MANOWAR изнесоха най-дългия метъл концерт в българската рок история пред 20 000 души в Каварна

1 юли 2007, 04:59 ч. 2725 / 30 245
пред./следв.
Групата, която българските фенове чакаха дълги години, а все не идваше - MANOWAR - най-сетне акостира в Рок столицата ни Каварна, за да закрие подобаващо тридневния "Kaliakra Rock Fest 2007". Шоуто на Металните крале имаше безпрецедента предистория - като се започне от пресконференцията на Joey DeMaio през месец май в София, мине се през специалното видеообращение от него към феновете и се стигне до камиона с мърчандайз, който отвори щанда си още с началото на феста, предлагайки най-разнообразни стоки, включително и ексклузивни тениски на MANOWAR с българското знаме и надпис "Kaliakra Rock Fest - Bulgaria, June 30 2007".

   На 28 и 29 юни в Каварна свириха HEAVEN AND HELL и MOTORHEAD, подготвяйки ни за кулминацията, доскоро звучаща като невъзможна да се сбъдне мечта - гостуване на MANOWAR в България.
   Нямаше съмнение, че това ще е най-посетеният от трите поредни концерта, а в крайна сметка изпълнението на MANOWAR стана и най-посетеното музикално рок събитие в Каварна изобщо. Над 20 000 души изпълниха стадион "Калиакра", за да станат свидетели на още един рекорд - най-дългото самостоятелно шоу на голяма чужда метъл банда в България. Кралете на метъла бяха на сцената практически малко повече от три часа, без големи паузи и пред непрестанно дивеещата публика.

   Съпорт на 30 юни осигуриха руснаците SIXTH SENSE и водената от дама-вокалистка група от лагера на "Magic Circle Music" HOLYHELL, където свири бившият барабанист на MANOWAR Rhino. "Братушките" демонстрираха качествен хеви/спийд метъл и за първи път през вечерта изсвириха българския химн под формата на китарно соло. HOLYHELL запълниха времевия пояс от 21:45 до около 22:30 ч., като основен момент освен китарните рифове в музиката им заемаха и симфоничните елементи. HOLYHELL свириха парчета от първия си сингъл, направиха кавър на "Rising Force" на Yngwie Malmsteen и по традиция за представянето на своята версия на "Фантома на операта" приеха на сцената Eric Adams, който изпълни театрално дует с вокалистката Maria Breon. Rhino пък предизвика възторг с изпълнението на дръм-солото си от "Triumph of Steel".

   Дойде време за неминуемата пауза преди появата на хедлайнъра и най-сетне MANOWAR излязоха на сцената пред зажаднялата да ги види на живо българска публика. Това, което се случи после, бе типичното и познато от многобройните DVD-та на бандата шоу, но специално пригодено за родината ни. Кралете откриха с едноименното "Manowar" от първия си албум ("Battle Hymns", 1982), продължиха с "Brothers of Metal" и навлязоха в ритъм с "Call to Arms", след което с кратко соло се представи струнникът Karl Logan, преди феновете да бъдат зашеметени с поредица от парчета от първите, класически албуми на MANOWAR. По средата на шоуто на сцената бе изкаран един фен (разбрахме, че се казва Драго), който свири заедно с групата в приятна дамска компания, състояща се също от фенки поканени, от MANOWAR и накрая си тръгна с китарата, която му бе дадена като подарък. За допълнително надъхване и като още един реверанс към родните фенове, Joey проговори на български, успявайки да каже няколко добре разбираеми изречения, от които научихме, че нашите "метъл братя" са истински, а момичетата ни - горещи и красиви. Следваха още и още песни и постепенно MANOWAR представиха парчета от всичките си студийни албуми, наблягайки основно на класиките, както бяха обещали.
   Дойде ред и на MANOWAR да се отблагодарят на организаторите на концерта си в България и поканените на сцената ръководители на "Joker Media", както и кмета на Каварна Цонко Цонев получиха паметни плакети от групата, а освен това за "кметълът" (the metal mayor, както го наричаше Joey) имаше и специален подарък - китара с автографи.

   Времето минаваше неусетно за многобройната публика, която пя заедно с MANOWAR вечни метални химни като "Heart of Steel" и "Hail and Kill". Зрителите бяха зарадвани и с новината, че концерта се записва за бъдещо DVD, а в края на шоуто Eric Adams изпя българския химн с метъл аранжимент - още един безпрецедентен жест за родните фенове. MANOWAR показаха в действителност как превръщат всяко свое шоу в уникален и величествен музикален метален спектакъл. Преди да се оттеглят, което стана малко след 02:00 ч., MANOWAR изпълниха "Black Wind, Fire and Steel", а след това на запис зазвуча "The Crown and Ring" - така по традиция завършва всеки концерт на Металните крале.

   Ето и пълният сетлист на паметния концерт на MANOWAR в Каварна на 30 юни:
01. Manowar
02. Brothers of Metal
03. Call to Arms
04. Karl Logan's Solo
05. Gloves of Metal
06. Each Dawn I Die
07. Fighting the World
08. Holy War
09. Mountains
10. The Oath
11. Secret of Steel
12. Blood of My Enemies
13. March for Revenge
14. Williams Tale/Joey DeMaio's Speech
15. The Gods Made Heavy Metal
16. Army of the Immortals
17. Kings of Metal
18. Die for Metal
19. Heart of Steel
20. Gates of Valhalla
21. Thor (The Powerhead)
22. Sign of the Hammer
23. Metal Warriors
24. Warriors of the World United
25. Kill with Power
26. The Power
27. Hail and Kill
28. Bulgarian Anthem
29. Black Wind, Fire and Steel
--- The Crown and the Ring
   Обширна фотогалерия от шоуто на MANOWAR в Каварна може да видите тук. Видео, запечатало фойерверките, с които след изпълнението на MANOWAR бе сложен край на първия по рода си тридневен метъл фестивал у нас може да видите тук.


Коментари   (245)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Krum91 28.09.2007 18:25:03 отговори + 0 0
ManOwaR ми е любимата група! Концертът беше срахотен! Испяха химна, зарята беше страшна шолото супер! Hail and KILL!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

тодор тодоров 29.07.2007 14:26:27 отговори + 0 0
наи доброто шоу правено до сега в Каварна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Халфорд 28.07.2007 22:19:58 отговори + 0 0
За мен този на Джудас е бил най-хубавият.Но този на Меноар го пропуснах за съжаление. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 18.07.2007 16:39:57 отговори + 0 0
MANOWAR FOREVER Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ravn 10.07.2007 20:40:06 отговори + 0 0
Алооооо heavy/дракони пише се метЪл не метал!хахахаха Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


демон 9.07.2007 18:14:23 отговори + 0 0
Жалко,че не дойдоха в София,не ми се ходеше чак до Каварна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван от Варна 8.07.2007 11:45:06 отговори + 0 0
Радвам се , че така яростно скочихте срещу мен ! Просто реших да пробвам дали има наистина истински фенове на метъл , а не да бъка от лъжливи копелета !!! Viva tne metal !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 8.07.2007 11:18:51 отговори + 0 0
Undertaker, съжалявам искрено за тези които са пропуснали част от концерта защото не са издържали физически. Тя каква стана, "застаряващите рок звезди" както бяха наречени другаде, издържаха повече от нас. А само като си помисля че някои мои приятели бяха там от обяд...леле майко...моя досегашен рекорд е на концерта на Мейдън в София-от обяд висях пред входа и след концерта тръгнахме пеша до ЖП гарата, поради липса на транспорт...бая часове висене и ходене се посъбраха и на другия ден нямах крака :-DDD Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Undertaker 8.07.2007 05:14:41 отговори + 0 0
Много хора са напуснали концерта по-рано не защото са кибици, а защото им е прилошало.А и кой ще бие път през цяла България, ще плаща за хотели, билети и други и накрая просто ще излезе поради безразличие...И аз изгледах бисовете отдалече , изслушах химна и се насладих на зарята ,вперил поглед в звездното небе - невероятно изживяване!!!
Макар че Maiden са ми номер едно , няма да си кривя душата - това беше КОНЦЕРТЪТ!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2007 17:02:46 отговори + 0 0
фрупата си я плюй колкото искаш, хахаха
но групата не пипай ;-)
а иначе мнозина тука сме "дъртаци" ;-) и слушаме метъл от доста много годинки. И не ме интересува къде какво били казали Менуор, аз съм ги слушал наживо само в Каварна и ме изкефиха максимално, а и не са приказвали много. Тука май обсъждаме концерта в Каварна, нали?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван от Варна 7.07.2007 15:27:20 отговори + 0 0
Абе , хора , нямам намерение на никого да развалям кефа , да плюя фрупата или каквото и да е и било...Просто това е мое мнение 9 И не само мое ! ).
Пращайте ме да слушам хибрид между Азис и Менсън , ахаааа ! Че аз слушам метъл от 20 год.!!!
Уважавайте и чуждото мнение !
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 7.07.2007 10:44:34 отговори + 0 0
Мда...на мен такива кибици като Иван от Варна не могатда ми развалят кефа, като са се чудили какво да правят на концерта и са дошли само за да мъдрят закакво да плюят после...техен си проблем, следващия път да идат на съвместен концерт на Мерилин Менсън и Азис със съвкупляване на сцената, може повече да му хареса, като го гледам къв е...
Bumblebee, след този концерт всеки ден само за това си мисля...мамка му искам пак! И аз съм цяла седмица само на Manowar, въртя албумите като луд хахаха...трябва да призная, че съм им фен от 15-17 години, от тогава мечтая да ги видя, и надминаха абсолютно всичките ми очаквания с много!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 6.07.2007 22:41:56 отговори + 0 0
баси...искам да сме една седмица назад, утре ми е почивен ден, наспивам се и наобед тръгвам, до 2 часа следобед да съм там, зареждам се с вода, енергийни напитки и вафли и засядам до входа...вечерта влизам в предните редици, кефя се и показвам уважение към подгряващите и в 23,00 кралете излизат...разглобявам се, оставам без глас, крака, врат...тяло...и душа...ех...одеве си слушах Die for metal (не че в плейлиста ми в момента има други групи;-D) и изведнъж почуствах как съм на стадиона и се дера с пълен глас: They can't stop us
Let 'em try
For heavy metal
We would die!

