Lemmy пя със Slash на "Download"

14 юни 2010, 06:53 ч. 317 / 10 3
пред./следв.
На 13 юни на британския фестивал "Download" по време на изпълнението на Slash, част от соло турнето на китариста, на сцената с него е излязъл фронтменът на MOTORHEAD Lemmy Kilmister за изпълнение на песента "Doctor Alibi". Ето едно друго съвместно изпълнение на двамата легендарни музиканти, състояло се по време на връчването на "Revolver Golden Gods Awards" през април тази година в САЩ:



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


stonecent 14.06.2010 19:00:30 отговори + 0 0
Хехе яко,ама Леми се чуди къде да си дене ръцете без баса!:-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 14.06.2010 11:27:22 отговори + 0 0
Било е е`ати кефа!Двама любими музиканти!Дано и насам минат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

cowboy 14.06.2010 08:39:19 отговори + 0 0
Якоо!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".