MACHINE HEAD с обръщение към българските фенове

17 сеп 2015, 11:16 ч. 1118 / 13 6
пред./следв.

Получихме следното съобщение:

"София, България, MACHINE HEAD идват в зала Универсиада на 24 септември! За първи път от единадесет години! Бъдете там!" са думи от видео обръщението на групата към българските фенове по повод гостуването им като част от световно турне под наслов "Една вечер с MACHINE HEAD". В тази връзка и по настояване на групата няма да бъдат допускани в залата лица с фотоапарати и камери по никакъв повод! Приносителите на снимачна техника ще бъдат връщани - няма да има пункт за съхранение по време на събитието! По време на концерта в залата снимането и видео заснемането е абсолютно забранено! Няма да бъдат давани интервюта, няма да има фотографи, няма да има и подгряваща група. Желанието на Machine Head е да останат насаме и "очи в очи" с феновете си за една специална вечер и уникално преживяване запечатено като несравним спомен. Шоуто ще е с продължителност от минимум два часа, а видео обръщението към българските фенове можете да видите по-долу.

Тази вечер не пропускайте подгряващото парти в RockIt! Освен томбола и музика по сет лист изготвен със съдействието на MACHINE HEAD BULGARIA ще можете да се срещнете и запознаете с един от топ готвачите на България. На събитието ще присъстват и други отговорни за престоя и приятното изкарване на Robb Flynn и компания у нас лица.

Все още има билети за концерта [поръчай онлайн], които да закупите от магазините на Orange, Пикадили, Germanos, Technopoilis, Office 1 Superstore, Техномаркет, Usit Colours, Outlet Alex, магазин Яко, На Тъмно, Metal Heaven, Фотосинтезис, Easy Pay, Fast Pay(Фаст Пей) билетен център НДК, Дворец на културата и спорта във Варна или от билетна каса пред общината на град Пловдив. За всички събития на BGTSC денонощно билети се продават в бензиностанциите на OMV в цялата страна.

След като цената на билета стартира на цени от 40 и 45 лева, в момента тя е 50. При налични бройки в деня на събитието и на място в клуба цената ще е 60 лева.
 
Предстои оповестяване на още подробности!

   По-долу може да видите видеообръщението на MACHINE HEAD към българските фенове.

 

 

machine-head2015

 

още за:

Machine HeadBgtsc


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


странник 18.09.2015 20:35:55 отговори + 0 1
днес имаше изявление от промоутърите - с телефони е позволено, но не е препоръчително Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

GSM 17.09.2015 21:29:17 отговори + 4 0
А с мобилни телефони, които могат да снимат, ще ви допуска ли принцесата в залата? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Nerd 17.09.2015 18:58:33 отговори + 4 3
Кое му е тъпото не разбирам?
Групата иска да е с феновете, а не с фотоапаратите.
Искат да правят шоу без да се налага да позират.
Евала им!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

fan 17.09.2015 15:53:21 отговори + 4 2
А това ако концерта беше в някой клуб как да е. Ама за Универсиада ми звучи тъпо

" В тази връзка и по настояване на групата няма да бъдат допускани в залата лица с фотоапарати и камери по никакъв повод! Приносителите на снимачна техника ще бъдат връщани - няма да има пункт за съхранение по време на събитието! По време на концерта в залата снимането и видео заснемането е абсолютно забранено! Няма да бъдат давани интервюта, няма да има фотографи, няма да има и подгряваща група. Желанието на Machine Head е да останат насаме и "очи в очи" с феновете си за една специална вечер и уникално преживяване запечатено като несравним спомен. "
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

странник 17.09.2015 14:22:11 отговори + 6 2
нямам търпение! ще бъде зверско! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


MetalHead 17.09.2015 11:54:40 отговори + 7 3
Баси яките пичове! Пет пъти го изгледах и пак искам

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".