MALEVOLENT CREATION се разпадат?

19 сеп 2016, 07:53 ч. 1130 / 3 2
пред./следв.

   По информация на много американски промоутъри дет метъл ветераните MALEVOLENT CREATION са се разпаднали и са отменили всички дати от предстоящото си турне в САЩ с INCANTATION и SEEKER. Засега групата не е правила официално изявление, но концертита на Фейсбук-страницата ѝ са канселирани и вече се връщат пари за билетите.

   MALEVOLENT CREATION трябваше да отбележат 25-годишнината на дебютния си албум с първото си турне в Америка от пет години насам, но това няма да се случи. Предстои да разберем повече за ситуацитя.

   През ноември миналата година бандата гостува за последно в България с шведите GRAVE и осъществи два концерта - в София и Варна.

 

още за:

Malevolent Creation


Коментари   (2)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Кисел 20.09.2016 10:56:35 отговори + 2 0
Ми след толкова години... ама е гадно. Съгласен съм с коментара на Elling. Всички яки банди си заминават... мамка му.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Elling 19.09.2016 11:44:33 отговори + 6 0
Гадно... Старите банди си отиват една по една. Първо BOLT THROWER, сега тия. Не им бях страшен привърженик, но на живо бяха смазващи... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".