...извинете за лиричното отклонение, не се сдържах да го споделя
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2007 21:39:02 отговори + 0 0
Сигурно много са си тръгнали по-рано... това обаче е само техен проблем. Този концерт наистина си струваше да бъде видян, той не може да бъде преразказан. Дори и само изживяването да чуеш химна, изпят от хеви-метъл банда, на която й пригласят около 20 000 души... Вижте тази снимка. Това е 9-годишно момиченце, което беше отпред на решетката до около 5 мин. преди да излязат Мanowar... Издържа дотогава, след това бе изнесена от охраната. Някой беше писал и за други изнесени по същия начин. Надявам се че всички да са добре, но какво ли е чувството да не издържиш да видиш дори първата песен на групата за която си дошъл?!
http://gallery.club.bg/88470.html
А иначе докато на сцената още бяха Holyhell една дама, на терена, се възмущаваше: "Хайде бе, к'ви са тия, ние дойдохме за друг концерт!" На такива бих казала... като не искате - не идвайте!!! Подгряващите (а в този случай те наистина бяха добри) са за това... да те подгреят и да изпиташ още по-пълно удоволствие от целия концерт!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 6.07.2007 20:19:25 отговори + 0 0
Добре го каза Bumblebee, който не му изнася да си ходи, и да не плюе после да разваля ни разваля кефа Един мой колега си тръгнал 1 час след началото, щото не разпознал ни една песен, дето да пее...Демек, не били свирили класики. Смях му се от сърце)) Но като му пуснах химна, истински съжалява, че не е бил там. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bumblebee 6.07.2007 18:25:46 отговори + 0 0
Брей...изглежда че на феста е имало и доста кибици които да водят статистика кой кога си е тръгнал от кой концерт...ма така е, като не можеш да уловиш магията идваща от сцената си намираш някаква занимавка, като например да гледаш кой кога си тръгва...ама защо-който не може да усети магията, по-добре да си ходи да спи, да освободи място за истинските фенове, вместо да им се пречка, да им мърмори и после да се чуди как да плюе групата :-))) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван от Варна 6.07.2007 17:12:39 отговори + 0 0
Естествено , че на този на 30.06.2007 г.
Добре тогава , защо имаше и много хора , тръгнали се преди края на гига , т.е. към 24 ч и 00.30 ч ? Хареса ми повече подгряващата група Холи Хелл...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 6.07.2007 16:45:16 отговори + 0 0
Mage, и ти ли си бил там момче?? Наистина жалко че не се видяхме (( Но ако си бил там си усетил невероятната мощ и магия на Меноуър. Не го ворим за силата на звука, а за това как накара 20 000 фенове да пеят и плачат 3 часа. Музиката им е като легенда, и да слушам Ерик как я разкзва....о, Джийзъс!!!
Някои хора явно никога няма да разберат музиката на Меноуър...Чета в замунда.нет, как некво хлапе се изказва, че ползвали 10 думи на кръст и 3 акорда. Мога само да му кажа следното: Музиката на Меноуър е като любовта - нема смисъл 3 дена да сваляш звезди на някоя кака, просто и кажи "Обичам те", чисто и просто е! Същото е и при Меноуър - 10 думи, ама на място!!!

Hail to Ancient mages!!!!
Hail to brave hearts of men!!!

Oberon
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

God of Thunder 6.07.2007 16:18:50 отговори + 0 0
Не знам на кой концерт е бил Иван от Варна, но на концерта на Manowar не си спомням групата да се е хвалила колко са велики. Напротив, държаха се съвсем земно и показаха голямо уважение към феновете. Вярно е, че не са виртуозни музиканти, но има и по-важни неща от техническите умения, а тези пичове успяха да създадат невероятна атмосфера. Жалко за тези, които не са я почувствали. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mage 6.07.2007 15:45:49 отговори + 0 0
http://www.youtube.com/watch?v=XSYrTKXLYH0
Solo на ДеМайо.
Разни хора... Както и да е

Жалко че не се видяхме Обероне! Hail to the King!
Hail to ManowaR. И да се надяваме всички концерти да са като 30.06.2007 Каварна. Но някак си не ми се вярва.

Hail
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван от Варна 6.07.2007 15:13:18 отговори + 0 0
Деяне , не съм съгласен с тебе Истинските позьори са те , обявилите се за Крале на метъла...Бях и на Моторхед , по-стари са , но направяха истинско шоу. Без превземки , без да се правят на голямата работа и т.н. Ходил съм на доста метъл и рокконцерти , но такова "животно " не бях виждал. но впромчем , чел сим за техен концерт в Гърция - половината концерт е бил приказки колко са велики .
П.С. Не сим фен на Мерилин Менсън
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 6.07.2007 14:59:03 отговори + 0 0
и басиста Джоуи си е адски добър, работата е, че не е типичен басист с типична бас китара, ако тука множеството "специалисти" се замислят малко ще разберат за какво става въпрос... Тъй като това е пауър метъл...няма втора китара да подплатнява, баса играе малко и роля на ритъм китара. Бтв Джоуи има някой доста сложни партии в по-старите песни...(новите са доста по лесни, поне за неговите партии говоря), а освен това и прави сола от време на време, Стиви Харис е добър басист, но не прави сола...айде моля ви се спрете с некомпетентните си мнения... Джоуи просто не е стандартен басист...всъщност по-вече прилича на китарист, ако трябва да се сравнява с един класически хеви басист като Стив Харис, но това е друга тема... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Blood Pollution 6.07.2007 14:39:07 отговори + 0 0
Абе пичове , басиста на ManoWar може и да не е Number 1!!! ама за китариста Karl Logan не може да отречете че няма техника . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Володя Стоянов 6.07.2007 09:37:50 отговори + 0 0
И аз бях на концерта, аз съм един изпълнител на македонски песни, и химна го знам. Тук някой може ли да ми каже кой им е мениджър, че искам да работя с него, омръзна ми по механи, села и паланки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fire4o 5.07.2007 18:47:20 отговори + 0 0
Порздравления за добрите творби Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


alehri1 5.07.2007 16:54:38 отговори + 0 0
Sorry, че пропускам доста други на чийто концерти съм бил, но това е моментно вдъхновение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Alehri1 5.07.2007 16:51:56 отговори + 0 0
По време на шестото пълнолуние за 2007-то лято след Вийтлемската звезда, в крепоста на рока се събраха поне 20000 войни. Поведени от отците Томи Айоми и Рони Джеймс Дио те минаха през ад и рай яхнали моторния звук с Леми за да се озоват очи в очи с кралете.
Този път не беше хич лек. Този поход започна отдавна, още в зората на свободата когато Удо загатна за нашите метални сърца. Ние тръгнахме жилени от скорпиони, скачайки в огъня с Хетфийлд, на два пъти излезли от желязната девица, през кошмарите на Алис, чувствайки британската стомана на Джудас, разпиляни от омразата на Том Арая и картечницата Ломбардо, смазани от Макс Кавалера, оставени "Blind in Texas" с Блеки, почти разпиляни от солата на Сатриани и Вай, бяхме събрани в едно торнадо на души от Дейв, за да ни бъде показан бъдещият свят от Helloween и изпратен знак от Кай Хансен за това, че на 30-ти юни 2007г. четирима велики ще се изправят пред нас и ще ни убедят окончателно кои са КРАЛЕТЕ НА МЕТЪЛА!!!!
GLORY, MAJESTY, UNITY
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Jack 5.07.2007 16:17:09 отговори + 0 0
От как бях на концерта се нещо не ми даваше мира от вълнение, та написах това стихотворение в тяхна чест. Поклон

на ManowaR

Сърце на крал, закърмено с метал,
непоклатимо, вярно, и всесилно -
за робите на мрака няма жал,
за господарите им няма милост.

Родено в безусловна свобода
то не търпи обиди и заблуда.
Калено в тежки битки с глупостта,
цената си познало - ще пребъде.

Дори да го пронижат със стрела,
дори да го разкъсат на парчета -
ще защити великата мечта,
която се нарича - ХЕВИ МЕТАЛ!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corwin of Amber 5.07.2007 14:32:45 отговори + 0 0
към Oberon Beriman
Hail Father!!!
добре им го каза ))
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

демон 5.07.2007 13:41:26 отговори + 0 0
Е,добре,добре,добре!!Никога не съм бил фен на Меноуор,винаги съм ги намирал за малко превзети и самовлюбени,но от това което всички казвате наистина заслужават уважение.Бях на концерта на Мейдън и останах доволен,но Меноуор явно са ги ударили в земята.Сърцати музиканти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


rikktor 5.07.2007 11:43:51 отговори + 0 0
Анонимни, никой не оспорва качествата на другите банди, НО Manowar показаха как се прави концерт и шоу. Такъв заряд никоя друга група не ми е давала до сега, колко и да са били страхотни концертите. Hail, братя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

REAPER 4.07.2007 20:57:56 отговори + 0 0
Просто няма какво да кажа,те братушките по нагоре са описали всичко ако изобщо може да се опише с думи,само ще кажа "ДА ЖИВЕЯТ КРАЛЕТЕ И ДА НИ РАДВАТ ОЩЕ ДЪЛГО" Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 4.07.2007 20:50:11 отговори + 0 0
Oberon Beriman, hail, братко за думите ти! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 4.07.2007 20:34:12 отговори + 0 0
И така братя и сестри - нека се радваме, че такива велики банди свирят вече по нашите земи. Нека не ставаме като цесекарите и левскарите, да се стигне до псуване и т.н глупости.

Хайл към феновете на Мейдън!
Хайл към феновете на Меноуър!
Хайл към всички мъжки сърца и мъже на честа!!!

