LORDI ще ни зашеметят с огньове и над 80 пироефекта

4 мар 2009, 15:27 ч. 276 / 6 7
пред./следв.
"Art BG" разпространиха следното съобщение:

   Огромно зрелище очаква почитателите на LORDI в петък, 6 март от 18 ч. в зала "Христо Ботев", когато финландските чудовища ще дойдат у нас по покана на "АРТ БГ". Изпълнителите на хита "Hard Rock Halleluja", спечелил първо място на "Евровизия 2006", са подготвили за българската си публика огньове и над 80 зашеметяващи пироефекта, които ще направят шоуто сравнимо по мащаб само с това на Rammstein.
   Почти всяка минута от 1,5-часовия хард-рок спектакъл ще бъде поднасяна нова изненада на феновете на петте чудовищни образа, предвождани от достолепния Mr. Lordi. "Който не ни е гледал, непременно трябва да го направи. Гарантирам, че няма да съжалява - тази година лайв шоуто ни е по-добро от всякога", каза той по повод първото гостуване у нас на групата.
   LORDI ще пристигнат у нас в рамките на световното си турне "Deadache Europe Tour 2009" с три огромни камиона с техника и 17 души сценичен екип, нужни за обезпечаване на концерт с подобни мащаби. Организаторите от "АРТ БГ" са подсигурили всички предохранителни мерки за противопожарна безопасност, за да може шоуто на чудовищата да протече безпроблемно и разтърсващо, както във всяка една от страните – спирки от турнето на LORDI.
   Заедно с LORDI в София ще пристигнат и шведите от FATAL SMILE, едни от главните виновници хард рокът във Швеция отново да се радва на изключителна популярност. BRANDON AHLEY AND THE SILVERBUGS, другата първоначално обявена съпорт банда за концерта, няма да може да дойде у нас поради ангажименти в международни фестивали.

   Билети за концерта все още могат да бъдат намерени в мрежата на "Eventim" и неговите партньори, както и на касата на НДК на цена от 40 лв. и в деня на концерта – 45 лв.


   От своя страна, "Metal Katehizis" ще направи следната добавка към горната новина:
Поръчайте онлайн билети за концерта
Прочетете интервю с LORDI
Прочетете ревю на "Deadache"
Поръчайте онлайн "Deadache" на CD

още за:

LordiArt Bg


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


hellbels 7.03.2009 02:43:16 отговори + 0 0
вярно си е-направо ме замаяха с тия огньове,бомби,фойерверки,минизаря,пушеци и светлинно шоу си с яката сценография...
Велик концерт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

darkana 5.03.2009 08:15:10 отговори + 0 0
там сме Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2009 17:17:03 отговори + 0 0
епааа нема лошооо ^^ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

BlackAdder 4.03.2009 17:03:40 отговори + 0 0
Супер! Само да не изгорим като БДЖ вагон в тая скапана зала, където са набутали Лорди. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

lordi_4ever 4.03.2009 16:35:03 отговори + 0 0
това ще се запомни ... И междо другото жестоко интервю ! към ревюто имам мало забележки но и то става Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


bilqna 4.03.2009 15:45:16 отговори + 0 0
якоооо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.03.2009 15:31:08 отговори + 0 0
перфектно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".