MAD SIN, THE NEVROTIX и GRANDPA CANDYS гостсуват в България на 7 септември

4 юни 2019, 08:46 ч. 618 / 8 0
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

"Psychobilly & Neo-Rockabilly Bulgarian Crew" имаме честта да ви представим легендарните MAD SIN на българска земя!

Германските пионери, едни от най-големите в брашна, идват ексклузивно за първия по рода си фестивал за Psychobilly & Rockabilly музика правен у нас.

Фестивалът ще се състои на 7 септември и ще включва още шведските Psychobilly машини THE NEVROTIX, сръбските законодатели Grandpa Candys и младата българска банда Jasmine Whale!

Началото на фестивала ще поставят родните Jasmine Whale от София. Те са сравнително нова банда, проeкт на Димитър Василев - Нуфри (Panican Whyasker, The Skitnicks, Bastardilomey) с един издаден албум до момента "Rosalia". Стилът е Rock'n'Roll с елементи на Punk, Rockabilly и Psycho Rock. Изцяло на български език с много закачливи текстове.
Не ги изпускайте!

Втори на сцената ще се качат сръбските легенди в Psychobilly и Rockabilly жанра - Grandpa Candys
Наричани още Cikine Bombone, триото е създадено в Белград през пролетта на 1998 година. От тогава до днес имат стотици изяви в чужбина, както и четири студийни албума зад гърба си, вариращи между Psychobilly и модерно Rockabilly.
Групата идва за първи път в България.

Директно от Гьотебург (Швеция) трети на сцената пристигат Psychobilly манияците THE NEVROTIX. Те са сравнително нова банда, която бързо успя да покори много Psycho сърца със звучене събрало най-доброто от старата школа . THE NEVROTIX идват ексклузивно за феста, и както сами споделят, ще ни захвърлят чак до луната с мощната си звуково- танцувална ракета!

Разбиващият завършек на първото издание на Bad Billy Fest ще е гарантирано от Koefte Deville и неговата Psychobilly шайка MAD SIN!

Каквото и да кажем за една от най-знаковите Psychobilly банди, пионерите за жанра MAD SIN няма да бъде достатъчно. Неподправеният звук, скандален имидж и сценично поведение ги прави легенда за сцената заедно с имена като Demented Are Go, Klingonz, Nekromantix, Meteors и тн...

Очаквайте техния размазващ, грандиозен спектакъл, изпълнен с много изненади и специален завършек!

Очакваме ви на 7 септември 2019

Мястото е клуб Mixtape 5

Начален час 18:00
Вратите ще бъдат отворени в 17:00

Билети с предварителна продажба ще са налични от
3-ти юни с цена от 35 лв

а тях може да закупите онлайн на: https://www.eticketsmall.com

както и на място в деня на събитието с цена 40 лв.

Приготвили сме ви и шотове с ракийка на входа, за подгряване на всеки с добре дошъл :)

Фестът ще приключи с DJ After Party до ранни зори в столичният бар "Гарванът и Гюлето" в подлеза на улица Позитано 3 в компанията на DJ Rockin' Shaman и приятели.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".