Lita Ford обвинява Tony Iommi в домашно насилие в новите си мемоари

15 фев 2016, 13:09 ч. 2085 / 10 30
пред./следв.

   Американската "Кралица на рока" Lita Ford издаде нова книга-мемоар със заглавие "Lita Ford - Living Like A Runaway: A Memoir", в която говори открито за бурния живот на рок музикантите през 80-те години. Lita споделя подробности за връзките си с Jon Bon Jovi, Eddie Van Halen и китариста и лидер на BLACK SABBATH Tony Iommi. Написаното за последния съвсем не е ласкаво, като стига и до обвинения в домашно насилие. 

   Двойката има в последствие развален годеж, а връзката между Lita Ford и Tony Iommi съвсем не е била от най-приятните. Певицата разкрива, че в началото на сближаването им китаристът е бил буквално импотентен от честата употреба на наркотици. Тя говори и за продължаващо домашно насилие в семейството на Iommi, започнато още от неговия баща. Lita споделя за четири или пет случая, в които Tony е проявявал насилие срещу нея, като особено фрапантна е една от ситуациите. След като е поел солидно количество дрога Iommy я е задушил до безсъзнание. Когато се е свестила, тя е видяла как той замахва към главата ѝ с масивен старинен стол. Ford е успяла да се извърти в последния момент и Tony е стоварил стола върху земята, но ужасът от преживяното остава и до днес...

   "Lita Ford - Living Like A Runaway: A Memoir" излиза на пазара в САЩ на 23 февруари.

 

още за:

Lita FordTony Iommi


Коментари   (30)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Малкият Принс 16.02.2016 16:03:24 отговори + 5 2
Пляскал я е с Мекия От Наркотици Питонь почелцето и й е направил синка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 16.02.2016 00:19:10 отговори + 4 7
Абсолютно съм съгласен с мнението на Анти-терлик!!!!
Разбира се, типично за нашенеца- веднага са му поставили минусите за поста. Българина страшно мрази истината, порядъка, чистотата и приветливостта.
Колкото до отговора на " И,кво?"- не знам Анти-терлик на колко години е, но аз съм на 44, приятелю и нито съм, нито изглеждам чичко. И съм абсолютно убеден, че ти на 44 ще изглеждаш чичак-кисел българин.
По темата- издаването на подобни "мемоари" си е чиста проба жалка печалбарщина на гърба на известни хора. Лита Форд, ако не беше дуета с Ози, щяха да я знаят само в околностите на Колорадо. Слушал съм и всички албуми и мога да кажа, че не е нещо впечатляващо. Тези "мемоари" ще бъдат купени и четени заради надникването в лични подробности на Джоуви, Ван Хелън и Йоми. Лита Форд сама по себе си не е интересна.
Като е бил в някакъв момент не можещ мъж, какво е правила с него?! А, това със стола си е направо.... пълен майтап!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Spicy 15.02.2016 23:58:37 отговори + 7 2
Имам чувствтвото, че тази жена е била гадже на всички!..., с предпочитание към певците и китаристите.
Интересно ми е в какво би обвинила Крис Холмс тогава...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 15.02.2016 23:57:07 отговори + 8 3
Балканската псевдо-мъжкарска селяндурщина е болезнено явна в коментарите под тази новина. Изключенията наистина са плашещо малко. Като никога анти-терлик е прав... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.02.2016 18:08:44 отговори + 16 7
Не знам дали твърденията са истина или не, но прочетох коментарите.Честно казано не съм изненадан. С изключение на Поро и Стафанов, всичко останало май е писано от Байганьовите отрочета, които едва ли не го обърнаха на шега... и виждам са получили толкова много палци нагоре!