Един ден всички да умрем с чест!!!

Hail Gods of WAR!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 20:33:40 отговори + 0 0
"Oberon Beriman - 2007-07-04 16:57:36
Бе как не разбрахте че тука не сравняваме групите, а говорим за грандиозността и величието на конкретния концерт в Каварна...баси хората сте!!!!!"
еми не разбраха, защото не са били на концерта...и някак не могат да си го представят...
"Анонимен - 2007-07-04 16:47:07
и как точно го разбра, че всички останали концерти са на по-ниско ниво. и защо мислиш, че точно менъуор не могат да вдигнат летвата."
Ами защото освен на конкретния съм бил на почти всички хеви ( и не само) концерти проведени в държавата...извън БГ не съм ходил по концерти признавам...но в БГ това е положението MANOWAR = THE BEST!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bumblebee 4.07.2007 17:33:37 отговори + 0 0
тъпо е да спорим за това
по добре се радвайте че е имало и този и други разбиващи концерти (особено това лято за мене, ухаааа!!!) и си пожелайте да видим още много такива!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ема 4.07.2007 17:33:25 отговори + 0 0
айде да се юрваме към Magic Circus Music!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 17:17:01 отговори + 0 0
никой не оспорва величието на конкретния концерт сам по себе си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 4.07.2007 16:57:36 отговори + 0 0
Бе как не разбрахте че тука не сравняваме групите, а говорим за грандиозността и величието на конкретния концерт в Каварна...баси хората сте!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 16:53:26 отговори + 0 0
Има групи , които винаги ще бъдат във всяко едно отношение на много по-високо ниво от менъуор, но не мога да разбера защо от това някои фенове на менъуор страдат толкова. не се шашкайте толкова Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.07.2007 16:47:07 отговори + 0 0
и как точно го разбра, че всички останали концерти са на по-ниско ниво. и защо мислиш, че точно менъуор не могат да вдигнат летвата. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 16:37:50 отговори + 0 0
"Анонимен - 2007-07-04 16:25:12
ок, хубаво, че менъуор са успели да зардават феновете си, но това не сваля нивото на останалите концерти. всеки концерт си има своите аспекти- емоционална стойност, качество на звука, музикантски умения и т.н." Абе...това го казва поредния, който не е отишъл на концерта на Менъуор...вие не разбрахте ли, че след този концерт летвата е вдигната неимоверно високо? И това не означава, че се сваля нивото на останалите концерти, а че те си остава на много по-ниско ниво в сравнение с концерта на Менъуор...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 16:25:12 отговори + 0 0
ок, хубаво, че менъуор са успели да зардават феновете си, но това не сваля нивото на останалите концерти. всеки концерт си има своите аспекти- емоционална стойност, качество на звука, музикантски умения и т.н. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 4.07.2007 15:23:06 отговори + 0 0
Батка, не става дума за очерняне на другите, става дума за това че Менуор показаха какво оначава да влезеш под кожата на феновете и да им се реваншираш за всичките години очакване. Направиха ли го Мейдън например? Мейдън ги уважавам 1000 пъти повече от Менуор, те са ми любимци, но при положение че ги чакам отдавна с Брус какво направиха? Същия (КРАТЪК!!!) сетлист който правят и на места където свирят всяка година. Ще продължа да ги харесвам повече от Менуор, но с болка в душата признавам че те не направиха нищо особено, с което да се реваншират, дори любимия ми албум somewhere in time изобщо го нямаше...и така нататък. А дали и кой и какво плюе, това не знам и не ме интересува...
Hail Обероне, за думите ти!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 14:36:46 отговори + 0 0
Към Oberon Beriman: разгледай по-надолу и ще видиш за какво става въпрос. Радвам се, че концерта е бил хубав, но пък да се обявят всички концерти до този за едва ли не пълна скръб, това е прекалено. Де Майо от години си плюе против другите банди, но кво да го правиш. За мен тази група приключи идеите след Kings Of Metal, то това си е субективно мнение. съжалявам , че съме се изказал малко остро, но меиздразниха разни идиоти дето , могат да се израдват на един концерт само , ако очернят някой друг. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Oberon Beriman 4.07.2007 14:16:40 отговори + 0 0
Към Анонимния брат: Никой не сравнява Мейдън и Меноуър бре!!! За концертите говорим. И ДеМайо, не знам дали знаеш, не е плюл никого. И меноуър не средностатистическа банда, тук си 10000000% в грешка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 13:42:48 отговори + 0 0
Айде стига сте сравнявали този конзерт с тези н адруги банди. Не може ли просто да се радвате , че сте били на този концерт и толкоз. В България е имало и ще има концерти на много по-големи и добри групи от Менъуор. Явно сте прихванали нещо от Де Майо, които знаейки, че е един страшно некадърен басист в безисилието си непрекъснато плюе и се охитва да се подиграва с други групи. Как въобще може да сравнявате примерно една класическа и брилянтна британска хеви метъл банда с тази средностатистическа американска група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

bat_van4o 4.07.2007 13:19:10 отговори + 0 0
нема6 ядове,нека само доживеем до другия концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 4.07.2007 13:12:40 отговори + 0 0
Само едно нещо объркахме( Аз пиша и тук и във форума на З-РОК, ама ни с един не се видяхме ЗАТОВА: на другия концерт - всички братя и сестри заедно!!!!!

HAIL TO MANOWAR! HAIL TO BULGARIA!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 4.07.2007 13:07:06 отговори + 0 0
Към Oberon beriman - да си жив и здрав , брат , за това което каза . По това , което казваш си личи , че си истински фен - жив и здрав ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.07.2007 12:52:07 отговори + 0 0
Ей този Oberon - хаха какво есе направил тук.
Само бих добавил едно изречение за музиката на бандата
- Тя е за тези, които си плащат! хахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Luciferian 4.07.2007 12:48:46 отговори + 0 0
5 дена след концерта аз още нямам глас! Отнесоха ни главите, такова зрелище не бях виждал! Hail MANOWAR! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 4.07.2007 12:48:28 отговори + 0 0
Абе, деба, чета по разни други форуми много тъпи изказвания по адрес на Меноуър и много се нервирам. Като си помисля, че много хора дори не знаят името им откъде идва, ама компетентни...
Как така не могат да разберат, че музиката на бандата не е за всеки. Тя е за истински войни и мъже по душа и сърце.
Тя е за онзи бесен гот, който размаха брадвата в началото на "Гладиатор"
Тя е за хилядите знайни и незнайни войни на този пъклен свят, дали живота си за някоя справедлива кауза, или за да живеят другите по-добре.
Тя е онези истински мъже, бранили крепостите си от нашественика.
Тя е за Боромир!
Тя е за Арагорн!
Тя е за мъжете с меч в ръка, които отиват да умрат, за да могат синовете и жените им да оцелеят.
Тя е за сълзи, любов, самота.Онази самота, която всеки войн усеща, когато е далеч от дома.
Меноуър.
Тя е за онези 300 спартанци.Да, и за тях е.
Тя е за полъха на вятъра в косите на самотния войн, тръгнал да дири справедливост или прокуден от дома.
Тя е за онези, които първи се врязват във войската на противника!
Тя е за Уилям Уолъс!
Тя е за кап.Списарев.Да, и за него е!

Меноуър и само Меноуър могат да те накарат да се почувстваш истински войн и мъж! Не само под сцената им, дори и в живота.

Меноуър не искат да те накарат да си строшиш главата от куфеене. Те искат да те накарат да гледаш щастлив в краката им, да пееш химни за победа заедно с тях, и да си тръгнеш с по-мъжко сърце. Меноуър не искат да те накарат да се напиеш като пор, да изпотрошиш инвентара и да викаш като животно. Те искат да бъдеш мъж на честта.
Както се казва:

Има време за песен, има време за меч!

Меноуър искат да повярваш в Силата си. Да пазиш паметта на всички прекрасни мъже, дали живота си за един по-справедлив свят!

Това са те...братя и сестри..

HAIL TO YOU, CHAMPIONS! ODIN, BE MY GUIDE!

Oberon of Amber
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 11:58:20 отговори + 0 0
абе идеята за момичетата е ОК, ама да бяха подбрали някви красавици...има ги мнгоо из нашите земи, а онези половината бяха някви крокодили ебати... Иначе на други концерти, които съм гледал е имало ебати мацките Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 10:19:07 отговори + 0 0
На мен ми стана тъпо от кебапчийницата отпред. Някак си не ми се върза с епиката на събитието. После и с глупостите за грешната фланелка и момичетата на сцената и стана някакво пошло шоу. Иначе, евала им правя за химна, много верно са се сетили как да ни накарат да се почувстваме специални. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 4.07.2007 09:19:07 отговори + 0 0
Пo-дoбре вземете интервю на мацките детo се изчукаха с Joey и Eric Сериoзнo: ще предам на драгo и акo иска ще ви кажа. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 4.07.2007 09:10:29 отговори + 0 0
И KISS да подгряват АС/DC КАварна......... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Берен Ерхамион 4.07.2007 00:31:39 отговори + 0 0
До какво доживя Българският народ - един американец да го накара да уважава себе си, затова че е българин...Жалкото е само, че по такъв начин става това - други да ни оценят, пък ние ... едва след това...уви...
За това дължим поклон доземи на "Manowar", защото от векове не се е случвало това - Велика сила да ни признае и да се преклони пред величието на Националният ни Химн.И пред малка България, колкото и да са я забравили много от нас...
Радвайте се Българи, че тези американци не ни се перчат с Великата си Америка, а напротив да ни заявят в очите:"Гордейте се с това, че сте Българи!".
MANOWAR POOLS!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 4.07.2007 00:23:01 отговори + 0 0
Е добре де...връщам си думите назад, разбира се, че AC/DC не са просто някво рокче, това го казах,защото въпреки всичко не вярвам да стъпят и на малкия пръст на Manowar... абсолютно съм сигурен, иначе ац/дц-то са си легенди, няма спор! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЯДКАТА 4.07.2007 00:13:51 отговори + 0 0
СИЛНО СЕ НАДЯВАМ НАИСТИНА ТОВА ДА Е ЕДИН ОТ ВЕЛИКИТЕ КОНЦЕРТИ В БЪЛГАРИЯ,НО НЕКА ДА НЕ ОСТАНЕ ЕДИНСТВЕН ТАКЪВ !!! MANOWAR СА ВЕЛИКА,НО НЕ ЕДИНСТВЕНА МЕТЪЛ ГРУПА КОЯТО МОЖЕ ДА ПРАВИ КАЧЕСТВЕНА МУЗИКА,ТАКА ЧЕ ДА СЕ НАДЯВАМЕ ТЕПЪРВА ДА НИ ЗАЛЕЕ ВЪЛНА ОТ КАЧЕСТВЕНИ ГРУПИ И КОНЦЕРТИ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Рибата 4.07.2007 00:13:10 отговори + 0 0
Така е както казва Дядката, повярвайте ми !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ДЯДКАТА 4.07.2007 00:03:02 отговори + 0 0
НЯМА МЯСТО ЗА СПОРОВЕ !!! MANOWAR ДОКАЗАХА ЧЕ СА **КINGS OF METALL** НЕВЕРОЯТЕН ЗВУК,СРАХОТНО РАЗДАВАНЕ НА СЦЕНАТА,ПРОСТО НЕ МОЖЕ С ДУМИ ДА СЕ ОПИШЕ.КОЙТО НЕ Е БИЛ НА СТАДИОНА ТАЗИ ВЕЧЕР,МОЖЕ САМО ДА СЪЖАЛЯВА !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MichaelLeRoi 3.07.2007 23:50:51 отговори + 0 0
http://www.standartnews.com/bg/article.php?d=2007-07-03&article=194442

