ЛЕТЦИТЕ промотират новия си албум с концерт в София на 25 април

15 апр 2019, 20:20 ч. 494 / 5 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

В навечерието на празничните дни сливнишката пънк-рок банда „Летците” ще разбие малката зала на Мисктейп с новия си албум „Стъпка напред”. Следвайки силното представяне на видеото им към сингъла „Това съм аз” в НДК, бандата обещава още по-силно избухване в компанията на емблематичните “Doctor's Gogo Band” – датата е 25-ти април, мястото – Микстейп 5. Групата ще направи и промоционален концерт в Благоевград на 27 – ми април в клуб Stage bar, заедно с техните приятели от група Пързалака.

„Стъпка напред” е вторият авторски албум на “Летците” и е издаван и разпространяван от сръбския лейбъл „RNR Records”.Албумът ще съдържа 10 авторски парчета на български език, върху които момчетата работят през последната година. Настъпването към сръбската пънк сцена е не само „сбъдната мечта” за групата и феновете, но и заслужено признание за творчеството на „Летците”, защото (по думите на Васко Громков) „неподправеният им и брилянтен пънк-рок е изключително близък на това, което се котира в Сърбия по клубове, зали и фестивали”.

Създадена през 2011 година в Сливница, бандата има зад себе си два авторски албума,множество концерти в страната,както и участия в родните радиа и телевизии. С издаването на „Стъпка напред” този Великден, на „Летците” им предстои един силно ангажиран фестивален сезон с участия в страната и в чужбина.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".