Предполагам такъв е българинът днес. Не знам дали е от прекомерната употреба на алкохол или селянията, която ни залива отвсякъде, но според моите изчисления, българинът такъв и ще си остане... Важно е да има йедене и ракия! После защо ни мразели в чужбина. Хора като мен ще си умрат от срам, понеже една огромна част от сънародниците ни са такива тъпанари. А някога сме били велика нация... "България на три морета". Кой би предположил
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


и к'во? 15.02.2016 18:53:13 + 5 8
Терлико (Манджо-мерудийков под всяка новина, най-вероятно чичко средна възраст 45-50г., ама с акъл на дете, ръсещ на килограм едни и същи ограничени писания ),, омръзна ми от глупавата ти особа, която си е втълпила, че притежава нещо повече от интелект на гризач . До гуша ми е дошло от същества, които тънат в жестока липса на реална себепреценка, но постоянно даващи акъл наляво-надясно и проповядващи "поучения". Като дори бръщолевенията им нямат никакво отношение към дадената тема. Но нали просто трябва да демонстрират дивашката си профанщина. Ма, нали, ако не изръсите каквото имате да ръсите, след това ще си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и к'во? 15.02.2016 18:54:43 + 4 8
изядете ноктите до живец и няма да мирясате докато не го изръсите така или иначе.
Така че, нахлузвай терлика и беж да та нема.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 15.02.2016 19:13:37 + 7 7
Ваше Светейшество ,анти- терлик,Вие вероятно похапвате само амброзия , попийвате еликсири и като се свършат минавате на нектар. Във всеки случай не прилича на една дама да развява точно този си живот с мъжете и по този начин- каквито и да са били те. Все пак тя е била с тях с нейното съгласие. А за нас - ми всеки си е прост колко може- едни повече,други по- малко. Интелект не се учи. Хубаво е да се въздържаш от определения като,,тъпанари,,- обиждаш свирещите на тъпан. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.02.2016 22:14:43 + 11 1
и к'во?,

Аз не познавам лично Лита Форд и Тони Айоми и затова не мога да кажа нищо относно книгата и твърденията. Знам единствено, че се наслаждавам на музиката и таланта им, но това не е от значение в този случай.

Не разбирам как може да има коментари от сорта "Една жена трябва да се поплясква от време на време (...)" и те да имат толкова много "плюсове". Тези действия не са нито смешни, нито забавни. Тук в нашето подобие на "държава", може би са считани за нормални, но това не така в цивилизования свят. За съжаление това е българската реалност - йедене, пийене, йебане, бийене и малко чалгийка в името на селянията.

Сега наистина ли трябва да обяснявам на някакъв келеш (келеши?) какво лошо има в насилието над жени, което сигурно ти се струва толкова забавно?! Ако ако сам не го осъзнавш - честито! Можеш да си го начукаш! Това го пожелавам и на себеподобните ти.

Типичен бълХарски манталитет.

(преди да сте ме обвинили в разни неща - не, не съм феминист, мека китка, маргаритка и т.н.)
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal 16.02.2016 00:17:47 + 6 0
За всичко съм съгласен, обаче как може да те е срам пред чужденците, те са далеч по-големи селяни от нас.. Как може да ти пука какво мислят за теб? Трябва да си против насилието над жени принципно, а не заради чужденците... Пфу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 16.02.2016 07:46:48 + 4 1
Към Metal- А защо само към жени? Пък и насилието не е само физическо... Припомням си ,, Без драскотина,, на Даниел Стийл и филма,, Войната на семейство Роуз,,... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и к'во? 16.02.2016 09:26:09 + 1 3
Абе, цървуле, къде съм казал, че няма лошо над насилието над жени, **************? Лично никога не съм и няма да посегна над жена с нокътя на малкия си пръст дори, независимо от обстоятелствата.
За съвсем друго нещо писах и то насочено конкретно към тебе, към смотаната ти особа. И само потвърждаваш написаното от мен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