Както каза анонимника (един от многото) навремето когато Металика дойде тук нямаше концерти под път и над път а сега да се чудиш на кой да идеш. Абе пичове, разбиратели, че тук става въпрос за уважение към феновете, уважение към страната... к'ви ми ги бръщолевите, че не можели да свират, взимали допинг... и я прочетете статията.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ЖОРО 3.07.2007 23:22:54 отговори + 0 0
СТРАХ МЕ БЕШЕ ДА ИДА НА КОНЦЕРТА,ЩОТО НЕ МОЖЕХ ДА ПОВЯРВАМ,ЧЕ ЕРИК АДАМС МОЖЕ ДА БЪДЕ ТОЛКОВА ПЕРФЕКТЕН,КОЛКОТО В СТУДИЙНИТЕ АЛБУМИ;СЕГА НЯМА СЪМНЕНИЕ-ТОВА Е ВЪРХОВНИЯ ГЛАС НА ХЕВИ МЕТЪЛА;ЕМИ,ТОВА Е-МЕНЪУОР УБИВАТ,ДРУГИТЕ СИ СВИРЯТ;'ТАЙНАТА НА СТОМАНАТА' Е НАЙ-ВЕЛИКАТА БАЛАДА! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nasbar 3.07.2007 23:06:43 отговори + 0 0
Manowar не са ми любимата група, но концерта им наистина беше велик. Откъдето и да го погледнеш...
Този на Мейдън също беше страхотен и който говори противното, значи просто не познава групата и музиката й...само седмица по-късно пред 100 000 в Англия свириха 1:1 като в София...
Относно Металика в Пловдив...за мен се лигавиха, както правят и оттогава насам...
п.п. Металика и Мейдън са ми любимите групи, с тази разлика, че Металика, вече нямат нищо общо с "моята" Металика...
п.п.2. Наистина само AC/DC остана да додйат в Каварна и тогава вече шоуто ще е пълно...оня, който приказва, че били рокче, не знае какво говори...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.07.2007 22:43:33 отговори + 0 0
@hip_69 - батка само да ти кажа, че няма начин просто AC DC да направят по-голям и велик концерт от ManOwaR...те са просто едно рокче...боли ме като кажеш, че са от най-големите...
Фели ли си къф си.. нищо лично, ама е смешно изказването ти...от къде знаеш, че на Металика е било по-яко като не си бил на Manowar? Айде стига смешки, много хора бяхме и на двете събития, и определено шоуто на Металика просто не е нищо особено в сравнение с това на Кралете... Само да те подсетя...тогава сигурно си се изкефил толкова, защото тогава големи концерти имаше веднъж в годината...и ти се е сторило мега яко... е да ама бледнее в сравнение с това което преживяхме преди няколко дни.... Анонимния под мен е прав!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2007 22:14:02 отговори + 0 0
Надали има друга група, ползваща се с кредит на доверие като Педалика... Нищо лично Фели, но концертът в събота вечер беше с класи над онова на гореспоменатите в Пловдив. Бил съм и на двата, и на много други, не само в България, но такова чудо като онзиденшното не съм виждал досега и не вярвам някога да видя пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

THE_GAME 3.07.2007 22:08:10 отговори + 0 0
абе тия дет не са били нема кво да се исказват и на металика бях и на меидан обаче MANOWAR се раздадоха за публиката и на 15 август на сепултура още не са обявени дръгите групи обаче си беше мноо яко
(rock) ЯКО ПАУАР
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyr 3.07.2007 21:59:59 отговори + 0 0
Моля, познатите на Драго, който спечели китарата, да му предадат че от "Про-Рок" бихме искали да го интервюираме, или той да ни пише на info@pro-rock.net, или там ни пратете някакви негови координати. Гарантираме, че ще останат поверителни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Felly 3.07.2007 21:20:04 отговори + 0 0
Сори, ама най-великият концерт беше на Металика в Пловдив. Те не са кралете на метъла, те се казват Металика. Иначе яко, че сте се изкефили максимално. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


hip_69 3.07.2007 20:50:49 отговори + 0 0
може ли да помолЯ нещо всички фенове... не преувеличавайте плс.... концертЪт Явно наистина е бил НЕВЕРОЯТЕН.... обаче най-великиЯ е доста силно казано... не отричам, че Manowar са кралете на метЪл музиката в световен мащаб.... но метЪл музиката сЪвсем не се изчерпва с Manowar...
ВсЪщност... иска ми се да вЯрвам, че най-грандиозниЯт концерт в БЪлгариЯ тепЪрва предстои... нЯма да казвам името на бандата... обаче който е ходил на концертите от Kaliakra Rock Fest, сЪс сигурност е забелЯзал един огромен плакат сЪс снимките на една мн мн мн мн мн мн мн мн мн (...) велика банда... само дето нЯма дата изписана... и всичко си остава просто мечти...
Простете, че ви наруших Manowar BG- концерт- иддилиЯта.....
в реванш....
Manowar- Brothers of metal.mp3
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Depositus Cordis 3.07.2007 17:59:32 отговори + 0 0
Този концерт беше наистина голям жест към феновете.
Честно казано аз не съм чак толкова голям фен на Manowar, но да свириш 3 часа и да изпълниш и националния химн... просто няма група която да се сещам да е показала такова отношение.
Друг е въпроса че това беше края на трите дни които бях в Каварна и съм спал само няколко часа и 6 часовото шоу направо ми стопи лагерите, по едно време някъде час след началото имах чувството че ще припадна и спрях да извършвам каквито и да е било движения, за щастие после се оправих
А фойерверките след края бяха страхотни направо прекрасен завършек на фестивала. Много ме беше яд че не можех да ги снимам, което ми напомни че като влизах на концерта и ми взеха апарата с който без проблем си бях влизал на предните два дни мнооого се разбеснях и изпопсувах къде що имаше охрана наоколо и влязох кисел на концерта ...

П.П. Искам да се извиня на кмета на Каварна че в 3 през нощта след Хевън & Хел ме завари да подремвам на една пейка във входа където явно той живее, ама случват се и такива неща...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2007 14:51:40 отговори + 0 0
Гледам, някой по-надолу е недоволствал от простото соло на Джоуи Ди Мейо. Не го видях и чух на живо, освен това не мога да свиря на нищо. Но това, което виждам в сетлиста тук, е "Williams Tale".

http://www.data.bg/f.php?fid=23379126

Би трябвало да е това.

Ако е то, не виждам смисъл да се недоволства - това е класическо произведение. Оригиналът се казва "Вилхелм Тел". Писан е от Рихард Щраус, ако не ме лъже паметта. Може и да ме лъже, де.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Деян 3.07.2007 14:05:59 отговори + 0 0
Иване от Варна, би трябвало да знаеш мнението на Manowar за такива като теб. Изпяха го и в Каварна:

Heavy Metal or no metal at all!
Wimps and posers, leave the (fucking) hall!

Язък че не можеш да разпознаеш нещо ИСТИНСКО, когато го видиш. Приятно ти изкарване на Merilin Manson тогава...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

DICKINSON_ 3.07.2007 13:36:42 отговори + 0 0
Нямам думи! Концертът беше най-великия ня който съм бил. Въпреки че съм ужасно пристрастен относно RON MAIDEN(най-великите),концерта на MANOWAR беше по-готин. Наздраве!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Иван от Варна 3.07.2007 13:35:27 отговори + 0 0
Бях на концерта на т.нар. "Крале на метъла" ...Или по-точно трябва да бъдат кръстени Кралете на шума или тонколоните...За пръв път се тръгвам преди края на "великия концерт "... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

nicky 3.07.2007 13:26:38 отговори + 0 0
Просто най-великият концерт на който съм бил!Hail and Kill! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 3.07.2007 13:24:50 отговори + 0 0
И да завършим:
Меноуър направиха нещо неповторимо, грандиозно, велико, прекрасно, тържествено и чудовищно силно !!!! Дълбок поклон за труда, усилието, химна...за всичко. Те поставиха нов еталон за метъл концерти в България. Сега всички ще трябва да се съобразяват с него !!!!

HAIL TO MANOWAR!
HAIL TO ALL BROTHER AND SISTERS !
HAIL TO ALL OF HEART BROTHERS!
HAIL TO GODS OF WAR !!!!

