Lou Gramm и др. оригинални членове ще свирят с FOREIGNER на концерти за 40-годишнината им

9 яну 2017, 08:02 ч. 1018 / 3 1
пред./следв.

   FOREIGNER ще се съберат с оригиналните си членове Lou Gramm, Ian McDonald и Al Greenwood на отделни концерти от турнето за 40-годишнината на групата през това лято. Засега са обявени дати за обиколката, продължаваща от юли до септември, само в Северна Америка. Тримата няма да участват на цялото турне, а ще направят отделни гостувания. Съпорт са CHEAP TRICK и Jason Bonham и неговата банда.

   През месец май FOREIGNER ще посетят и Европа, но в титулярния си настоящ състав.

 



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


бай Роки 10.01.2017 12:05:21 отговори + 1 0
Той понастоящем Хансен пее Лу Грам по-добре от самия Лу Грам, мисля. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".