"Loop Elevation Festival" - информация за билети, транспорт и къмпинг

10 май 2011, 14:13 ч. 405 / 6 2
пред./следв.
От 11 май "Loop Elevation Festival" предоставя за първи път възможност на всички желаещи да посетят фестивала да закупят билети за събитието, ваучери за транспорт и къмпинг зоната от специално създадения за това онлайн магазин на www.elevation.bg. Феновете на JAMIROQUAI, 30 SECONDS TO MARS, CYPRESS HILL, HURTS, Morcheeba, Stereo MCs ще получават своите билети и ваучери по куриер на посочен от тях адрес. Така меломаните ще се възползват и от преференциалните цени за траснпорт от следните градове на България: Бургас, Стара Загора, Пловдив, Варна, Велико Търново, Русе, Плевен и София до Разлог. Феновете ще могат да избират между еднодневни и двудневни ваучери за транспорт в зависимост от това дали искат да посетят събитието за един или два дни. Броят на ваучерите е ограничен и крайният срок за закупуване е 10 юни. За любителите на преживявания под звездите има осигурена къмпинг зона. Те трябва да попълнят резервационна форма, за което ще намерят точни указания и инструкции в онлайн магазина. Наемът на място във Фестивалния къмпинг за една палатка е 20.00 лв. за двете вечери (към всяка палатка, могат да се регистрират максимум четирима души). Организаторите няма да осигуряват палатки за къмпингуващите. Къмпингът ще бъде разположен до зоната на фестивала, където ще има и осигурен паркинг за всички пребиваващи. Предвиденото пространство е равно, тревисто поле, подходящо за опъване на палатка. Територията за къмпинга е осигурена благодарение на Община Разлог.


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


soregashi 10.05.2011 22:48:27 отговори + 0 0
Ае стига с тоя хеви метъл. 30STM са рок група, значи влиза. Точка.
Само ме е яд, че няма да има техни палатки, както на доста други фестове, но ще се справи .
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

doggy 10.05.2011 19:23:36 отговори + 0 0
Къде остана хеви метъла :о) Поне напишете платена публикация на това ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".