MANOWAR анонсират първото си световно турне от 1998 г. насам

17 окт 2009, 10:55 ч. 256 / 1 23
пред./следв.
MANOWAR не спират да изнасят концерти (в т. ч. и две гостувания в България), но групата не е правила истинско световно турне от далечната 1998-а. До другата година, когато "Металните крале" ще поемат на обиколката, гръмко наречена "Death To Infidels World Tour 2010". Специални гости са HOLYHELL и METALFORCE, засега са ясни само първите дати за шоута в Германия, скоро ще бъдат обявени и още държави. Дали нашата родина ще присъства, както бе обещал Joey DeMaio, ще разберем рано или късно.

още за:

Manowar


Коментари   (23)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


christslayer 19.10.2009 18:29:20 отговори + 0 0
soregashi има право донякъде но все пак Manowar са си Manowar всяка една група си има своя собствена представа за як текст, така че тва че се повтарят разни думи не говори нищо групата е велика

"We are fighting for true metal after all..."
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 19.10.2009 08:14:08 отговори + 0 0
Той не може, факт.
Кой си ти, бтв?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

rzr 18.10.2009 22:22:56 отговори + 0 0
Тигреее, САшооо, ти пък откога прослуша металица бре математико неден??? Нали Джеймс Хетфийлд не можеше да "ръмжи" като Ерик Адамс ??!!! (rofl) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

КаракуМ 18.10.2009 21:13:20 отговори + 0 0
Абе аз със Менъуор съм тръгнал и това си ми е любима група от край време ,но никога не съм се държал като "oщипана девойка" от подобни коментари. То даже и аз самия си се бъзикам с Менъуор 'щото наистина текстовете им се състоят от 5-6 думи . И не им харесвам сценичното поведение.... От толкова антипозьорщина накрая те самите станаха позьори...
Общо взето единствения начин да се намалят (не прекратят- това е невъзможно) подобни коментари за Менъуор е да се подминават и никой да не им обръща внимание
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 18.10.2009 18:38:02 отговори + 0 0
Тигър, абсолютно прав си. Целта да драсниш феновете е глупава, но аз си казвам мнението с цел да си го кажа, евентуално да стане дискусия и т.н. А малките или не чак толкова малки хейтърчета са проблем не само за Менуар феновете, а навсякъде. Има ги, ще ги има и ние нищо не можем да направим, затова да стискаме палци за все повече големи концерти у нас, пък на който не му харесва единия ще отиде на другия Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 18.10.2009 17:33:52 отговори + 0 0
Сорегаши ще го игнорирам по съвет на самия него и няма да коментирам.

Другото, което исках да кажа е, че повечето хора си мислят, че да свириш едно и също през всичките години е къде-къде по-лесно. Тук ви е грешката!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 18.10.2009 17:07:40 отговори + 0 0
soregashi, бъди си прав колкото искаш, нямам против. Наясно съм със стойността на текстовете на Manowar достатъчно, но пък и не виждам с какво са по-лоши от тези на AC/DC, да речем, или на разни блекове, или изобщо. Не виждам и проблем в относителното им еднообразие - все пак не слушам само тях. Разнообразието ми идва от слушането на различни изпълнители. Слушам Manowar, `щото са Manowar, Metallica, `щото са Metallica, Deep Purple, `щото са Deep Purple и т.н. От всяка от тези групи очаквам различни неща.

Бтв, ако някой няколко години ми говори едни и същи неща само и единствено с цел да ме дразни и обижда, накрая ще му откъсна главата на общо основание. Колкото и да не съм му се дразнил в началото.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

indifferent 18.10.2009 15:44:04 отговори + 0 0
Бе, не знам, ма така като гледам безпристрастно - блекарите и феновете на Manowar най-много се засягате. Не ги приемайте тия неща толкова искрено и лично,анално, и болезнено! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

soregashi 18.10.2009 15:35:03 отговори + 0 0
О, боже, като толкова си обичате бандата не се впечатлявайте бе.
Аз лично се кефя на музиката на Manowar, но като дойде дума за текст, послание, сценично поведение и ми се повръща. Разбирам glory, battle, war и т.н., но след 10 албума вече се изтърква.
Да не говорим, че феновете на Manowar винаги се държат като ощипани девойки, като им кажеш горните думи и започват да обясняват колко не съм прав. Да, може и да не съм, но това си е моето мнение, което тук ми е позволено да изразя и аз го правя. Свобода на словото му се вика. А подобни изказвания, като на Анонимен, смятам, че са крайно глупави, защото това, което обяснява е безсмислено.
И аз се дразня, когато някой почне да плюе любимите ми групи, но ги защитавам малко по-интелигентно, като дори съм способен да се съглася, че Metallica например са надценени, въпреки че са ми любимата група.
Давайте и вие така, след като сте много културни, интелигенти и т.н.
Относно новината съм почти убеден, че ще минат и от тук, защото все пак сме им едни от любимците, но се надявам да не е пак 5 часова тирада, като последния път
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.10.2009 15:15:48 отговори + 0 0
Ами мисля, че всеки хейтър би се почувствал добре, ако го пуснат на тълпата фенове на групата, която мрази ))

А пък ако бях пиян, когато го писах това, щеше да е 3 пъти по-дълго
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Joey 18.10.2009 11:23:15 отговори + 0 0
Мале "Анонимен", какво са тези пиянски хипотези!!!!
)))))))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Joey 18.10.2009 11:21:37 отговори + 0 0
Ако вземат да минат през София, ще отида да ги видя от уважение!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

FACELESS_WARRIOR 18.10.2009 10:39:11 отговори + 0 0
Other Bands Play, MANOWAR KILL!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.10.2009 04:17:01 отговори + 0 0
Не, аз предлагам друго.
Нека обърнем внимание на тия, които се заяждат с големите и велики групи, катко по-долу някой каза.

