Македонците BORN FOR SLAUGHTER и IRRITATEMENT гостуват в София на 18 юни

2 юни 2014, 13:06 ч. 272 / 5 2
пред./следв.

   Получихме следното съобщение:

Информираме ви за предстоящо събитие, чиято основна причина да се проведе, ще бъдат гости от съседна Македония - BORN FOR SLAUGHTER (crust/metal) и IRRITATEMENT (powerviolence).

Много вероятно е да не сте чували и двете групи, особено IRRITATEMENT, тъй като те все още нямат нищо записано, доколкото ни е известно. BORN FOR SLAUGHTER пък могат да се похвалят само с един сплит-албум, издаден на 12" плоча, в който разделят другата и страна със SILENCE MEAN DEATH (crust/d-beat) от Белгия. Всичко това не би трябвало да заслабва интереса ви, а даже напротив, тъй като ще имате шанса да видите с очи развитието на независимата сцена в Македония (нещо с което не много българи са запознати и често бива подценявано). Страната на BORN FOR SLAUGHTER от гореспоменатия сплит може да бъде намерена за свободно сваляне в BandCamp страницата им. Надяваме се да достигнат бройки на аналогов носител и до България, тъй като ние сме последна спирка от европейското им турне.

Подгряващите групи от България ще бъдат също две, LAPSUS LINGUAE (crustcore) и RAZGRUHA (crust/grind), което май не е нищо ново под слънцето.

Събитието ще се проведе в клуб Grindhouse (бул. Цариградско шосе 73), датата е 18.06.2014 г. (сряда), входът - 5 лв.

 

Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


месеца 2.06.2014 15:05:55 отговори + 0 0
Е па датата си е наред и в заглавието и на плаката, някой я е сбъркал в текста - чудо голямо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

датата 2.06.2014 14:57:15 отговори + 0 0
Пичове 18.05 беше преди 2 седмици Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".