LUCA TURILLI'S RHAPSODY преустановяват дейността си за неопределено време

20 юни 2018, 21:48 ч. 1056 / 6 1
пред./следв.

   На Фейсбук-страницата на LUCA TURILLI'S RHAPSODY може да се прочете изявление на китариста и композитор Luca Turilli, че групата преустановява дейността си за неопределено време. Като причина се посочва желанието на музиканта да се посвети на проекти извън метъл жанра и заетостта на другите от формацията със собствени творчески начинания. "Сега мога да осъществя някои мои мечти като творец, експлоатиращи нови емоционални територии и да работа по някои нови музикални проекти, на които винаги съм искал да се посветя." - споделя Turilli. Музикантът не отхвърля възможността в бъдеще да се върне отново към рока и метъла. 

   Както вече ви съобщихме, певецът Alessandro Conti, участващ в LUCA TURILLI'S RHAPSODY, се присъедини към TWILIGHT FORCELuca Turilli отбелязва в изявлението си големия вокален талант на Conti и му полежава успехи с новата група.

 

lt-rhapsody



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Рон Джеръми 21.06.2018 18:21:40 отговори + 2 1
Конти е мегагласище... иначе от Лука Турили и мащабните му мегалодонски ,4D , пауър проекти очаквах точно такъв финал.... оттегляне в почивка Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".