LINKIN PARK пуснаха лирик-видео на песента с участието на Daron Malakian

3 юни 2014, 23:06 ч. 267 / 4 3
пред./следв.

   Поредната нова песен от предстоящия албум на LINKIN PARK, "The Hunting Party", която може да чуете преди издаването на творбата на 17 юни, е "Rebellion". По-долу ще намерите официалното лирик-видео на парчето. Гост в него е Daron Malakian (SYSTEM OF A DOWN, SCARS ON BROADWAY).

 

linkin-park-2014-the-hunting-party



Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


3apu 4.06.2014 17:49:31 отговори + 0 0
Типичен звук за Дарън, жалко че не се е включил и с вокали, щеше да се получи по-добре! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

afsf 4.06.2014 04:20:07 отговори + 0 0
Най-добрата от 4-те за сега.. макар че другите 3 са отчайващо скучни. Добро послание в текста, дори и типично за детска група да е казано в прав текст. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 3.06.2014 23:44:33 отговори + 0 0
изненадващо, ама песента е много яка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".