Lenny Kravitz намери свой силен фен в лицето на френския президент

10 апр 2008, 13:24 ч. 179 / 3 1
пред./следв.
Организаторите от "Joker Media" разпространиха любопитна информация по повод предстоящия концерт на Lenny Kravitz в София на 27 юли. Френският президент Никола Саркози се оказва запален привърженик на звездата:

   Рок звездата Lenny Kravitz, който пристига за концерт в България на 27 юли по покана на "Joker Media", "Globul", "Coca-Cola" и "Beck's", получи силна подкрепа не от кой да е, а от самият президент на Франция - Никола Саркози. Месеци, преди концерта в Париж, част от предстоящото европейско турне на звездата, специална спирка от което ще бъде и София, носителят на четири награди "Грами", изпрати за подарък на господин президента, най-новия си албум "It's Time For A Love Revolution" ("EMI"/"Анимато мюзик"). Тази му стъпка се оказа повече от печеливша, защото Саркози толкова много хареса албума, че намери време, въпреки натоварения си график, не само да го изслуша до край, а дори и да изпрати специално похвално писмо до Lenny Kravitz. Това сподели самият изпълнител, в интервю дадено за френския всекидневник "Le Parisien", по повод първият от 1989 г. насам концерт на звездата във френската столица. След тази висока оценка, никой не се съмнява, че президентската рок двойка ще получи специална покана за първите редове в парижката "Le Zenith" с дата 2 юли.

   "Joker Media" напомнят, че все още се намират билети с цена 55 лв. за трибуната на стадион "Академик". В деня на концерта билетите ще са по 60 лв., а местата, на които се продават, са Билетния център в НДК и мрежата на Ticketstream.bg.


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


MOBB DEEP 11.04.2008 20:22:55 отговори + 0 0
айде пак първа писта с жълтите новини... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".