MANOWAR изместват METALLICA.... в коментарите към новините на KATEHIZIS.COM

20 дек 2007, 19:13 ч. 322 / 11 10
пред./следв.
Тези от вас, които посещават сайта ни по-отдавна помнят, че сравнително скоро беше време, в което коментарите към всяка новина за METALLICA бяха спирани, а от един момент нататък - още при публикуването на информация за групата, бе въвеждано ограничение. Причината за това бяха безкрайните "престрелки" и ненужни диалози, стигащи и до крайности, които се получаваха в полетата за коментари. Постепенно успяхме да поохладим страстите, което съвсем не значи, че при всяка новина за METALLICA отново не прехвърчат искри и не трием десетки обиди. Но, положението сега е доста по-поносимо.
   В последните около месец-два, обаче, първенството на METALLICA по показателя "коментарни войни", бе отнето от MANOWAR. Покрай гостуването им у нас, основаването на фестивала "Magic Circle", предстоящото все още излизане на "българското" DVD и промоцията му, направена лично от Joey DeMaio и Eric Adams, както и други любопитни случки около бандата, MANOWAR се оказаха най-големият "дразнител" в новините, нареждайки се, естествено, и сред най-големите любимци на нашите посетители.
   Компромиси при контрола на коментарите никога не сме правили и няма да правим. KATEHIZIS.COM не е и не може да бъде място за изливане на "словесна помия" и дори, когато тук идват хора, за които това е естествен начин на поведение, те трябва или да се държат на по-високо ниво, или просто да пазят ръцете си по-далеч от клавиатурите.
   Няма да допуснем профанизация на коментарите под никаква форма!

   Отваряйки дума за KATEHIZIS.COM, можем да направим и първия отчет на дейността си, по-малко от месец след "Деня на Независимостта", в който "Metal Katehizis" възникна като самостоятелна медия. Обещавайки при това не само да не намалим, а да увеличим информационните масиви и ресурси на сайта, успяхме за рекордно кратко време да публикуваме над 20 ревюта, както на новите си автори, така и на авторитетните познати ви от по-стари времена Адриан Лазаровски и Ивайло Георгиев. Подготвяме стартирането на секции с интервюта и статии. В днешния ден, до този момент, за по-малко от 24 часа сме пуснали над 20 новини! Сред тях болшинството са естествено за чужди изпълнители и фестивали, но не са малко и тези за българската сцена.
   И накрая, но не на последно място - тази вечер или в ранните часове на утрешния ден ще обявим присъединяването към екипа на "Metal Katehizis" на още едно съвсем небезизвестно име, при това със специализация в слабата ни досега област - екстремните стилове. Така екипът на "Metal Katehizis" се закръгля на числото от 10 души, които се събрахме за всичко на всичко около три седмици. И с чиста съвест, по-силно от всякога, можем да заявим:

   WE ROCK!!!!!!!!!!


Коментари   (10)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Иван 21.12.2007 10:24:51 отговори + 0 0
Ето отново и отново и отново-само да се отвори някаква темичка и новинка с тия две имена и се почва.Бе защо модераторите на този сайт не отворят една постоянно отворена тема "ЗА ПЛЮВАЧИ И ЗАЩИТАВАЧИ НА ТИЯ ДВЕ НАБЕДЕНИ НАЙ-НЕ ЗНАМ КАКВО ГРУПИ" и да си стои отворена вовеки веков.Хем всеки ще си излее тъпотиите там хем коментарите толкова ще набъбнат , че на никой вече няма да му е интересно да ги чете или говори и въпроса приключва.Бахти металиката , бахти Меноуъра , бахти металите , бахти чудото изобщо...
Бе хора стегнете се бе и престанете с тия простотии.Вече оставам с категоричното убеждение , че повече говорите за тия групи , отколкото реално ги слушате!
Весела Коледа!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

foreigner 21.12.2007 00:37:53 отговори + 0 0
Защо пък да няма песни за рицари и тролове? Да не си алергичен към темата? А като гледам съвременната сцена в какво се е превърнала-Hellacopters, чалга, бръснатата глава на Бритни...ми да, ще си остана недоразвита и ще си слушкам нещата от 70те и 80те. Колкото до Manowar-не е ли жалко, че групата причини такава полемика с концерт(при това от 3 часа), а не с изцепки в пресата(както много други звезди и звездички)? Голяма част от хората тук не заслужават да видят която и да било група на живо, за съжаление... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRENDKILL 20.12.2007 23:15:10 отговори + 0 0
METALLICA RULLZZZ THE WORLD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 20.12.2007 22:17:46 отговори + 0 0
Емотиконке, да ти кажа, не слушам хеви, защото е тежко и агресивно, а защото е музикално. Това е. Аз самият не се мисля за агресивен тежкар, че да слушам такава музика. А колкото до това, че наподобяват опера - нали знаеш, че най-сериозни изисквания към гласа има точно оперното пеене? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 20.12.2007 21:47:47 отговори + 0 0
Кои сме ние ли?! Ние сме True Warriors of Steel Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


:) 20.12.2007 21:39:57 отговори + 0 0
Еми метъла се смята за тежка и агресивна музика.Нз кое във така наречените ви "трю" метъл тъпотии е агресивно,тежко или квото и да било.А и след 92-а да слушаш хеви.....тцтцтцтц,смешна история.Откъде накъде некви чичковци ще казват кое е псевдо и кое истинско?Кои сте вие,че да решавате кой стил какъв е.Какво истинско има в песни за рицари,епични битки,богове,принцове,тролове и т.н.?Какво толкова метълско има в певци,които наподобяват опера и с движения на сцената тип Лили Иванова?Не става само с дълга коса и кожени дрешки.Пък и не сме 70-е или 80-е,когато тая музика е била хеви.Нали говорим за метъл и хард-кор или квото е там.Но явно в България са големи разбирачи и се карат само групи създадени преди 85-а.За съжаление за така наречените "трю" метъли,тежката музика почва с "Deep purple" и свършва с "Manowar".Ама нормално,изостанали сме във всичко,че за метъл ли няма да сме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Thanatos 20.12.2007 21:13:07 отговори + 0 0
Arbeit Macht Frei! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радислав_Дебиан 20.12.2007 20:39:28 отговори + 0 0
Цялата работа е, защото допускате хора, които не харесват ManOwar. Ясно е, че тези, които ценят метъл жанра въобще, обичат въпросната група, или в краен случай, нямат нищо против нея. Разбира се - стиловете в метъла са изключително разнолики. Но, без съмнение, Менъоур успяват да пресъздадат в едно парче всичко, което кой да е метъл фен би желал!
Доказано е, че почитателите на съвременните "метъл" жанрове си падат по разни "извращения" и псевдомузикални напъни. Събудете се! Правилната музика ще ви направи слободни!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blackiel 20.12.2007 19:47:31 отговори + 0 0
ДА и аз съм горд НЕпаднал в бой воин в тези коментари :Р
Успех със сайта
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 20.12.2007 19:46:03 отговори + 0 0
Коментарните войни говорят преди всичко, че групата е изключително популярна. Изключително обичана и изключително мразена. Говорят, че Manowar са били, са и винаги ще бъдат легенди. Говорят, че това, за което те се борят, ще живее винаги.

THE GODS MADE HEAVY METAL AND IT`S NEVER GONNA DIE!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".