LORDI пристигат тази вечер, ще обикалят инкогнито София

5 мар 2009, 18:39 ч. 290 / 6 7
пред./следв.
"Art BG" разпространиха следното съобщение:

   Броени часове остават до момента, в който победителите от Евровизия LORDI ще стъпят за първи път на българска земя. Те ще пристигнат в София от сръбската граница тази вечер около 12 ч. вечерта, за да се подготвят подобаващо за шоуто си утре – 6 март в зала "Христо Ботев". От съображения за сигурност специална пилотна кола ще придружи камионите с техника на финландците от границата до самата зала.
   Малко след като пристигнат у нас, LORDI ще направят кратка инкогнито обиколка без маски заедно с организаторите из отбрани софийски барове. През цялата нощ ще тече работата по изграждането на специалната сцена и тестове на ефектите, които включва зрелищното пиро-шоу на финландските чудовища.
   Освен невиждани у нас огньове и пироефекти, LORDI обещават невероятна хорър-сценография с много театрални елементи и разбира се, качествен хард рок - както по-стари хитове, между които култовото "Hard Rock Hallelujah", така и парчета от новия им албум "Deadache".
   Италианците BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS все пак ще успеят да дойдат у нас заедно с LORDI и шведската сензация FATAL SMILE, след като първоначално бе обявено, че техният сет отпада. Те са направили всичко възможно, за да дойдат в София и да излязат пред българска публика въпреки че концертната им програма е доста напрегната.

   LORDI, FATAL SMILE и BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS ще излязат утре в зала Христо Ботев от 18 ч. по покана на "Art BG".

   Билети за концерта все още могат да бъдат закупени в мрежата на "Eventim" и НДК на цена от 40 лв., а утре – по 45 лв. За деца под 16 години цената е 20 лв.

още за:

Lordi


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Kooti 6.03.2009 13:37:28 отговори + 0 0
Значи без маски!?Сигурно са готини типове...на срещналите ги честито! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 6.03.2009 08:59:44 отговори + 0 0
Ха-ха,"инкогнито" значи без маски в техния случай. Само Мистър Лорди съм го виждал на снимка без типичния демоничен (театрален/смехотворен/комичен- взависимост от различните мнения) камуфлаж.
Само да сколасам да финтирам одиторите и се зареждам с бира в ръка пред залата
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

dragonkill 5.03.2009 21:43:26 отговори + 0 0
чуете ли некой да говори на наразбираем език и да са руси-значи са те)
Е,и аз ше пообиколим неколко батра-така,че мое се засечеме
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hard Rock Drujka 5.03.2009 19:17:08 отговори + 0 0
Ами аз и без друго ще правя обиколка тая вечер из кръчмите, ама надали ще минат по някое от нашите места... Но пък ха-дано ги засечем! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

mdenchev 5.03.2009 19:10:06 отговори + 0 0
С маски или без - еднакво грозни са Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Pagane 5.03.2009 19:02:10 отговори + 0 0
lordi_4ever, ми някой връзва ли те да гледаш всички групи Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lordi_4ever 5.03.2009 18:51:51 отговори + 0 0
честно не исках мн мн да пеят тия смешнищи BRANDON ASHLEY AND THE SILVERBUGS нооо както и да е ! И жалко че не живея в София че можеше да ги засека някъде :р айде приятен концерт и на вас и на мен Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".