MAGNETIC ще участват в два румънски фестивала през септември

20 авг 2021, 11:21 ч. 733 / 4 3
пред./следв.

   Българската банда MAGNETIC ще вземе участие в два големи феста в Румъния през септември, където ще дели сцена със световноизвестни банди като EPICA, ELUVEITIE, THERION, NERVOSA и др. Първиото събитие ще се проведе в град Арад между 3-5 септември, а второто в Букурещ между 11-12 септември.

   В момента бандата записва нов албум, като предстои да издаде сингъл и видеоклип до края на годината. От известно време MAGNETIC са с нов състав, а също така и променят стила си с насоченост към по-тежка музика.

 

още за:

Magnetic


Коментари   (3)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


За hater 23.08.2021 17:16:00 отговори + 5 1
Както ти е написал човекът, как очакваш да станат нещата пич?? Такова ни е нивото на сцената в Бг, а именно заради всички такива банди, които са щастливи, само и само да ги поканят да свирят събота в Адамс, може и нЕкой кавър да ударят за настроение, после бири и караоке до сутринта, сме на това дередже. Сега ще ти го напиша с главни букви. ЗА ФЕСТИВАЛИТЕ С ТАКИВА БАНДИ СЕ ПЛАЩА! Но не става само с наливане на гуши, както ти си се изразил , трябва и свирене, защото никой няма да те вземе ей така, защото си му дал кинти, така че престанете с малоумните коментари и подкрепяйте Бг бандите, че после мрънкате, че няма кой дави свири. Успех да пичовете и да размажат!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal head 22.08.2021 11:42:02 отговори + 5 2
???? Това с "пълненето на гуши" не се ли нарича музикален бизнес или в България все още си мислят че всичко е безплатно ????.
То затова и нивото е такива, безплатна бира безплатни събития ????
Евала че вървят напред тези момчета.
Говорих с тях в Бургас на Seq of Black и доста са стъпили на земята.
А за да пишат такива коментари значи са някой от тяхната кухня, сигутно бивш член, примерно, на който му е доста криво че няма да свири с тях на тези мега фестивали.
Ае ????????
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Hater 20.08.2021 22:07:28 отговори + 6 1
Тия явно още имат кинти да пълнят румънските гуши... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".