MANOWAR избраха фен от Каварна за "Метъл посланик" в София

7 юни 2019, 10:28 ч. 1830 / 4 6
пред./следв.

   От "Loud Concerts" обявиха, че Светлин Трендафилов от град Каварна е избран за българския "Метъл посланик" на MANOWAR за концерта в София на 16 юни.

   Неговият "трогателен разказ" и рисунка му осигуряват:

- 2 билета за концерта на бандата в София на 16 юни;
- сертификат "Метъл посланик" на MANOWAR с неговото име, подписан лично от членовете на бандата;
- официална тур-тениска "The Final Battle World Tour 2019".

   Организаторите благодарят на всички, взели участие в играта за избор на български "Метъл посланик" на MANOWAR.


   Както знаете, събитието ще се състои в столичната зала "Арена Армеец". Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

още за:

ManowarLoud Concerts


Коментари   (6)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Баба Яга 8.06.2019 20:56:41 отговори + 5 0
Поне в официалното събитие на играта не видях особена конкуренция с разказа на Светлин. Може да е имало пратени на сайта на Меноуър, но май трябваше да се публикуват само във ФБ. Писанието на Светлин беше единственото читаво, другите, които прегледах не ставаха. Домързя ме да пиша, па и те млади моми искат, баби не щат. И пърцуцата на дедо Торбалан нема да пият, имат се на големо. То и сертификат моа издам и да го подпиша. Айде пред "Арената" ще раздавам подписи, сигурно ще има голема опашка, ще цъфна по-рано. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Svetlin Trendafilov 8.06.2019 01:04:16 отговори + 10 1
Заповядайте да го прочетете в официалното събитие на играта. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Zyklon 7.06.2019 19:32:20 отговори + 4 7
Мислим да пуснем една сълза.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Питанка 7.06.2019 17:44:19 отговори + 5 6
Интересно къде е трогателния разказ, защото с хаштаговете нищо не излиза от човек с такова име. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 7.06.2019 17:12:26 отговори + 8 3
Много бих искала да прочета "трогателния разказ"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Сокол 7.06.2019 16:33:46 отговори + 8 1
Очаквано. Имат отлични спомени от Каварна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".