Liv Kristine обяви заглавието на новия си соло албум

1 май 2012, 18:40 ч. 240 / 4 0
пред./следв.
Норвежката вокалистка Liv Kristine (LEAVES' EYES, екс-THEATRE OF TRAGEDY) избра "Libertine" за заглавие на предстоящия си нов, четвърти самостоятелен албум, който ще излезе по-късно през тази година. В работата по материала за бъдещата творба на певицата помага J.B. van der Wal (ABORTED, DR. DOOM), който наскоро се присъедини като басист към LEAVES' EYES и ATROCITY. Имената, освен заглавната, на някои от композициите в "Libertine" са: "Vanilla Skin Delight" , "Paris Paris", "Solve Me", "Aegis", "Musique", "Silence", "Love Crime" и "Meet Me In The Red Sky".
Liv Kristine

още за:

Liv Kristine


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".