори + 3 2
Това не е ли пак трибют? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sixxx 7.04.2024 08:48:34 + 1 0
Не бих го определил като трибют, тъй като има членове на самата група. Останалите са членове на други култови групи от американската дет метъл сцена. На мен ми прилича на концерта на Брус Дикинсън и други хора, които изпълняваха песни на Джон Лорд. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

sulfric 5.04.2024 10:55:06 отговори + 7 0
Тия направиха топ шоу.Изкараха супер звучене от Микстейп Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".