Oberon
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2007 11:09:16 отговори + 0 0
Супер много се изкефих на Wings of Destiny. Бях един от малкото, които през цялата песен бяха вдигнали ръце и пееха с пълно гърло.

Rhapsody OWNS!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 3.07.2007 11:00:36 отговори + 0 0
фгтх, той Tailgunner говореше за Мейдън че не са направили нищо специално за нас-прочети пак ;-)Менуор освен химна...абе целия концерт беше специален !
а "Анонимен - 2007-07-03 10:44:22", батка, така като те гледам май ти имаш нужда да разпуснеш, нещо ти е криво май че не си бил на концерта и си го изкарваш тука? или просто харесваш групи които на концерт не са те погъделичкали така готино както Менуор го направиха?
Бат Ванчо, наздраве, брадъре! За най-готиния концерт случвал се в България! All Hail Manowar!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 3.07.2007 10:58:50 отговори + 0 0
фгтх, човека имаше предивд, че Мейдън не са направили нищо специално за нас, българските фенове, защото концерта им е еднакъв като всички останали от европейското им турне...а ги виждаме едва ли не за първи път, поне с Брус...за разлика от "вие-знаете-кой" имаше предвид Manowar, които наистина направиха специален концерт... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 3.07.2007 10:39:35 отговори + 0 0
MANOWAR e най - великата група бе ей , тъпаци нещастни ,който плюе по тях ***************, а концерта беше най - великия за всички концерти , ако някой каже нещо против тях ша му взрива грозната глава , разбрахте ли уе ? А пък към верните фенове като мен - да сте живи и здрави братя и само Black Wind , Fire and Steel , ного алкохол и дано всяка година да са тук наще хора . Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

фгтх 3.07.2007 09:42:47 отговори + 0 0
"значи не са направили нищо специално за нас" - a химна? какво по-специално от това искаш, бе *****? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2007 09:33:23 отговори + 0 0
Manowar най великият концерт в България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tailgunner 3.07.2007 08:38:45 отговори + 0 0
За сетлиста - може и да бъркам наистина, но поне американската част от турнето - http://hardrockheavymetal.wordpress.com/2006/10/05/iron-maiden-opening-night-setlist-in-hartford-ct/

Иначе си прав, анонимен, в европейските концерти свирят каквото и тука. Което е малко натъжаващо, значи не са направили нищо специално за нас... за разлика от вие-знаете-кой.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Mage 3.07.2007 03:45:44 отговори + 0 0
"June 25, 2007
MANOWAR featured on this week's edition of Germany's Der Spiegel Magazine

This week's edition of Germany's Der Spiegel, released today July 25th, features a 4-page article about the heavy metal scene with great focus on MANOWAR.

Joey DeMaio was interviewed by the magazine and reveals some insight into his personal life such as his title of Grand Cross Knight awarded to him from his charitable work with the humanitarian foundation "Knights Of Malta" and his title as Doctor Of Musical Arts."

Толкова за Joey DeMaio и неговите музикантски качества.
Щом не ви харесва защо изобщо си правите труда да си хабите думите?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 3.07.2007 00:48:13 отговори + 0 0
несравними от професионална, може би.
От емоционална, скалата изглежда съвсем по друг начин. А какво е музиката освен израз на емоция ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 3.07.2007 00:06:22 отговори + 0 0
Започнах да слушам ИСТИНСКА МУЗИКА когато бях на 12 (1979 г.). Може би няма стил (освен чалгата) който да не познавам от профисионалната му страна. Много ви моля, ДТ са повече алтирнативен урбан джаз отколкото метъл..... Ама на кой му пука ??? Продължавайте да сравнявате несравняеми неща. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Unholy Ghost 2.07.2007 23:21:46 отговори + 0 0
Хора, още съм замаян от смъртоносно мощния саунд и тричасовата екзекуция над нещастните ни сетива, невиждали до този момент такова нещо. След 30.06.07 животът ми вече не е същият. Заклех се пред себе си за следното: Където и когато и да дойдат MANOWAR отново в България, аз ще съм там!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Finrod Felagund 2.07.2007 22:44:14 отговори + 0 0
Мисля,че най-подходящата дума ,която може да се използва за този фестивал е ГРАНДИОЗЕН!И наистина не е редно да се сравняват великите групи и техните концерти в малка Бълагария...всеки си има неговите достойнства и сила! Само мога да кажа ,4е тези велики банди ни направиха за определени часове най-щастливите хора. Чакаме с нетърпение и Джудас другото лято в Каварна!.......

Hold your head up high
Raise your fist up in the air
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.07.2007 22:32:53 отговори + 0 0
Предполагам, че по време на песента китарата на Драго просто беше изключена.
Аз също съм по-голям фен на Мейдън и Гардиън и не особено голям фен на Менуор, но признавам че техният концерт беше далеч по-стойностен, въпреки не особено високото качество на студийните им изяви.
Никоя друга група не е показвала такова отношение към феновете в България (а и на концертите в чужбина, на които съм бил).
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 22:22:38 отговори + 0 0
setlisт-а на Мейдън в София беше абсолютно същия като за останалите концерти от турнето пич, нещо се бъркаш... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tailgunner 2.07.2007 22:09:48 отговори + 0 0
Тъй като почти всичко за концерта се каза, аз ще напиша няколко мисли, които ми идват като чета постовете:
1. Като започвахме да слушаме метъл с моите приятелчета преди около 10 години, двама от тях водеха тиха война коя е по-яката банда - мейдън или джудас. А аз си казвах - защо трябва една да е по-яка, като може да се кефиш до дупка и на двете. После към тях се добавиха и Меноуор, и Сабат, и кой ли още не. Така че, братя - слушайте 'сичкото метъл, дет' са казва, защото иначе губите мнооого.
2. Меноуор винаги са твърдяли, че за тях феновете са най-важни, затова е нормално да са по-близо до публиката като отношение от Мейдън. А да не забравяме че и Мейдън не си изсвириха нормалния сет за това турне (който не го знае, да провери - целия нов албум + 3-4 стари песни за финал), а наблегнаха на класиките.
3. От София съм, но почвам да си мисля че концертите трябва да са в Пловдив - така отвсякъде ще е еднакво далече за феновете и може би повече ще се събират... може и да бъркам.

И малко самокритика - и на двата концерта(Мейдън и Меноуор) бях с фланелка "Somewhere in Time". Shame on me! Но ако ме бяха качили на сцената щях да изсвиря Defender!

А, не съм сигурен ДТ колко свириха, но и аз мисля че беше повече от 3 часа, макар че имаше антракт и чистото свирене май излиза по-малко. И за да ги разбираш, не трябва да си музикант. И аз тях не ги броя за чиста метъл група, те са нещо... различно, както и Вай и Сатриани(на който не отидох, big shame). Но това кой колко е свирил е статистика.

Не знам дали ше се разбере нещо от несвързаните ми мисли, дано!

Цонко президент, Фънки - премиер!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 2.07.2007 21:53:13 отговори + 0 0
Към анонимния фен на "театрите". Батка, освен метъл фен аз съм и музикант и голям прогресив фен и ДТ много ги тача...но до scenes from a memory, оттам нататък за мен правят едно безкрайно и безмислено позиране "вижте колко сме супер бързи и супертехнични, и какви спортисти сме върху струните и т.н...", обаче всичко това няма никакъв смисъл (всъщност най-силния им албум е Images and Words), та приказката ми е че трябва в музиката да има и малко чувство, емоция, не само безкрайно солиране. Дори да е нещо елементарно-въпроса е да те грабне, а не да те накара да зариташ уредбата през терасата или самия ти да скокнеш там (като дракона от оня виц :-D) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MichaelLeRoi 2.07.2007 21:22:37 отговори + 0 0
Само да кажа каква е приказката да не идат в София Manowar. Преди няколко години групата имаше концерт в Гърция и поканиха Ди Майо да присъства на наградите на вестник "Ритъм" (по това вереме си бе вестник, а не списание) и да даде някоя награда. Там е станало приказка да дойдат в България, кани ги SME, но с УСЛОВИЯТО ЕРА да им подгрява...? Нали се сещате, че Фънки-то не би трябвало да прави така... и съвсем нормално е група от калибара на Manowar да не се съгласи защото ТЕ трябва да поставят условията.
Добре, че се появи Жокер Медия и Цонко за да имат конкуренция инак всичко щеше да става в София... че дори ми е по блозо до Каварна. И мисля, че ако концерта бе в столицата щеше да е по-посетен... да не забравяме и факта, че и програмата е пренаситена (предвид факта, че до скоро можехме да ходим само на концерти на Сигнал и БТР) и не всеки мое да отдели средства и време за да посети всичко.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


eddy 2.07.2007 21:16:54 отговори + 0 0
доидох си от Каеарна и отново селяния писнами от тапи "метали" дето си нямат и ха хабер от хеви метала! пи4овете правеха 6оу а не са оти6ли на соло турнир! бе6е велик концерта за6тото хората знаят как се прави 6оу ане като планета дето са 70% от тука! стига сте влизали по метал саитове 4агари! имате си ва6и обсаждайте там коя смокиня с кой педерас е спала! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 2.07.2007 20:51:13 отговори + 0 0
Анонимния по-долу... за да разбираш DT, обикновено трябва да си музикант. Аз мога да свиря само на MP3 плеър и касетофон, тъй че това не е за мен. А най-хубавите неща обикновено са най-простите, тъй че всеки със своя вкус. Айде със здраве. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyriconius 2.07.2007 19:58:20 отговори + 0 0
Eй, just kiding, (ти дали пък не използваше ника ИСТИНАТА, ИСТИНАТА БОЛИ, еtc?) какъв ти е шибания проблем?? Като можеш по-добре - заповядай, сцената е твоя! Пей три часа, научи химна на Патагония на патагонски... ебаси, писна ми от хейтъри... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Crystaleyes 2.07.2007 19:56:14 отговори + 0 0
Здравейте! Концерта беше страхотен, групата показа истинска класа и отношение към феновете. Съжалявам че след цял ден на слънцето малко преди края на концерта ми стана зле и трябваше да изляза от стадиона и най-прочувствената част с химна трябваше да я слушам отвън(( Браво на Менуор, чакаме ги отново! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 19:45:25 отговори + 0 0
Бях на концерта и мога откровено да кажа, че с нищо не ме впечатли. Стори ми се, че качеството се компенсираше с количество в случая... Kalandor, за да разберш DT се изисква определена нагласа, а не речник, състоящ се от 20 думи, елементарна музика и дразнещо театралничене, както е при Manowar. Това пък е моето мнение. На феновете сигурно им е харесало. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bumblebee 2.07.2007 19:42:39 отговори + 0 0
Да му се не види, ако качваха басисти, щях да се натискам мене да качат-да ударим едно двойно соло с бате Джоуи-знам аз това онова на Менуор ;-),па и с една древна Менуорска фанелка бях, ама на-китаристче не съм, язък ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Corpse Slasher 2.07.2007 19:37:21 отговори + 0 0
Iron Maiden са ми любимата група , бях на концерта им и много се кефех , но вече имам друга любима група - MANOWAR се казва тя , колкото пъти дойдат в Каварна , толкова пъти ще бъда там и ще ги подкрепям защото те наистина го заслужават

