LYNCH MOB потвърдиха състава за европейското си турне

11 окт 2010, 09:58 ч. 302 / 8 1
пред./следв.
LYNCH MOB потвърдиха окончателно състава за европейското си турне "Smoke and Mirrors", част от което е и София. Формацията ще бъде същата, както ви я съобщихме преди около месец - George Lynch (китара), Oni Logan (вокали), Robbie Crane (бас) и Brian Tichy (барабани). Crane е свирил с RATT и Vince Neil, а Tichy с Billy Idol и FOREIGNER, като е гостувал в България с последната група. Звездната четворка ще забие 2 ноември в клуб "R.B.F.", София, заедно с подкрепящата турнето им група BADMOUTH (Швеция). LYNCH MOB гарантират един от най-вълнуващите клубни концерти, на които ще станем свидетели. Концертът ще се проведе от 20 ч., билети на цена 35 лева се продават в мрежата на Eventim.bg, "О.Ч.З.", "S.M.F." и рок бар "Fans" (поръчай онлайн), а в деня на събитието цената им става 40 лв. Шоуто е част от поредицата концерти по случай 10 годишния юбилей на рок бар "Fans".


Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


GlamFan 11.10.2010 11:36:36 отговори + 0 0
Яко! Там сме! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".