срам 16.02.2016 18:38:38 + 6 2
и к'во?, ти и себеподобните ти сте една от причините да гледам да не се прибирам в България много много. Просто държавата е пълна с некъдърни прости мрънкащи комплексари, които мислят, че трябва да са първобитни мъжкари, а не възпитани джентълмени и кавалери. Не че мнозинството от жените са нещо по-различно разбира се - мнозинството са плиткоумни пачи. Не знам кога това да си прост и ограничен стана толкова модерно, но е много жалко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и к'во? 16.02.2016 20:36:09 + 2 2
Ми, стой си където си, поредна твар, ръсеща поредните клишета, какво се обясняваш? Не помня да съм искал мнението ти, та ми отговаряш. Там, в Смелия Нов Свят, нали е различно и ти е добре. Ко та брка тука кви сме и к'во ста'а. Кат' си бегала- ни съ обаждъй. Надявам съ фана не'къф смисъл от първобитния ми мъжкарски язик.
Всеки със средностатистически интелект би схванал лесно какво съм казал и че няма нищо общо с разните простотии, които ръсите и ми приписвате. Но явно, вие, дето се мислите за притежаващи висок интелект, нямате способността да схванете нищо...Хм, странна работа, деа... Първосигнални твари. Та, питам, кои всъщност са простите мрънкащи комплексари. Въпросът е риторичен, да поясня за "умните". Ай, че ми писна...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Малой 15.02.2016 15:45:45 отговори + 8 14
Има два вида жени:
1. Нашамарени
2. Такива, които са ти се качили на главата.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Стефанов 15.02.2016 15:02:11 отговори + 22 2
Дисекция на средностатистически мемоари на произволно рок величие:

- 10% какво правих(ме) по концерти
- 40% какви ги вършех на плота в банята
- 15% какви мъже/жени минаха през леглото ми/аз през тяхното
- 35% колко от колегите ми всъщност са големи задници и имат тайни, които аз се чувствам длъжна/длъжен на разкрия на любопитния читател.

Освен ако не става въпрос за Ози, тогава нещата са малко по-семпли:
- 96% МАЙНАТА ВИ!
- 4% дфвтвветвктврт Шарън ддггффвейфскслс

...или пък Металика (всички заедно, защото иначе трябва да се плаща на човек, а това не е библейско според датския мироглед и възпитание)...
- 0% имаме към четири хиляди страници материал за мемоари, остана само да ги запишем и издадем с титаниеви корици. Очаквайте подробности малко след или може би някъде около към седмица преди зимното слънцестоене на 2034-та година.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ariel 15.02.2016 13:57:02 отговори + 11 3
Списъкът на Лита е твърде съкратен ... Не зная по каква причина иска да се изкара като безалкохолна ракия и постна шунка... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

drunker 15.02.2016 13:39:28 отговори + 11 5
Жалко за стола.Една ценна реликва вероятно е била потрошена... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 15.02.2016 13:49:44 + 9 2
Е може да не е бил антика стола, а реплика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и к'во? 15.02.2016 13:35:30 отговори + 10 8
уфцъ. 100% не е било без причина, дори и да е истина. Що няма други такива оплаквния срещу него. Истината винаги има две страни. Ма, нали требе книжки да има, да се продават, кинти да падат. Като че ли някой я помни и му пука за нея. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Поро 15.02.2016 14:25:41 + 20 3
Няма приемлива причина за насилие над жена. Нито една! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и к'во? 15.02.2016 18:59:04 + 2 3
Не съм казвал нищо за приемливи причини, а че със сигурност има причини. И след това съм акцентирал на друго нещо. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 15.02.2016 13:27:32 отговори + 9 7
Какво ли си мисли Доро за маниака с двете деца? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Провадия 15.02.2016 19:52:09 + 6 5
Този е опасен, не само че разпитва за имената на музикантите, но и псува и кълне. Сваля всяка срещната и се хвали как бил дал 1000 рози на Доро, бил в съседната стая, а след това тя му дала гащите си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

плейхот 15.02.2016 20:04:34 + 5 0
кой е тоя бе Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и к'во? 16.02.2016 09:27:53 + 2 1
Терлика сигурно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чичо Бий 15.02.2016 13:20:53 отговори + 10 23
Една жена трябва да се поплясква от време на време. Тъй знам аз. Иначе, къде ще му излезе краят? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Нежни Ръчички 15.02.2016 13:35:03 + 8 5
Разбира се, напълно съм съгласен, и по възможност със стол... за какво имат по 4 крака мислиш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 15.02.2016 17:56:15 + 6 2
Ганьо, това ти ли си? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

и к'во? 15.02.2016 19:00:43 + 2 5
Не. терлик, сигурно е баща ти...Гет ит? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".