Даже имам предложение. Сатир да уреди за всеки един от тях безплатна покана за следващото шоу на Меноуор у нас... Но! С условието, че групата специално ще ги покани на сцената по средата на концерта, ще обяви кои са и ще цитира точно какво са казали тук за тях и за феновете им, след което ще ги пусне на тълпата и ще засвири Hail And Kill.

Да ги видим колко са много и колко ще са отворени тогава. Защото ще сме много тия в публиката и ще им дадем групов (юмрук) - тъй като явно поединично не можем да се справим с големите им усти!

Какво ще кажете?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

maiden 17.10.2009 19:15:32 отговори + 0 0
Мир вам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


usurper 17.10.2009 18:10:46 отговори + 0 0
Да бе, наистина, кво им се впрягаш... ) а пък вие (другата страна) що верно пишете изобщо... не че ме дразните, все ми е тая, всеки си има мнение, но наистина това е една от най-успешните банди... отдавна не ги слушам, но бях и на двата им концерта и се изкефих много и като дойдат пак, отново ще съм там... ае стига сте се джафкали... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2009 16:20:47 отговори + 0 0
Тигър, не се шашкай, комплексари има навсякъде и те се опитват да станат център на внимание като дразнят. Не става дума само за Manowar, същото е с много други големи банди като Metallica, Megadeth, Iron Maiden...(добави каквото се сетиш) - когато темата е за голяма банда, която е постигнала нещо, винаги има смешковци, които не са постигнали нищо освен да дебелеят пред компютъра по цял ден и да се правят на важни.
игнор му е майката
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 17.10.2009 15:46:03 отговори + 0 0
wolf, не си интересен. И пишеш глупости. Теб като не те интересува новината, не я чети. Като не ти харесва групата, не я слушай. Като са ти изчерпани и тъпи, к`во търсиш тук? Дай една логична причина? Не можеш. Няма такава. Освен да се заяждаш с групата и почитателите й - а това е кретенизъм. От друга страна, аз нямам избор дали да чета идиотщините на олигофрени като паЛар метъл или твоите глупости - те са просто тук и дразнят. Не могат да бъдат прескочени. Така че, ако обичаш, разкарай се от тези новини и не се връщай, а?

А, да. Не се правя на ощипан, когато някой каже нещо накриво за любимите ми групи. Дразня се, защото от ВЕЧЕ БЛИЗО ЧЕТИРИ ГОДИНИ, ОТКАКТО ЧЕТА ТОЗИ САЙТ, В ПОЧТИ ВСЯКА НОВИНА ЗА ТАЗИ КОНКРЕТНА ГРУПА ЧЕТА ЕДНИ И СЪЩИ ПРОСТОТИИ. Е*АТИ!!! НА ВСЕКИ НОРМАЛЕН ЧОВЕК БИ МУ ПИСНАЛО, КОЛКОТО И ДА НЕ Е ВМАНИАЧЕН ПО ГРУПАТА. Трябва да си идиот, за да не ти прави впечатление, съжалявам.

А, щях да забравя. Още една причина, поради която паЛар метълчо се е изказал като олигофрен - Manowar тъкмо приключиха с едно европейско турне, в което България не беше включена, и тази новина е за световно такова, в което за момента също не сме включени, въпреки обещанието на Джоуи. Т.е. коментарът му е обективно неверен. Т.е., като не знаеш какво приказваш, не приказвай.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

wolf 17.10.2009 15:06:47 отговори + 0 0
@Тигър - 2009-10-17 14:03:29:
"Изчерпахте се бе! Преди години още! Аман вече..."
Същото може да се каже и за мановар Освен и на тях да не им "се позволява" да правят музика, "понеже винаги свирят едни и същи безсмислици". "Като са ти тъпи и изтъркани [мановар] не слушай и си трай" ще кажеш ти; "Като са ти тъпи и изтъркани [коментарите] не чети и си трай" ще кажа аз. Не мога да разбера защо някои се правят на ощипани, като някой каже нещо накриво за любимите им групи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 17.10.2009 15:03:56 отговори + 0 0
Групата си е много добра, просто има една част от феновете им, които прекалено много се вживяват и изглеждат смешни в очите на другите.

Вероятно поради това и има разни хора, които много често се подиграват, когато стане дума за Manowar.

Или просто ги е срам да си признаят, че и те ги харесват. Защото не виждам нищо лошо в музиката и текстовете им.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Тигър 17.10.2009 14:03:29 отговори + 0 0
Добре бе, някой може ли да ми обясни до кога олигофрени като последния ще повръщат олигофрениите си тук? Изчерпахте се бе! Преди години още! Аман вече...

Отново си повтарям предложението коментарите към новини за някои определени групи да не се позволяват, понеже винаги се пишат едни и същи безсмислици. Просто писва.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

паЛар метъл 17.10.2009 13:49:14 отговори + 0 0
E,kak няма да минат оттук.То на такива умрели групи БГ им е като втори дом. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

jugulator 17.10.2009 12:50:07 отговори + 0 0
Много ясно, че ще присъства. Чакаме ги, Велики са!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".