"Listening Party" с новия албум на BURZUM в "The Black Lodge" на 16 март

15 мар 2010, 01:17 ч. 258 / 5 5
пред./следв.
Метъл бар "The Black Lodge" ви информира, че освен добре познатите вече на всички тематични вечери, посветени на групи или съответен стил и видео, вечерите в компанията на "Jack Daniel's", към програмата ще станат част и специални "Listening Parties". Тези вечери ще бъдат съoбразени с датите на издаване на новите албуми на различни групи. По този начин феновете ще могат да чуят новата продукция на любимата си банда, да разгледат оригиналния диск и да обсъдят с други фенове конкретния албум. Започваме с новия албум на BURZUM "Belus" (ревю), чието "Listening Party" ще бъде във вторник, 16 март, от 20.00 ч. Вход свободен.

още за:

The Black LodgeBurzum


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Соломон Хюцлер 16.03.2010 19:08:53 отговори + 0 0
Людмила Живкова канеше едно време народа на дискотека.Сега му викат "Listening Party"!(Нямам предвид музиката.)И всеки ще може да остави мазно пръстче на диска?Колко мило!Ще го изпратят ли после на Варк? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Vixx 15.03.2010 10:17:31 отговори + 0 0
@ Анонимен:
Пич, заповядай на партито и наистина ще можеш да разгледаш оригиналния диск. Което ще важи и за всички бъдещи такива партита.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 15.03.2010 08:14:10 отговори + 0 0
,,Иначе прегледът на албума има грешки, като част от тях са дори в заглавията на песните..." Всъщност авторът на въпросния преглед си е нямал ни най-малка представа от идеята на албума, когато го е писал ( прегледа ). Просто е изслушал албума оттук-оттам и е драснал няколко реда като заключение... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tulimyrsky 15.03.2010 02:42:51 отговори + 0 0
Албумът е чудесен и би било приятно да се присъства на въпросното слушане. Както и на други подобни забави по-нататък. Иначе прегледът на албума има грешки, като част от тях са дори в заглавията на песните... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 15.03.2010 01:30:13 отговори + 0 0
"да разгледат оригиналния диск" ... ех, тия торенти... (( Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".