MACHINE HEAD свирят целия албум "Burn My Eyes", вижте видео

7 авг 2021, 09:29 ч. 801 / 15 7
пред./следв.

   Вчера, 6 август, три четвърти от състава на MACHINE HEAD, записал дебютния албум "Burn My Eyes", изпълни на живо в студио цялата творба по повод 27-годишнината ѝ. По-долу може да гледате онлайн цялото събитие.

   Към фронтмена Robb Flynn, барабаниста Chris Kontos и китариста Logan Mader се присъединява настоящият басист на бандата Jared MacEachern. Първите трима са заедно през 1994-а, когато албумът излиза. И до днес дискът се счита за класическо произведение в траш/груув метъл жанра.

 

 

още за:

Machine Head


Коментари   (7)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


оппааа 8.08.2021 07:51:40 отговори + 2 0
Бях хлапе ,качих се на влака и заминах до София ,магазин ОЧЗ ,беше култов за годините си .Само заради оригиналното си ди ,което еи заслужаваше .Голям албум -30 000 лв тогава .Но си заслужаваше ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

оппааа 8.08.2021 07:53:43 + 0 0
Да поясня за някои, преди да стане деноминацията на лева ,днешни 30-35 лв Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kveben 8.08.2021 17:16:16 + 0 0
Точно щях да отбележа, че с 30 бона са те попрецакали, било то и за такъв албум. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не съм им фен...,НО.... 7.08.2021 14:36:25 отговори + 7 0
И досега помня как през 1994 (младежите да не ми четат поста....просто няма да разберат за какво говоря...) как Гергана Лазарова (Светла и Памет), казваше, че няма метъл фен, който да остане безразличен към този албум...(такъв беше смисъла на думите и...без значение, дали бяха нейни или четеше преведени ревюта и прочее....жената направи много за метъл иформираността в онези късни комунистически и ранни посткомунистически години...) в едно от предаванията и по БНР "Хоризонт"....През 1994 не помня как се казваше, че през годините беше "Събота..."+годината на предаване..после "Неделя..."+годината....а събота и неделя,понеже в тези дни се излъчваше...аз го помня лично от "Събота 88",ако не се лъжа...Старите фенове ще се сетят...Аз лично имах доста касети записани с предаванията и...то си беше извор...! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Не съм им фен...,НО.... 7.08.2021 14:54:21 + 5 0
Сега проверих, че е било "Неделя 88"...да, явно тва е началото...помня, че беше от 22'00 до 0'00...сетих се,че на другия ден трябваше да се става за даскало рано, но рядко го изпускахме....ясно е,че след това са го преместили в събота...Помня, че някой ми казваше да внимавам за да не ме издънят в училище кое предаване слушам...ццц...Велки Времена...! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MetalHeadbanger 8.08.2021 19:55:36 + 2 1
Напълно съм съгласен.Гери,както и викахме НАПРАВИ И ДАДЕ НА МЕТЪЛ МУЗИКАТА В НАШЕТА ДЪРЖАВА ИЗКЛЮЧИТЕЛНО МНОГО.А и колко награди от загадки имам от нея.Канеше и гости свързани с нашета музика.За съжаление не виждам начин такова предаване да възроди по БНР.Вечна и памет. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

hdhdhe 7.08.2021 14:28:49 отговори + 4 0
Какво толкова траш метъл има в този албум, за да се счита за класически за траш метъла? Груув метъл да, но траш.. списвачът на тази новина леко се е объркАл Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".