Легендата Vinny Appice (BLACK SABBATH) споделя във "Фрактура" голямата си мечта

12 окт 2012, 10:23 ч. 263 / 7 7
пред./следв.
На 14 октомври ("Диема ТВ", 24:00 ч.) в специализираното телевизионно предаване за рок и метъл музика Фрактура ще бъде направена премиера на новите клипове на ARCH ENEMY, PARADISE LOST, DELAIN и MNEMIC. Пред камерите на водещия Васко Катинчаров ще застанат STRYPER и легендарният барабанист Vinny Appice (BLACK SABBATH, HEAVEN & HELL), като ще бъде излъчен и репортаж от участието им на летните фестивали. В интервюто Vinny разказва за травмите си като барабанист, каква е идеята на супергрупата BIG NOIZE и къде са се разминали детските му очаквания с бъдещата му кариера. STRYPER споделят защо Ozzy Osbourne ги мрази, защо да си християнска група е трудно и кой е най-смешният слух, който някога са чували за себе си. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказа Jeff Waters от ANNIHILATOR за "Фрактура". Клипове и концертни песни на DORO, AS I LAY DYING, CINDERELLA, 3 INCHES OF BLOOD, PRONG, BLOODHOUND GANG, ACCEPT, PARKWAY DRIVE, STATUS QUO, DECAPITATED и DRAGONFORCE също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   "Фрактура" се излъчва по телевизия "Диема" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч.

   За повече информация посетете "Фрактура" във "Facebook".


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Оф до Бате Цъфо 13.10.2012 10:28:04 отговори + 0 0
Еваларка баце, честито ... присъствал си на нещо уникално, което доста малко хора ще имат възможност да видят. Искрено ти завиждам ) \m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бате Цъфо 12.10.2012 22:04:03 отговори + 0 0
Вчера бе хубав ден за ударните!
Друм Уорс, групата на
Вини и Кермин ...свириха заедно
страхотна сила!!!
два сета барабани,
Вини с една каса, Кермин с две))))
Братята сътвориха нова глава в историята!
Малкък клуб, не много публика, и океан от музика!
След гига контакт с публиката, приятна атмосфера и разговори.
Вини е много точен човек, скромен, ерудиран, непринуден.
Каза че е отклонил предложението да свири с Ози.
Изключителен концерт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анонимен 12.10.2012 21:55:44 отговори + 0 0
Прав/a си Оф. We Rock! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оф 12.10.2012 16:35:48 отговори + 0 0
дори и в wikipedia е казано простичко - като за идиоти : He is best known for his work with the bands Dio, Black Sabbath, and Heaven & Hell. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оф 12.10.2012 16:33:39 отговори + 0 0
НЕ става въпрос за заглавието, а за съдържанието на статията. И говорим за най-дългия период, който еп рекарал в група. С Dio има записани 7 студийни албума - общо участието му в изброените (sabbath) в статията не покрива толкова ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Трамвай 12.10.2012 15:31:32 отговори + 0 0
Споделям мнението на г-н Трамвай, че заглавието на новината трябваше да изглежда така: Легендата Vinny Appice (Axis, Black Sabbath, Heaven & Hell, Dio, Rick Derringer, Mark Boals, Power Project, 3 Legged Dogg, Raven Storm, Kill Devil Hill) споделя във "Фрактура" голямата си мечта Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Оф 12.10.2012 14:12:36 отговори + 0 0
като тръгнете да пишете статия поне я напишете както трябва --> "Vinny Appice (BLACK SABBATH, HEAVEN & HELL)" или тоя който е правил статията не е запознат с кариерата на Апис или аз съм трамвай ... да не би да е бил само в Sabbath ? Ми всичките албуми с Dio има и 1 куп участия в различни проекти, както и новата му банда в която е вмомента ... както и да е сриозният пропуск е - Дио ... не са албум или два .. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".