MACHINE HEAD с ексклузивна видеопремиера в MetalHammer.bg

22 окт 2012, 19:09 ч. 305 / 3 5
пред./следв.
От днес, 22 октомври, в продължение на четири седмици, всеки понеделник от 18:00 ч. на сайта на списание "Metal Hammer Bulgaria" ще бъде представян ексклузивно за територията на страната ни по един видео клип на MACHINE HEAD, с тяхно изпълнение на живо. Последният клип ще бъде излъчен на 12 ноември – точно един ден преди официалната дата на излизане на най-новия двоен албум на групата – "Machine Fucking Head Live". Имаме удоволствието да бъдем част от международната кампания – "Machine Fucking Head's Metal Fucking Hammer Mondays", която съпътства очакването на записа и се осъществява със съдействието на списание "Metal Hammer". Страните, които се включват в тази мащабна премиера, част от голямото семейство на списанието, са Великобритания, Германия, Норвегия, Италия, Испания, Полша, Гърция и, разбира се, България. Първият клип може да гледате на този адрес.
machine fucking head live


Коментари   (5)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 23.10.2012 11:39:31 отговори + 0 0
А случайно да забеляза че по другите сайтове където беше качен клипа не можеше да се гледа от БГ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 23.10.2012 08:07:48 отговори + 0 0
ексклузивно за територията на страната ни в интернет е като ексклузивна телевизионна премиера само за Младост 4. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2012 21:43:14 отговори + 0 0
Ама нещо операторската работа куца. Иначе велики Машийн Хед! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 22.10.2012 20:55:06 отговори + 0 0
МАШИЙН ХЕЕЕЕЕЕД Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 22.10.2012 19:57:52 отговори + 0 0
зверове! любимата ми група!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".