Magnus Karlsson е новият китарист на PRIMAL FEAR

4 мар 2008, 17:03 ч. 718 / 7 6
пред./следв.
След HARDCORE SUPERSTAR и немските пауърметъли PRIMAL FEAR обявиха името на новия си китарист, както обещаха при съобщението за напускането на Stefan Leibing (прочети). Към състава на бандата се присъединява струнникът Magnus Karlsson от Швеция, който преди това е свирил с ALLEN/LANDE, Bob Catley от MAGNUM, STARBREAKER и мн. др.


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


augus 18.11.2010 10:45:39 отговори + 0 0
Китариста е много добър Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

МИЛОРД - Атанас 11.03.2008 17:08:43 отговори + 0 0
А ето го и момента със скапаните неподготвени избързани,не сварени и сурови изказвания.Ако Магнус беше от самото начало с немците и вместо него да беше дошъл Стефчо,всеки щеше да си размърда пак плювалника и да пръска с отровни думи по него.Така че хората на това му казват изчакай не посрешай по дрехите....все още новия албум не е излязъл официално нали....? Такаче дръжте си вонящия език малко зад зъбите и изчакайте братче...каква е тая женска истерия незнам...... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 6.03.2008 15:51:16 отговори + 0 0
Stormcrow не казвай , че Last Tribe е смешна група , щото това си е смешно вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 6.03.2008 10:40:22 отговори + 0 0
Ето го моментът, в който Primal Fear от добра група ще станат смешна група, звучейки 1:1 като Last Tribe... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 5.03.2008 09:46:04 отговори + 0 0
Ауууууу-Праймъл Фиър станаха много сериозна група напоследък , но с тоя момък в редици просто нещата стават непредвидими-хвала-Магнус е невероятен китарист и композитор!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


DQ 4.03.2008 17:55:08 отговори + 0 0
чудно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".