Malcolm Young: "Новият албум на AC/DC ще бъде готов до година-две"

13 май 2012, 20:10 ч. 326 / 5 11
пред./следв.
Китаристът на AC/DC Malcolm Young е потвърдил пред списание "Classic Rock", че легендарната банда работи по следващия си студиен албум и творбата ще бъде готова до една или две години. Това е сравнително по-дълъг срок спрямо казаното от вокалиста Brian Johnson в интервю, че дискът, наследник на "Black Ice" (2008), ще се появи през 2013-а.

   Забележка: Malcolm Young и Brian Johnson са съответно настоящите ритъм китарист и фронтмен на AC/DC. Барабанист на групата е Phil Rudd. Разпространената от водещи български медии информация, че преди дни "барабанистът на AC/DC" Simon Wright е свирил в Кюстендил с RHINO BUCKET и след това участвал в кампанията "Да почистим България за един ден" би била вярна единствено и само, ако се добави "бивш/бившият" пред "барабанист".
Malcolm Young

още за:

Ac/dcMalcolm Young


Коментари   (11)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


tnt 14.05.2012 10:24:44 отговори + 0 0
Наистина има нещо необяснимо в усещането да си свързан с АС/DC.Имам това удоволствие в последните 33 години.Инвестирал съм толкова много в идеята и пак не разбирам всичко.Космите ми обаче настръхват винаги. Знам обаче, че това е начин да си вечно млад.
Има сделка с дявола,но дълъг е пътя към върха....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДИО-69 14.05.2012 00:11:38 отговори + 0 0
ЩЕ ГО ДОЧАКАМЕ!АМА ДА ВЗЕМАТ И ДА СЕ ПОРАЗРОВЯТ ИЗ ЛЕНТИТЕ И ДА ИЗДАДАТ КОНЦЕРТИТЕ СИ ОТ ТУРНЕТАТА ПРЕЗ ОСЕМДЕСЕТТЕ ГОДИНИ!ЩЕ БЪДЕ ЖЕСТОК УДАР В ДЕСЯТКАТА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

АЦ ДЪЦЪ РУЛЪТ 13.05.2012 22:54:05 отговори + 0 0
Жестоки-нямат равни!!!Който ги е гледал на живо знае А пред милионите им долари,шепата хейтърчета се губят гниейки Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 13.05.2012 22:28:31 отговори + 0 0
Всичко звучи еднакво, но въпреки всичко е ЯКО! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

the stupid 13.05.2012 21:57:38 отговори + 0 0
AC/DC въздействат на ниво извън мисълта и разума. Зареждат с енергия, елементарната им музика се разлива по вените, усещаш я с простата... Три акорда и текстове без претенции, обаче така ти се набиват подсъзнателно, че години наред си ги тананикаш и припяваш! Голяма група, ама много голяма!!!
Лошото е, че в последните албуми изгубиха част от магията си, усеща се изчерпване, дърти са вече... И въпреки това предпочитам да слушам дори Black Ice пред някой ревящ, като смъртоносно ранен глиган, блек/дет шут с гарвани по рамената!
Малко са групите, които са обичани от всички поколения рокаджии. AC/DC е една от тях...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 13.05.2012 21:22:36 отговори + 0 0
супер сте
направо няма как да не ви копи-пейстна част от ревюто линкнато в статията


Тази група е особена. При цялата й привидна непретенциозност, при цялата любов на широките народни маси, които чупят полилея на съседа и при цялата погнуса на изтънчения естет с високи разбирания и високо самомнение. Тридесет и пет години AC/DC се придържат към канона и отказват да го напуснат с абстрактната инатливост на някакъв манастирски аскет, отдаден на постоянно повтаряща се молитва и втренчен в една точка. Естествено, AC/DC не са получили просветление. Все пак говорим за братя-емигранти от многодетно шотландско семейство, и двамата с неясна дикция и спорна широта на разбирането, за нюкасълски автомонтьор с капа, за фермер с чувство за прав ритъм и за още там един, който свири на бас с два пръста. При различно стечение на обстоятелствата тези хора щяха да са обикновени неудачници. Но те са мултимилионери и един от абсолютните символи на рока. Животът е интересен.

AC/DC не присъстват в светските колонки, не се борят за мир, не пеят за Нелсън Мандела, не спасяват джунглите на Амазонка, не се снимат със слънчеви очила с Папата и не са приятели на Павароти. Тази група е пълно отрицание на поп-звездите с тяхната маниерна ангажираност, лустросана публичност и прочее. И в същото време е с двата крака в статуквото. Не може някой, който е продал 200 милиона албума да не е с двата крака в статуквото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sleazzzze 13.05.2012 21:15:08 отговори + 0 0
Настина използват 3-4 акорда на кръст (буквално), ама така ги миксират и омешват, че винаги да звучи различно и яко! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Angus 13.05.2012 21:11:12 отговори + 0 0
Шибайте се. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Явор 13.05.2012 21:10:50 отговори + 0 0
Хахахха, напълно съгласен съм с двете предишни мнения. Е, освен двата рифа има и един бийт все пак. хахах Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ей седни си 13.05.2012 20:19:11 отговори + 0 0
Ми да,и без това всичко звучи еднакво.2 рифа,30 албума.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 13.05.2012 20:13:26 отговори + 0 0
Мисля, че вече имат необходимите песни за още 10 албума. Да нахвърлят малко b-sides от 1978г. и никой няма да разбере разликата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".