MANOWAR FOREVER
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 19:31:52 отговори + 0 0
луд ли си, дано дойдат до месеци...най-много година! не мога да чакам!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

SvIsIt0 2.07.2007 19:29:25 отговори + 0 0
Концерта беше ГРАНДИОЗЕН.Manowar се раздадоха над очакванията ми.Още чувам песните все едно имам вграден MP3 Player в главата Дано да дойдат пак но не след 20 години. :Р Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 19:29:14 отговори + 0 0
мен повече ме е яд, че Драго рещи да свири металика...ебати мизерията...това наистина според мен беше кофти...да беше си импровизирал, ако нямаше какво друго да свири... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.07.2007 19:28:05 отговори + 0 0
Manowar РЯЗАХА ГЛАВИ

Единственото, за което съжелявам, е че не дойдоха с Rhapsody
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 19:24:31 отговори + 0 0
ебати...:/ естествено, че трябваше да дойдат и шибаните хейтъро...закономерно беше просто. @истината и just kidding, стана ясно, че не си фен на MANOWAR (което мен въобще не ме интересува), и че НЕ СИ БИЛ НА КОНЦЕРТА, личи си от това което казваш, Всеки който е бил, щеше много да си изкриви душата да разправя такива лайна... Дори феновете на Мейдън и Гардиан го признаха (аз също съм им фен, това са трите ми най-любими групи) Та...лично аз ще игнорирам вече лайната като теб, дори спирам вече да чета тук, Накрая на годината на класацията на Про-Рок за концерт на годината ще видим кой ще спечели... а ти ходи се шибай майка ти стара! деба как мразя лайняни хейтърчета дето само плюят...и то без никакво основание! селянин.. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 19:18:56 отговори + 0 0
Да ме прощават аверите на Драго, но той ни изложи. Аз се готвя за този момент още като се носеха слухове преди година че Manowar ще идват, всмисал имам всичките ДВДта и знам че винаги вадят фен да свири. Научих The gods made heavy metal и бях решил точно какво ще свиря като Джоуи ми каже да свиря. А излиза "фен" с тениска на мейдън и свири металика на концерт на Manowar. Нямаше да ме е толкова яд ако бяха избрали заклет фен като мен. Както и да е. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 2.07.2007 19:09:35 отговори + 0 0
Както и да е.. и ти ни убеди, че не ги харесваш и всеки по живо по здраво.. Остави ни сега да си доизживяваме цирка който гледахме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 19:08:55 отговори + 0 0
Ами не влиза много в нет-а Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 2.07.2007 19:07:34 отговори + 0 0
JUST KIDING - солото може да не беше нещо сложно, ама хубавата музика адлеч не е необходимо да е гитар-шред или някакви извънземни изпълнения с които да впечатляват даскалите в консерваторията. Ще дам пример с Дрийм Тиътър които лично на мен не ми харесват грам, именно защото въпреки цялата си техника музиката им е безлична за мен. Това си е мое мнение обаче. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ico 2.07.2007 19:04:57 отговори + 0 0
А той защо не пише тук? Сигурно два дена вече не е изтрезнял от кеф. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 19:02:51 отговори + 0 0
Ми Драго не е голям фен да ти кажа. Трябваше да го убеждавам да идва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

JUST KIDING 2.07.2007 18:56:47 отговори + 0 0
до всички: УБЕДИХТЕ МЕ, ЧЕ КРАЛЕТЕ СА НОМЕР ЕДНО, САМО ЧЕ КАТО ЧУХМЕ БАС СОЛОТО КОЕТО БЕШЕ КАТО УПРАЖНЕНИЕ ЗА СРЕДНО НИВО БАСИСТИ НА ВСИЧКИ КОИТО РАЗБИРАТ ОТ МУЗИКА /А НЕ САМО СЕ КЛАНЯТА НА МЕТАЛ БОГОВЕ ИЛИ КРАЛЕ ЛИ БЯХА ТАМ/ ИМ СТАНА ЯСНО, ЧЕ МЕНУЪР СА ПРОСТО НАПОМПАНИ И НАДУТИ СРЕДНО ГРАМОТНИ МУЗИКАНТИ НА КОИТО МЯСТОТО ИМ Е ВЪВ ФИТНЕС ЗАЛАТА Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ico 2.07.2007 18:55:33 отговори + 0 0
А па тоя Драго, ако е фен на Manowar, е най-щастливото копеле раждано някога по тая грешна земя. А ако не е техен фен, е това е ебати лошия късмет, и е време да го поправи! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 2.07.2007 18:50:13 отговори + 0 0
Дойдох от Норвегия. Струваше си всеки километър. Не е нагласено. Бях заедно с Драго и дори после ми взе автографи на фанелката. Ето и снимка с китарата и фанелката
http://picasaweb.google.com/Totev.Plamen/ManowarGitar/
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 2.07.2007 18:47:32 отговори + 0 0
Искрено се радвам на всичко написано дотук! Това са истински страсти!!!Не е като да отразяваш концерт на Плешивия от Плевен)Кой харесал (много са), кой не харесал(много са малко), но всичко бушува!!!Е това е значи концерт, който е разбунил духовете и страстите български-значи е велико!
Аз мога да го сравня ( а съм бил на почти всички концерти из БГ последните 20 години)по истерия и мащабност сано с концерта на ACCEPT в Каварна през 2005-а!
Но все пак на Manowar имаше доста повече хора!
И на Motor Head беше страхотно-не отричам!
А Heaven & Hell изнесоха най-якия дуум-метъл концерт, на който съм присъствал!
Но.....Manowar изчеткаха феновете по всякакъв начин и така показаха как се поддържат взаимно група и фенове!
HAIL & KILL!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 18:44:36 отговори + 0 0
Е айде сега. И аз бях с фланелка купена пред стадиона, но защото е с българското знаме. Иначе си носех и друга на Manowar и сериозно се колебаех коя да избера. Но не дълго. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ico 2.07.2007 18:43:12 отговори + 0 0
От 20 години съм фен на Manowar, но никога на съм си и помислял дори, че някога ще ги видя на живо. Не съм предполагал също, че постъпват така с феновете си - ми те щяха да ни уморят бе! По едно време наистина си помислих, че са решили да дънят до сутринта и се уплаших, че може и да не издаржа на това темпо, на години съм вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 2.07.2007 18:42:24 отговори + 0 0
Колкото до сравненията с Мейдън-ами това е една от най-любимите ми групи за всички времена, а Гардиън още повече и страшно се изкефих на концертите им, ама...колкото и по-малко да харесвам Менуор, не мога да си изкривя душата-техния концерт беше много по-яко шоу и съм сигурен че и много други Мейдън и Гардиън фенове ще се съгласят с мен! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Oberon Beriman 2.07.2007 18:38:11 отговори + 0 0
Плюс това, тия дето са си тръгнали в 01ч с фанелки на Меноуър, които разбират че има такава група, като се чуе че ще свирят, и си купуват фанелка от сергията пред стадиона. те дори грам текст от песните не знаят, да не говорим че за тях Один сигурно е търговска марка за видеокарти. Аз бях със светла тениска и дънки, леко небръснат - нетипичен метъл, ще кажеш. Ама пях с цяло гърло всичките песни, знам за какво пеят, ок? И си тъгнах след зарята. Слушам ги от 1986, когато някой от "феновете" са се раждали. Говори ми ти...смехурко. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 2.07.2007 18:32:04 отговори + 0 0
Не се занимавай с ИСТИНАТА Винаги има хора като него, които като неблагодарници само гледат косурите на другите. Факта си е фкат Каландоре ( ние се познаваме с тебе бре)) - Кралете направиха най-добрия концерт в България. Както казах - подземните червеи още се чудят дали да се върнат в почвата под стадиона)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 2.07.2007 18:31:18 отговори + 0 0
Обзалагам се че повечето в Каварна са били фенове (дори да не са точно на Менуор), а не кибици. В София могат да идат много кибици, щото дават само едни смешни пари за билета и отиват с трамвая на концерта-след работа, а после веднага се прибират вкъщи за да седнат на компютъра за да плюят. А за Каварна все пак трябва да тръшнеш и една сума пари за път, спане и т.н...не вярвам някой кибик да го направи само за да гледа сеир и да търси за какво да плюе ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 2.07.2007 18:24:30 отговори + 0 0
И още нещо.. Сети се за една група свирила в българия 3 часа без почивка. Или за група, която си е направила труда да каже почвече от "Здравей София" на Български. Изобщо не питам дали е имало група, която си е направила труда да научи химна ни с все текста изпян на български за да засвидетелства уважение. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 2.07.2007 18:20:51 отговори + 0 0
Valio - познавам лично Драго и това изобщо не беше нагласено.

