Leo Leoni (GOTTHARD) коментира във "Фрактура" дали съвременните технологии убиват органичното звучене на музиката

23 юни 2017, 07:01 ч. 846 / 5 2
пред./следв.

  На 25 юни ("Diema", 24:00 ч.) в аудио-визуалната "Фрактура" ще бъде направена премиера на новите клипове на AVATARIUM, INTEGRITY, DREG STARZ, MISS MAY I и TANKARD.

   Пред камерите на Васко Катинчаров ще застанe Leo Leoni (GOTTHARD) и ще бъде излъчен концерт на GREEN DAY. В интервюто китаристът на швейцарската банда споделя кой е най-досадният въпрос, който му задават постоянно, какво взима и какво дава музиката на един артист и защо социалната среда е определяща за един музикант. Освен това, ще бъде припомнено какви истории разказaха BULLET FOR MY VALENTINE за родните фенове.

   Зрителите ще научат последните музикални новини от седмицата, в рубриката "Караоке" ще пеят заедно c RED HOT CHILI PEPPERS, SOTO ще правят кавър на Michael Jackson, класическата песен ще бъде нa TOTO, в "Exotic" ще бъдат представени FIXER, a в рубриката "Live Archive" ще бъдат излъчени кадри от немския фестивал "Wave Gothik Treffen 2005". Клипове и концертни песни на EVANESCENCE, TOTO, STONE SOUR и RHAPSODY също ще намерят място в предстоящото издание на шоуто.

   Предаването "Фрактура" се излъчва по телевизия "Diema" в неделя от 24:00 ч. с пълно повторение всеки петък от 00:30 ч. 

   За повече информация посетете "Фрактурa" във "Facebook".

 



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


oldschool 23.06.2017 17:49:48 отговори + 2 1
Убиват я прекомерната компресия на динамичния диапазон (dynamic range compression) , която от 95-та година насам се прилага брутално в 99% от музиката, както и разни инструментчета като Auto-Tune и ProTools. Всичко с цел музиката да звучи окей на смартфон и през стрийминг шитни като Спотифай. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 23.06.2017 08:25:21 отговори + 2 1
Спрямо "органичното" звучене на музиката технологиите я "убиват" от изобретяването на грамофона и електрическата китара насам. Магнетофони и всякаква аналогова техника все са съвременни спрямо натуралното звучене. Което е чиста акустика и нищо друго Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".