Лейбълът на QUEENSRYCHE купи "Q2K" от "Atlantic" за преиздаване

20 апр 2006, 10:49 ч. 67 / 2 3
пред./следв.
Сегашният лейбъл на QUEENSRYCHE "Rhino Records" е закупил правата за албума на групата от 2000 г. "Q2K" от "Atlantic Records" с цел той да бъде преиздаден. Ще бъдат пуснати и копия в ограничен тираж с автографи от бандата, като пакета ще включва и безплатна "Q2K"-бейзболна шапка.

още за:

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Danny Carey 20.04.2006 20:47:57 отговори + 0 0
И за чий чеп ще го издават това недоносче? Ако мислят, че ще направят пари от този албум, нещо са се яко объркали. Освен, ако не са купили правата за жълти стотинки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 20.04.2006 14:49:45 отговори + 0 0
Albuma naistina e super zle. Tova e moeto OBEKTIVNO mnenie
P.S. Queensryche sa edna ot ljubimite mi grupi, no za sujalenie ima i takiva momenti v tvor4estvoto na golemite
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

БАШ-умника! 20.04.2006 11:19:03 отговори + 0 0
този албум и една нощ прекарана с Анджелина Джоли да предлага като бонус, не може да се спаси от комерчески крах...просто защото преди това е претърпял творчески такъв! ХАУ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".