@Истината - абе младеж.. ако имаш шапка за мислене, вземи си я сложи. Колко от нешенските метъли могат да си позволят да отделят около 100 лева за концерт, защото една разходка до Каварна+билет и разходи излиза толкова. 19000 човека са го направили. Ако концерта на мейдън не беше в София, половината от "феновете" на мейдън нямаше изобщо да си мръднат гъза до там. Колкото до "измислените песни". Пич хората искаха да чуят точно тези "измислени" песни. Чудя се какво изобщо си правил там ? Ако Стив Харис те беше качил на сцената и ти беше подарил китара, щеше ли да го наречеш Цирк ?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fire4o 2.07.2007 18:14:53 отговори + 0 0
ИСТИНАТА ти си бил на концерт в перпендикулярна на нашата вселена. Там той съвсем нормално е бил слаб, понеже тук беше НЕВЕРОЯТЕН. Аз измислени песни не чух. Може да идеш да се прегледаш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 18:11:53 отговори + 0 0
На мен лично концерта на MANOWAR ми хареса даже меко казано хареса, нямам думи, с които да го опиша. Но се дразня на тъпи коментари, които прочетох, от сорта, че MANOWAR се подмазвали изпявайки химна на България, какво били подарили и т.н. На MANOWAR определено не им зависи живота от нас, но ние българите сме такова племе, че все нещо не ни изнася. Група, която е свирила в толкова развити страни, най-накрая дойде тъпото село Каварна и накара кокошките да спрат да снасят. За разлика от едни други, които свириха 1 час и едвам ги чухме. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Valio 2.07.2007 18:08:32 отговори + 0 0
Защо трябва да сравняваме двата концерта - този на ManowaR и този на Iron Maiden. По-големите фенове на Maiden казват - в София имаше 32 000 души, тези на ManowaR казват - нашите свириха 3 часа. Тези сравнения са ми тъпи по няколко причини - първо не знам колко хора щяха да се съберат, ако концерта на ManowaR беше в София, второ - не знам колко дълго биха свирили Maiden, ако правеха DVD. Истина беше обаче, че личното отношение на ManowaR към българските фенове беше много добро и много топло - особено ми хареса изказването, че българите са истински фенове, а българските жени много красиви - нямам идея кога са успели да отидат до Бургас:-), но прави са

Колкото до подарените китари - това беше много готино и много ми хареса, но малко се зачудих по едно време - този Драго и Joey De Maio изобщо не се попитаха, дали Драго знае песента, която ще свири с групата - в момента не се сещам коя е тя..... така де, тази работа на мен ми се стори малко нагласена - как този фен не се спече поне малко пред 19 000 ... както и да е - това, дали е било нагласено или не няма значение - важното е , че отстрани изглеждаше страхотно и няма да се забрави. Споменах за фена, защото предполагам именно хвърлянето на неговата тениска е подразнило феновете на Maiden - които тук правят сравнение с това колко били дълги концертите и на кого му бил паднал гласа.
Важното е, че за 2 месеца в България видяхме 3 от най-големите групи - Blind Guardian, Iron Maiden и ManowaR, групи от този калибър рядко виждаме по няколко пъти, за да можем да сме недоволни от тях. Затова коментари от рода на това колко неуредици и издънки има по техните концерти са излишни, наистина има - на Guardian организаторите бяха разбрали, че ще свири 140 мин, а не 1:40. Hansi беше болен... на Maiden nнякой ще намери кусур в гласа на Bruce, на друг сетът му бил кратък, ManowaR били не знам си какви... важното е да има хубави концерти... и да не си мерим после онези работи на кого концерта на любимата му група бил най-готин... на мен ми харесаха и трите и смятам, че тези спорове са тъпи.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ИСТИНАТА БОЛИ 2.07.2007 18:06:47 отговори + 0 0
ДО Oberon Beriman:МОЙ ЧОВЕК НЯМАШЕ ДА ГИ НАРЕЖДАМ ТИЯ МЕНУЪРИ АКО НЕ БЯХА СЕ НАДУВАЛИ ТОЛКОЗ. А ТОВА ЧЕ НЕ СА СВИРИЛИ В СОФИЯ Е ЗАЩОТО НЯМА КОЙ ДА ГИ ПОКАНИ ТАМ ТЪЙ КАТО В СОФИЯ ТРЯБВА ДА ИМА ПОВЕЧЕ ХОРА ЧЕ ДА СИ ИЗБИЯТ ПАРИЧКИТЕ ОРГАНИЗАТОРИТЕ. А ЯВНО НА МЕНУЪРИ 20000 ИМ Е АБСОЛЮТНИЯ МАКСИМУМ В МОМЕНТА. ТЕ И ЗАТОВА ТАКА РИТАТ ДА ИДВАТ ПАК А НЕ ЗАРАДИ ВАС БЕ ПОКЛОННИЦИ НА "КРАЛЕТЕ" И МНОГО МИ Е ИНТЕРЕСНО КАКВИ СТЕ ТАКИВА ВЕРНИ ФЕНОВЕ НА МЕНУЪР СЛЕД КАТО КОГАТО АЗ СИ ТРЪГВАХ ОТ КОНЦЕРТА/ТОМБОЛАТА ЗА НАГРАДИ/В 1.00 ЧАСА, ИМАШЕ МНОГО ХОРА КОИТО БЯХА С ФЛАНЕЛКИ НА МЕНУЪР И СИ ЗАМИНАВАХА ЯДОСАНИ, ЧЕ ТИЯ СВИРЯТ НЯКВИ ИЗМИСЛЕНИ ПЕСНИ И СЕ ЗАНИМАВАТ С РАЗНИ ПОДАРЪЦИ И ПУСИТА НА СЦЕНАТА - ЦИРК! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Satyriconius 2.07.2007 17:59:29 отговори + 0 0
Абе, ИСТИНАТА, ти пък какво толкова? Като съдя по словата ти - не си бил там, не давай мнение. Мейдън, Мейдън... те само името си имат. На концерта си изпълниха един студено заучен плейлист и за по-малко от час и половина Брус изгуби силата си. MANOWAR доказаха че са КРАЛЕТЕ! Точка. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Fobos 2.07.2007 17:51:21 отговори + 0 0
Концертът на Maiden в сравнение с този на Manowar беше като изява на училищна група от някой кръжок по музика... Смятах, че концертът в София беше велико изживяване... но след този на Manowar няма какво да кажа... плаках на химна, плаках на раздяла след повече от 3 часа с "Кралете на метъла"! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tejuk Metalist 2.07.2007 17:47:58 отговори + 0 0
Oberon Beriman е прав!Ако концерта беше в София,щеше да има не 20000 зрители,а 50000!И наистина тези прочуствени слова бяха,за да покажат,че Manowar уважават и обичат феновете си!Иронията тук е,че си се кръстил ИСТИНАТА,а не можеш да се примириш с ИСТИНАТА,че това беше 1 от най-яките концерти правени в България,даже според повечето метъли-АБСОЛЮТНО НАЙ-ЯКИЯТ!
И както казват Manowar:
IF YOU AIN'T GOT THE BALLS TO THE TAKE IT,
YOU CAN LEAVE THE HALL
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Kalandor 2.07.2007 17:43:08 отговори + 0 0
@Истината - бях започнал да ти давам достоен отговор на изказването, ама реших, че няма смисъл да се хабя. Останлите хора, дори тези които не харесват групата по принцип са казали каквото трябва. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Black Corsair 2.07.2007 17:39:29 отговори + 0 0
To Пък Maiden в София щото така се чуваха,че че кат Пръдна и ги заглушавах ) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 2.07.2007 17:30:30 отговори + 0 0
Към ИСТИНАТА: Абре момче, ако Меноуър свиреха в София, а не в каварна, щеше да има много повече. От тия 32 000 дето сте били на Мейдън, колко бяха истински фенове? М? Поне 1/3 са отишли да се напият и да простеят. И на Меноуър ги имаше, ама бяха много малко. Въобще не сравнявай двете групи. И аз харесвам много мейдън, но Меноуър се справиха блестящо! Мене пък словата на български ми харесаха, това е уважение към нас. Погледни малко по-така...Човека си е направил труда, а не е научил само "Hello fuckn' Kavarna"...Като не ги харесваш, поне не ги плюй. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


ИСТИНАТА 2.07.2007 17:23:47 отговори + 0 0
СТИГА ГИ ПРЕВЪЗНАСЯХТЕ ТЕЗИ НАДУТИ ПУЯЦИ MANOWAR?! "НИЕ СМЕ КРАЛЕ НИЕ СМЕ НАЙ ВЕЛИКИТЕ И ИМАМЕ МНОГО СИЛНИ ТОНКОЛОНИ" И КАКВО СТАНА СВИРИХА С КОЛОНИТЕ НА ДИО И МОТОРХЕД И ТО ПРЕД ИМА НЯМА 19000 "БОЙЦИ" ДОКАТО ЗА СВЕДЕНИЕ НА IRON MAIDEN ИМАШЕ ПОНЕ 32000 ФЕНА НА ИСТИНСКА ГРУПА, А НЕ НА НЯКАКВИ ПОЗИРАЩИ САМОВЛЮБЕНИ ФИТНЕСЧИИ. И КАКЪВ БЕШЕ ТОЯ ЦИРК С ТОМБОЛИ НАГРАДИ И ПРОЧУВСТВЕНИ СЛОВА НА БЪЛГАРСКИ?! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ipanema 2.07.2007 17:10:17 отговори + 0 0
X'elo 2'Тхе Червенат,
Не че нещо, но Manowar пиха Болярка, а не Каменица
Нямаше как да пропусна този факт, защото бяхме от малкото щастливци, които изгледаха това невероятно шоу на 2 метра от сцената, пред оградите. Съжалявам за всички, които искаха да бъдат на нашите места. Признавам си, не съм от най-върлите почитатели на Manowar, но това изживяване беше неповторимо. Сценичното присъствие и харизматичното излъчване на Ерик Адамс бяха завладяващи. В един момент беше много трудно да го гледаш и да слушаш, възприятията отказаха да работят заедно... Подобно себераздаване на сцена небях виждала досега...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Oberon Beriman 2.07.2007 17:03:16 отговори + 0 0
iron_girl си каза перфектно: който не е доволен от това грандиозно шоу, просто не е истински фен на тази велика банда. То стана като моя спор с един заклет фен на Толкин: защо във Властелина, Арагорн нямал мустаци, като в книгата имал....Все едно филма не беше велик! Меноуър изкъртиха, изчистиха, извозиха, отпушиха всички канали. Подземните червеи ще се завърнат под стадиона поне след седмица хахахахаха. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 2.07.2007 16:40:44 отговори + 0 0
И моят билет беше подарък за рождения ми ден, макар и без безплатния диск, който не е стигнал до нашите каси, но след концерта не съжалявах за нищо! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

