Майката на Phil Lynott почина на 88-годишна възраст

12 юни 2019, 17:26 ч. 818 / 6 0
пред./следв.

   Майката на легендарния ирландски музикант Phil Lynott (THIN LIZZY) - Philomena Lynott - е починала след битка с рака, която е водила в последните няколко години. 

   Новината е потвърдена от списание "Hot Press", с което Philomena работи по книгата за живота на певеца, китарист и композитор "My Boy". Изданието е заемало два пъти първа позиция в класация за бестселъри.

   Главният редактор на "Hot Press" описва г-жа Lynott като "изключителна и запомняща се личност" и коментира, че е горд, че медията му е работила заедно с нея по такъв сериозен проект.

 



Коментари   (0)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".