LORDI ще издадат седем албума през октомври?

7 апр 2021, 08:08 ч. 602 / 5 0
пред./следв.

   На 1 април финландската "монстър метъл" група LORDI се пошегува, че ще издаде четири албума едновременно. Може да се каже, че никой не повярва. Самите музиканти коментират, че това би било лудост...

   ...И няколко дни по-късно добавят "Но не достътчно лудо за LORDI. Затова ще издадем не четири, а седем нови албума през октомври". От бандата споделят, че турнето за последния им диск "Killection" е било прекратено преждевременно заради пандемията. И така са се оказали с много свободно време. "Killection" е "въображаем сборен албум", който включва песни, каквито бандата би написала през 70-те години на миналия век. Mr. Lordi и компания планират 70-арските им творби вече да не са въображаеми.

   Така те ще издадат седем албума, които следват линията на "Killection" и включват хипотетичния материал, послужил за "сборната" творба. Групата казва още, че първоначално е имала намерение да издаде 10 нови албума. Но от лейбъла ѝ са отговориили, че това е прекалено. Седем е числото, с което издателите са се съгласили. От LORDI изрично подчертават, че настоящата новина не е шега, а чиста проба истина.

 

lordi

още за:

Lordi


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".