MACHINE HEAD постигнаха споразумение по делото с Adam Duce

4 юли 2014, 10:17 ч. 232 / 4 0
пред./следв.

   През януари бившият басист на MACHINE HEAD Adam Duce заведе съдебно дело срещу групата, нейния мениджмънт и лейбъла й, "Nuclear Blast", за 1,8 млн. долара. Музикантът обвиняваше бившите си колаги за неправомерно използване на търговска марка, нарушение на партньорско споразумение, клевета и др. Duce твърдеше, че е бил изритан от MACHINE HEAD преди подписването на нов звукозаписен договор, след което бившите му колеги са заявили, че той е напуснал, тъй като не му се е занимавало с групата. С течение на времето популярността и печалабата на бандата е нараствала, а Adam е получавал доста малки суми, въпреки сериозния труд, който полага.

   На 2 юли е постигнато извънсъдебно споразумение, подробностите от което остават неоповестени. Всякакви обвинения и претенции са оттеглени и двете страни са доволни от крайния резултат.

 

adam deuce

още за:

Machine HeadAdam Duce


Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".