LIDUM MERRKO и WERK.A с концерт в София на 5 декември

21 ное 2014, 19:13 ч. 313 / 7 0
пред./следв.

  На 5 декмври за първи път в България ще гостува македонската "балкан-трайбъл" метъл банда WERK.A, или както те самите наричат стила си "джага метъл". Групата е създадена през 1999 г. в г. Делчево, Македония. Подгрявали са банди като SOULFLY и VADER и имат три издадени албума зад гърба си - "Jaggah" (2003), "Motorni pesni" (2010) и актуалната им творба "Werk.A", излязла на 1 ноември тази година.

   Веднага след тях на сцената на клуб "Jet Rock" излизат софиянците LIDUM MERRKO, които на свой ред ще представят новия китарист Иван Ангелов, както и песни от предстоящото им ново ЕР, което трябва да е готово до пролетта на 2015 г.

   Концертът ще започне от 21:30 ч., входът ще струва 6 лв.

 

още за:

Lidum MerrkoWerk.a


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".