Македонците MARAS и AEON ARCANUM гостуват в София на 14 януари

7 яну 2013, 13:32 ч. 334 / 3 1
пред./следв.
На 14 януари в рок бар "Fans", София, ще се проведе концерт с участието на ектремните македонски групи MARAS и AEON ARCANUM. Към тях ще се присъединят родната атмосферик блек метъл група SHAMBLESS и "ритуалният дроун проект" TEETH OF DIVINE. Концертът е част от балканското турне на MARAS, с което те представят новия си сингъл "Mienje na svetcite" (Rising the Saints), който може да слушате по-долу. Колегите им от AEON ARCANUM гостуват за втори път в София в рамките на една година, след като взеха участие в мини-фестивала "In Dark" през месец март 2012-а. Входът за събитието на 14 януари ще бъде 7 лв.



Свързани новини

Няма свързани новини.



Коментари   (1)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Анонимен 7.01.2013 13:42:07 отговори + 0 0
туй маке да не повърне само
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".