Lemmy Kilmister не е искал да разочарова феновете на MOTORHEAD на Вакен

6 авг 2013, 21:09 ч. 409 / 9 4
пред./следв.
Известният с (не)здравословните си навици фронтмен на рок ветераните MOTORHEAD - Lemmy Kilmister - е настоявал изрично групата да излезе на сцената на фестивала "Wacken Open Air" на 2 август, за да не бъдат разочарования феновете й. Lemmy е пожелал това въпреки съветите на лекарите да си почива. В крайна сметка, по време на изпълнението, той е осъзнал, че не е способен да изкара докрай предвидения 75-минутен сет. Както знаете, MOTORHEAD се прибраха от сцената след само шест изсвирени песни (около 30 минути), като по-долу може да гледате видео от изпълнението им.

   В официално изявление по случая MOTORHEAD декларират, че Lemmy Kilmister ще се възстанови напълно и отново ще щурмува сцената, както той си знае.



lemmy killmister


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.08.2013 17:53:49 отговори + 0 0
За да разбереш е трябвало да внимаваш повече в това, което се учи в 4 клас - или да не бягаш от час. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

D 7.08.2013 15:35:02 отговори + 0 0
Само не разбрах защо "не" е в скоби... Алоооу, афтура, нучиса на (б)алгаски! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.08.2013 14:46:39 отговори + 0 0
Да се оправя му пожелавам искрено. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

брендън о'браян 7.08.2013 10:01:57 отговори + 0 0
Алкохолът не прощава, колкото и през годините да "рекламираха", че всяка вечер си лягал с една изпита бутилка джак, и да се смяташе този факт за "cool". Никак не е така. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".