MANOWAR издават първото от трилогия EP-та в края на месеца

22 мар 2019, 23:22 ч. 2328 / 10 17
пред./следв.

   От лагера на MANOWAR съобщиха, че скоро ще се появи "The Final Battle I" - първото от трилогия EP-та на бандата, в което ще бъдат включени съвсем нови песни.

   Мини-дискът ще се продава на едноименното турне на групата от 29 март в Щутгарт, Германия, като на същия ден ще бъде пуснат за предварителна поръчка и в "iTunes".

   По-долу може да видите обложката, създадена от Ken Kelly. Имената на песните в EP-то са "March of the Heroes into Valhalla", "Blood and Steel", "Sword of the Highlands" и "You Shall Die Before I Die" - парче, в което вокалите са на басиста и лидер на бандата Joey DeMaio.

   Физически копия на "The Final Battle I" ще се предлагат на пазара от 30 май. В продължение на прощалната обиколка на "Кралете на метъла" ще се появят и втора и трета част. Както знаете, очакваме MANOWAR за последно в България на 16 юни. Концертът ще се състои в зала "Арена Армеец" в София (поръчай билет онлайн).

 

още за:

Manowar


Коментари   (17)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


popfolk_headbanger 24.03.2019 00:26:17 отговори + 11 4
А бе всичкото хубаво ама ... Да ви призная, винаги съм се дразнел на закостенялото мислене на средностатистическия рок и метъл фен, които не дават шанс на нови неща, и знаят да си въртят само старите касетки на класиците от 70-те и 80-те. Опитвал съм се да говоря с такива хора, че Iron Maiden, Helloween, Accept, Saxon и ред други класици имат албуми и от 21 век, някои от тях, особено доста добри, , че са си активни банди, че и сега пълнят стадиони, и уж дават вид, че те слушат, че възприемат, и накрая мъдро ми заключват “А бе, не е като старите им неща”. Поради тази именно причина съм най-ядосан когато дамите банди дават хляб за подобни заключения . Обичам Manowar, но как да очаквам нещо значимо , когато заглавията на песните са като съчинени от петокласник, на който английският език не му е роден ? Най-лошото е, че това е групата, написала песни като Gates of Valhalla, Thor, Guyana, Bridge of Death, Battle Hymns и т.н. Така че падането може да е отвисоко. И да, докато не ме разубеди сами, съм принуден да възкликна като онази група хора “ Не е като старите им неща”. Така е от 25 години не е. Жалко Надеждата умира последна се... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 24.03.2019 00:28:33 + 10 2
Простете печатните грешки, който е измислил автокоректът, трябва да гори в ада Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил Фолти 24.03.2019 09:25:49 + 1 0
Когато цял живот работиш нещо по определен начин промените стават трудно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 24.03.2019 09:40:56 + 5 2
Мисля, че наистина трябва да изслушаш албума "Gods of War" или EP-то "Thunder In The Sky". "Gods of War" като албум жми харесва точно толкова, колкото старите им класики, ако не и малко повече! Дълго време бях с мнението, че не струва, поради многото инструментали, приказки и това, че е по-симфоничен от нормалното, но му дадох втори шанс и оттогава постоянно си го въртя. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 24.03.2019 10:42:13 + 5 5
И аз се дразня на закостенялото мислене на някои метъл фенове, които са спрели някъде около 1990 г. и не щат да чуят нито нови групи, нито нови албуми на любимците си. А новото и старото се допълват за пълен кеф от праведната музика. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Откога 24.03.2019 14:01:18 + 6 1
Бабо, откога ново = хубаво? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 24.03.2019 16:58:47 + 3 4
От отдавна, баби, па и ново има различни видове, някои много ми допадат. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 24.03.2019 17:14:35 + 5 1
"Ново" не е равно на "хубаво", но пък не е и равно на "лошо" - което, предполагам, е идеята на popfolk_headbanger. Сега, специално за Helloween и Accept - аз на тях им се кефя повече на новите неща, отколкото на старите.
При Manowar не е така, но пък при тях, макар че и след раздялата с Рос имат достатъчно хубава музика, липсата му - като композитор - е доста осезаема. В първите шест албума има идеи за двайсет групи. По-натам как се отговаря на това? "Warriors of the World" ми е един от любимите техни албуми, всъщност, "Gods of War", когато е албум, а не саундтрак на нереализиран фентъзи филм, също радва, и "Thunder in the Sky" беше добре, ама... "The Lord of Steel" музикално ми допадна, обаче трябваше да е по-амбициозен - и по-добре продуциран, егати, звукът и на двете издания е някакъв ужас - което ми е основното притеснение сега, всъщност. Дано са го направили добре.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Откога 24.03.2019 18:03:27 + 4 0
Именно. Ново не = хубаво. Нито е = лошо. Има и едното и другото. Е лошото е по-често, защото в доста случаи т.нар. ново е повторение на нещо старо. И не е истересно. Докато на времето е било.

Бабо, да те науча и аз нещо. Любима група не е = на любим човек. То и любимия човек, ако ти изневери брутално спира да ти е любим нали? Поне в повечето случаи. Какво остава за група?
Любима група е такава, която към момента, в който ти става любима е издала само или почти само много яки неща. И ако продължава всичко е точно. Ако пък спре и/или брутално се промени - гуд бай.
Само, че повечето фенове-овце това не го осъзнават. Те са си обявили някоя група за любима и продължават да си я хвалят каквото и да става. Даже и ако издава неща, които не им харесват. Тяхна си работа. Но да не искат и от мен да бъда такъв "фен". Това не е фенство, а е фанатизъм. Коренът е общ, но смисъла е различен.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Менъуор 23.03.2019 12:02:09 отговори + 3 6
Хай, дис ис Джоуи Де Майо, сейнг Менъуор ис де пута мадре! Велико бате, кралете пак творят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 23.03.2019 10:03:03 отговори + 4 20
Обложката е типично смехотворна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Базил 23.03.2019 10:23:33 + 13 3
Ти па щот не си се виждал в огледалото да се видиш каква пародия си. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 25.03.2019 02:28:17 + 1 3
Аз съм си аз, но ти май си някое Maniwar die hard фенче, което при първата критика към Боговете подскача като ощипана госпожица. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

...... 23.03.2019 01:15:10 отговори + 4 8
Тая новина що я няма никъде другаде? Да не е подранила 1воаприлска. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

WeRock.bg 23.03.2019 09:18:18 + 8 3
Не е. Ще започне да се появява и по други сайтове - днес, утре, а на някои и в понеделник и след това Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

маке 23.03.2019 01:10:18 отговори + 9 5
Дано песните не са такова преповторение на вече предъвкани неща като обложката. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Живко 22.03.2019 23:42:06 отговори + 14 4
Каква изненада със заглавията на песните! Все пак са ми любима група и ще си купя диска Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".