LUCIFER'S CHILD с концерт в София на 23 март

15 яну 2019, 16:30 ч. 1006 / 7 4
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Lucifer's Child от Атина е нечестивото творение на George Emmanuel (Rotting Christ, ex-Chaostar) и Stathis Ridis (Nightfall), сформирано през 2013-а.

Музиката им е духовна разходка из атмосферния свят на блек метъла. Lucifer's Child създава единство между звука и духовната идея и пулсира с енергията на ритуалните текстове и ужасяващата блек музика.

Първият албум на групата, озаглавен "The Wiccan", е записан в Атина през лятото на 2014-а и включва 8 богохулстващи семена в най-ужасяващия им метъл звук. Излиза през 2015-а през Dark Essence Records (Норвегия), последван от няколко фестивални участия на Inferno (Норвегия), Blastfest (Норвегия), Metalgate Czech Deathfest (Чехия), Incineration (Великобритания) и др.

Отнема три години за скулптиране на идеи и звуци, докато групата е готова да разкрие новия си материал, който призовава под заглавието "The Order".

Вторият дългосвирещ албум на Lucifer's Child ги доближава до блек метъл корените на групата. Новият лейбъл, който се ангажира да служи на новия път, по който поема групата, е Agonia Records.

"The Order" излиза на 9 ноември 2018-а и дава начало на нова величествена ера за Lucifer's Child. Новият албум издига групата до върховете на блек метъл сцената, като печели уважението на публиката и е номиниран и избран за един от най-добрите албуми на 2018-а от водещи списания. Групата получава покани за участие на големи фестивали и за концерти в цяла Европа.

Сега групата е готова да представи новия си ужасяващ блек метъл ритуал на концерти из Европа, Азия, Северна Америка и Канада през 2019-а.

Lucifer's Child ще излезе пред българската публика на 23 март 2019 в Клуб Live & Loud, ул. Позитано 8, София.

Билети на предварителна продажба можете да закупите от eTicketsMall на цена 12 лв. В деня на събитието ще се продават само на входа на клуба на цена, която ще бъде обявена допълнително.

 



Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Тома Аквински 21.03.2019 09:54:10 отговори + 0 0
В една нормална държава ************************** ***********************************************. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Йодът 15.01.2019 21:53:58 отговори + 4 6
Слабичка е тази група! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Спиртът 15.01.2019 23:17:33 + 3 3
Слабичък*************** Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Хех 15.01.2019 20:12:33 отговори + 4 3
Тоз най-отпред ней ли Роб Флин?? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".