MACHINE HEAD отменят последните две шоута от турнето със SLIPKNOT

14 дек 2008, 09:48 ч. 198 / 2 7
пред./следв.
Вчера ви съобщихме, че китаристът на MACHINE HEAD Phil Demmel е припаднал на сцената по време на изпълнението на групата в Шефилд (прочети), но въпреки това бандата ще продължи концертите си по разписание. В момента MACHINE HEAD са на турне със SLIPKNOT и CHILDREN OF BODOM, а по-късно им предстоят дати с METALLICA в САЩ. След внимателна преценка на ситуацията, MACHINE HEAD са решили да отменят последните две шоута от европейската си обиколка, за което поднасят извинения на феновете.


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Nevermind 17.12.2008 07:18:35 отговори + 0 0
Надали проблемите на Demmel ще са решаващи за бъдещето на MH.Мисля че по-скоро Flynn e двигател на групата.А и между другото интересува ме как се движат турнетата на любимите ми групи защото съвсем случайно може да минат и у нас.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Reality 15.12.2008 04:10:15 отговори + 0 0
Тоя май ще последва Джокера,във вечните ловни полета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Grimmy 14.12.2008 21:15:56 отговори + 0 0
вместо да се радваме, че имаме възможността да получаваме информация, ние се впускаме в преценки за това коя новина е смислена и коя не. ако Demmel загине заради здравословните си проблеми, въпросът няма да се върти около това дали Machine Head ще идват в България или не, а дали изобщо ще има Machine Head все още. през главата ми минаха и куп други мисли, които няма да споделя. надявам се малко да се поразмислим всички. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Salama 14.12.2008 15:21:33 отговори + 0 0
Видяно: 162 път(и)
3 коментар(а)
Само за 1 ден.

Това значи ли, че хората не ги интересува. Смешник.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaxa 14.12.2008 13:54:38 отговори + 0 0
наистина безсмислена новина но както виждаш има някой било то и един човек който да се интересува
хубаво е да има възможно най-много новини !
също така ще е доста трудно, ако тръгнеш да отсяваш коя новина е значителна, коя не и коя не съвсем, но достатъчно, че да е на сайта
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


metal-core 14.12.2008 12:47:35 отговори + 0 0
Добре ве,като не те интересува не чети.Никой не ти е опрял пистолет.Мен пък ме интересуват тези новини.Интересува се какво се случва с любимите ми групи.Ако чакам да се напише нещо само когато има нов албум или групата идва в БГ,значи трябва да има по 1 новина на ден в този сайт.И мен не ме интерсува за новия албум на някакви 60 годишни чичковци за който се пише редовно тук,ама не се оплаквам. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nightfall 14.12.2008 12:32:39 отговори + 0 0
Обновявате си сайта и затова според мен няма да е лошо да не е засегнат само външният вид, а и съдържанието. Конкретно - спрете да пишете новини, които не ни засягат! Добре, припаднал човека, има фенове на тази група, които искат да са информирани за такива неща. Но тази новина според мен е излишна, защото какво ни интересува нас българите коя гупа какви турнета отменя в САЩ или някъде другаде, след като няма шанс те да минат и през нашата страна?
Това си е моето лично мнение, моля ако има някой който все пак това го засяга да си каже
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".