ЛЕТЦИТЕ и NO PROJECT BAND ще свирят с NINE TREASURES в София

29 юни 2017, 13:37 ч. 731 / 8 8
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Монголските фолк метъли (или по-конкретно от Вътрешна Монголия, автономен район на Китай) Nine Treasures ще гостуват на 5-ти юли в клуб Live & Loud в столицата. Музиката им е базирана върху тежки рок рифове, високи вокали и инструментални сола на балалайка и морин хуур (традиционен монголски струнен инструмент). Текстовете им са на монголски език и обхващат теми от стари народни приказки и предания за войни, битки, чудовища, красиви девойки и веселби, за любовта и живота в безкрайните монголски степи.

Петимата музиканти започват да работят заедно в края на 2010 г. в Пекин, Китай. До момента имат три издадени албума, а освен участието им и завоюваното второ място на Wacken Metal Battle 2013, имат зад гърба си още три турнета в Европа и участия на WOMEX, Woodstock Poland, MetalDays Slovenia. Тази година правят четвърто европейско турне, част от което за първи път е и нашата държава и ще участват още и на Nova Rock в Австрия и Exit Festival в Сърбия.

И за да е по-голяма веселбата, към купона се включват и родните банди Летците и No Project Band:

Летците са мелодична пънк-рок група, създадена през 2011г. През миналата година групата издаде първия си албум "Голямата игра", като засне и клипове към две от песните в него - "Докога" и "Искам". Текстовете на Летците са предимно социални, но често опират и до сатирата, бичувайки пошлото и грозното в живота и у човека. Верни на този похват - не пропускат да се надсмеят дори и на себе си - някои песни засягат истории и преживявания и са откровена самоирония.

No Project Band са веселяшка ска-пънк група. През изминалата година те също пуснаха своя дебютен албум "Здравей, България!", който може да чуете и свалите онлайн. Групата се готви за записи на втори албум, а през последните месеци свири често в софийските клубове.

Вход: 8 лв., само в клуба, в деня на концерта.

 



Коментари   (8)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Markoni 5.07.2017 18:03:14 отговори + 0 0
Ще бъде як купон: https://www.youtube.com/watch?v=-kT-AXXeBVs
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Пънкара 30.06.2017 04:02:54 отговори + 8 1
Подгряващите банди са супер. Много ще ми е интерестно да чуя монголците. Мисля, че ще стане купон А и не съм на работа на следващия ден Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nightmare 29.06.2017 17:19:19 отговори + 11 3
Ехаа звучи яко, супер Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The drew 29.06.2017 17:00:23 отговори + 11 3
Не е задължително винаги бандите със съвместни концерти да са от едни стил, така ще има за всеки по нещо. Според мен ще стане шоу, стига да има хора, защото е делничен ден. При Монголците също се забелязват бързи рифове, както при нашите банди. Ще има смесица на култури и течения. Успех
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

панцер 29.06.2017 17:30:15 + 4 7
Никой не казва да са в един стил. Но поне в подобен. А тука си е наистина манджа с грозде. Далекоизточен фолк метъл и... пънк. Нищо общо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 29.06.2017 14:24:45 отговори + 5 10
Манджа с грозде, язък за монголците, интересни са, ама с тия подгряващи и тенденцията подобни концерти да започват около полунощ, ще има има 15 души, вкл. участниците.
Преди време бяха набутали три неадекватни подгряващи групи на Муунсороу и концертът естествено пропадна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


панцер 29.06.2017 14:59:58 + 3 6
Не е точно манджа с грозде. Събрали се две пънк банди и им сложили някакви фолк метъли да им се пречкат. Та това си е предимно пънк концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Прост българин 29.06.2017 16:14:51 + 7 11
Всъщност е точно обратното - първо е обявен хедлайнър фолк метъл група и после трапосани две пънк банди съпорт. Както и да го гледаш и наричаш - не си отиват, а комбинацията ще прогони и малкото потенциална публика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".