LORDI ще изнесат концерт в София на 8 октомври

4 мар 2022, 13:36 ч. 1095 / 8 4
пред./следв.

   "Sofia Music Enterprises" разпространиха следното съобщение:

Да! Mr. Lordi и компания се завръщат в нашата мила родина точно 6 години след „чудовищното” шоу, което изнесоха в нощта преди Хелоуин през 2016-а.

Този път датата е 8 октомври, а мястото – клуб Joy Station.

Финландските метъл чудовища винаги са били олицетворение на необичайни идеи и в края на миналата година те шокираха света със 7 такива. На 26 ноември 2021, LORDI се превърна в първата група в историята на музиката, която издаде 7 студийни албума с един пищен замах. Тогава на бял свят се появи бокссета “Lordiversity”, включващ от 11-ти до 17-ти албум на бандата.

Самият Мистър Лорди обяснява, че след първото отлагане на планирано турне, заради пандемията, още през март 2020 г., е решил да се възползва от допълнителното свободно време, за да поработи върху нов материал, въпреки че 10-ия им албум „Killection” е бил само на 3 месеца тогава. Идеята обаче да издадат поредния редовен албум, му се е сторила твърде скучна. И тъй като „Killection” е въображаем албум, базиран на музиката на несъществуващата групаLordi през 70-те години на миналия век или иначе казано – как биха звучали Lordi, ако бяха актуална 70-арска банда, „Lordiversity” дава живот на тази идея и парчетата вече съвсем не са въображаеми.

Ако с това сме успели да ви объркаме достатъчно, но и сме провокирали вашия интерес, най-добре е да се убедите на живо за какво става дума. Монстър метълите от Рованиеми държат още доста козове, които ще разкрият по време на турнето. И ако си мислите, че ще може да се подготвите предварително за шоуто в София, информирайки се от предходните концерти, ще трябва да ви разочароваме. Европейската обиколка на Lordi ще стартира точно от България. Ха! Започвайки на 8 октомври ще продължи чак до 6 декември и ще обиколи цяла Европа. Горди сме, че ще имаме честта да открием Lordiversitour 2022 с първия от общо 45 концерта и дано им е на късмет!

Групата естествено няма да пристигне сама, а ще води 2 съпорт банди, които очакваме да бъдат разкрити съвсем скоро.

Билети за шоуто на Lordi в клуб Joy Station на 8 октомври 2022 г. са в продажба на цени:

Правостоящи – 40 лв.
Внимание: Първите 100 билета са на промоционална цена от 30 лв.
Седящи в обособена VIP зона – 60 лв.
(За резервации на седящо място: пишете на joy@joystation.bg)
и могат да бъдат закупени:
– в мрежата на Bilet.bg и онлайн на www.sme.bilet.bg
– в търговската мрежа на магазини Фантастико
– на място от касата на клуба в деня на концерта

 

lordi



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Borgob 10.03.2022 21:32:44 отговори + 1 0
Ужас! Само тия са ни потрявбвали Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal Pro 5.03.2022 09:38:25 отговори + 0 1
От къде се купуват билети? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Чукча не читател 5.03.2022 10:39:23 + 3 0
Прочети статията и ще разбереш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Аман 4.03.2022 19:38:47 отговори + 2 2
СМЕх не са ли собственост на мангал? Още един концерт, който няма да се случи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".