Любовна афера в основата на разделението във FEAR FACTORY

4 авг 2009, 08:53 ч. 176 / 3 7
пред./следв.
В скорошно интервю вокалистът на FEAR FACTORY Burton C. Bell е дал своето официално становище по повод конфликта за името и разделението във FEAR FACTORY. То гласи:

   Първо искам да разясня голямото объркване по един въпрос. Не съм правил публично изявление досега, тъй като не исках да вадя кирливи ризи, но е необходимо да поправя някои неточни изказвания на Raymond [барабани] и Christian [китари]. Обстоятелството, че не съм работил с Raymond и Christian, както и с FEAR FACTORY през последните три години, е поради една-единствена причина. Не бих искал да имам нищо общо с техния мениджър. Нейното име е Christy Priske и също така тя е жена на Christian. По време на сесиите по миксирането на "Transgression" тя и [забележете! -] Raymond започнаха любовна афера, която продължи около две години. Като мениджър на FEAR FACTORY това е напълно неприемливо за мен.

   Няма грешка или ако има тя е направена от Burton. На този адрес може да чуете изакзаването му в оригинален аудио вариант и там Bell изрича точно това: Priske е съпруга на Christian и започна афера с Raymond....


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Chalgomrazeca 7.08.2009 01:55:48 отговори + 0 0
Колко логично беше в дъното на всичко да е жена! Тези иначе толкова миловидни, невинни и хрисими същества! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 5.08.2009 10:51:13 отговори + 0 0
жените създават най-големите проблеми на земята Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.08.2009 17:53:15 отговори + 0 0
фуцкинг фактъри ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

4ift&teck 4.08.2009 15:37:24 отговори + 0 0
Абе, любовна афера...Теглил й 2 години по една патка месечно - голем праз! Ай стига тъпотии! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.08.2009 13:35:38 отговори + 0 0
Да си направят тройка ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Янчо 4.08.2009 13:27:11 отговори + 0 0
Тия па!... Защо просто не запишат албум и не тръгнат на турне, както правят всички останали групи ами ни вкарват в някакви глупави сапунки... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.08.2009 10:02:20 отговори + 0 0
и те са хора,и те душа (и други работи)носят... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".