iron girl 2.07.2007 16:26:51 отговори + 0 0
Brothers(and sisters) of Metal...наистина нямам думи,с които да опиша фантастичното събитие,на което присъствах!"Страхотен","велик","невероятен"...някак си слааааааааабички ми се струват.Ще трябва да измислим нови,че да обогатим още малко българския езикЕдинствената думичка,която НАЙ пасва за концерта на MANOWAR е "НЕ-ПОВ-ТО-РИМ"!!!Ходила съм и на други концерти,но...този направо ми взе акъла.Такъв тевтоничен саунд...не мога да го сравня с ничий друг!Ей Богу,още съм там,не мога да дойда на себе си...ЖЕСТОКО!!!Естествено,че винаги ще се намерят и такива,дето все са недоволни от нещо и все критикуват...На тях ще кажа следното:хора,замислете се за едно-такива ПРОФЕСИОНАЛИСТИ на крака ви идват тука и то за някакви си 30,40 и 50 лева(не ЕВРО!),дават ВСИЧКО от себе си,не се надуват,държат се абсолютно непосредствено,бомбардират ви песен след песен,без да ви оставят дъх да си поемете...а вие се цупите капризно като 5-годишни дечковци,на които не са им купили вафла!Съветвам ви най-дружески-научете се да ОЦЕНЯВАТЕ хубавите неща в живота си и да им се радвате(иначе какви ценители на HEAVY METALA сте?!).А на истинските фенове ще кажа:щастлива съм,че заедно пълним стадионите и там забравяме на кой свят сме,изцяло отдавайки се на музиката и емоцията!Едно е безспорно-кралете на метъла си остават крале,а на всички нас не ни остава ншщо друго,освен с дълбоко уважение да им паднем в краката и да им се поклоним!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Sorgenskammer 2.07.2007 16:02:54 отговори + 0 0
Аз вече се чудя на концерт на коя група има смисъл да се ходи след този.А за разлика от повечето присъстващи знаех едва половината от песните долу-горе наизуст,хахах... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 15:55:37 отговори + 0 0
http://zazz.bg/play:5ed66534 Ето химна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Берен Ерхамион 2.07.2007 15:51:46 отговори + 0 0
Билета за този концерт ми бе подарък за рождения ден и искам да кажа отново БЛАГОДАРЯ на моите приятели, които ми го подариха!
Това, което бях гледал по CD-ta и прочие видях и на живо и за мен ще остави вечен спомен...
Почти се разплаках на "Сърце от стомана", но в минутата, в която Ерик запя Химна на РБ от очите ми рукна поток...
Благодаря още веднъж на всичките си приятели, благодарение, на които отидох на този спектакъл!
Поклон на "Kings Of Metal" - "Manowar" за това, че ги има и за това, че бяха най - хубавия ми досегашен подарък за рожден ден!
HAIL AND KILL, BROTHERS OF STEEL!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

whips 2.07.2007 15:31:06 отговори + 0 0
Сатире, в интерес на точността на репортажа: ХолиХел направиха още един кавър - "Wings of Destiny" на Rhapsody ;-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бай красьо 2.07.2007 14:40:34 отговори + 0 0
Все още не чувам добре с лявото ухо! Велик концерт! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Oberon Beriman 2.07.2007 14:37:24 отговори + 0 0
Аз бях там. Думи не ми останаха да разказвам какво се случи. А се случи най-грандиозния концерт в България! Случи се българския химн да бъде изпят от Ерик Адамс, при това перфектно. Виждах хора да плачат, аз самия бях настръхнал.
Не мога да опиша с думи прости...беше неповторимо !!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Летопис на една епич 2.07.2007 14:33:10 отговори + 0 0
О, Один,

В нощта преди първата юлска утрин на лето 2007-о България бе безпощадно завладяна от страшната бойна машина наречена MANOWAR.

20000 смели български бойци отговориха на предизвикателството на четиримата славни и калени в безброй битки воини на MANOWAR и след продължилата повече от 3 часа кървава битка край нос Калиакра, българската войска загуби за пръв път в многовековната си история.

Защото ние бяхме подготвени за добре познатите опасни оръжия на MANOWAR (перфектен саунд, размазваща мощност, близък контакт при водене на бойните действия и бърза смяна по фланговете), но се оказахме абсолютно неподготвени за скритите и коварни ходове на Кралете като нечовешка издръжливост за водене на дълга 3-часова битка до победа, невероятното превъплъщение в земен човешки образ на тези истински GODS of WAR и изненадващото изпълнение на Българския химн в тила на бойците, което окончателно срази нашите герои и след това настана жестока гола сеч!

MANOWAR, HAIL! Съберете остатъците от жалкото ми земно съществуване резпилени по бойното поле и нахранете робите си с тях. А сърцето ми приберете в огромната си колекция от ManoFan Hearts и нека остане там навеки!

Ще мине време и спомените за този епичен сблъсък ще избледнеят и ще се размият, но легендата ще остане жива много дълго, ще се предава от човек на човек, и всеки който носи Heart of Steel в гърдите си ще знае какво е било и ще тръпне пред предсказанието, че MANOWAR ще се завърнат някой ден...

Ico BlackJohn,
Ihtiman-o-war, 02.07.2007
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Annonimus! 2.07.2007 13:51:38 отговори + 0 0
Бях и на маиден
Те да *******
ManOwaR 4 ever!!!!
Hail &kill!
long live De Maio!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

бошулеца 2.07.2007 13:30:59 отговори + 0 0
кьорава цаца неостана в черно море-manowar направо избиха ршбата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

татко ви 2.07.2007 12:56:30 отговори + 0 0
Божкеееее,като разбрах че са забили 3 часа и настръхнах...Аз знам какво е 2часа да рипаш и да пееш.БРАВО!!!!!!Е малко ме е яд ,ама ми е далече пък сме и 4 металисти в къщи...просто нема пари.Ама нищо,вие да сте живи здрави че сте били там с тях.А на хейтърите-пак ви казвам :тука става дума за РОК бе идиоти.Тоя нямал развитие,оня концерт бил не знам си какъв.Важното е че всичко се случва на живо,а не само в съня,както преди 18 години.И се случва въпреки вас.РОК ЗАВИНАГИ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Morgul_Lord 2.07.2007 12:50:34 отговори + 0 0
Без коментар...
Познайте кой си има палка !!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Walkyria 2.07.2007 12:02:52 отговори + 0 0
Това е концерт, който ще заслужава да остане в аналите на великите МЕТАЛ събития!!! HAIL, KINGS OF METAL!!! Metal oder Was?, даже представа си нямаш аз колко се радвам, че бяхме заедно и точно на този Фест! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 11:51:20 отговори + 0 0
K I N G S O F M E T A L Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Metal oder Was? 2.07.2007 11:42:11 отговори + 0 0
Hail & Kill! Няма такъв концерт. Не бях слушал MANOWAR от началото на 90те... обаче с този плейлист направо се върнах назад във времето. ;-)
Някой стари групи като ги гледаш след 20 години не им се радваш така, както би се радвал, ако си ги гледал тогава, НО за MANOWAR това не важи!
Благодаря на "майора" на Каварна хер Цонев. :-D
Walki радвам се, че бяхме ЗАЕДНО на този Фест!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 11:39:50 отговори + 0 0
ПОКЛОН ПРЕД МЕНУОРА.ПРОСТО ИЗЧЕРПАХА ПОНЯТИЕТО ЗА МЕТЪЛ КОНЦЕРТ.АБЕ ЧУДОВИЩТНО И УНИКАЛНО.СЛЕД ТАЯ МУЗИКАЛНА ЯДРЕНА БОМБА ДУМИТЕ СА БЛЕДИ.ДАНО ДОЙДАТ И СЛЕДВАЩОТО ЛЯТО.

НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ СЪС МЕТАЛИКАТА.ТЕ САМИ СЕ ЗАКОПАХА ВЪВ КАЛТА И ТАМ ЩЕ СИ СТОЯТ КАТО СА ЛАКОМИ ЗА ЕДИНСТВЕНО ПАРИ.СЛЕД 1996 СА ГЕЛОСАНИ БОКЛУЦИ.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Bumblebee 2.07.2007 11:21:50 отговори + 0 0
Анонимен - 2007-07-02 11:16:41 - туй съм аз

а я вижте това:
http://kavarna.pro-rock.net/media/photos/11/m05.jpg
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 11:19:53 отговори + 0 0
АБЕ УНИКАЛНА ВЕЧЕР ПРЕЖИВЯХ НА ЗО ЮНИ.ДУМИТЕ СА СЛАБИ ЗА ТОВА КОЕТО ПОКАЗАХА МЕНУОРА-ВЕЛИКА БАНДА ДОКАЗАНА ПРЕЗ ПОКОЛЕНИЯТА И ВРЕМЕТО.МОДИТЕ ИДВАТ И СИ ОТИВАТ А МЕНУОРА Е ВВВВВВВВВВВВВВВВВЕЧЕН.МЕРСИ И НА КМЕТА ЦОНКО ЗА ТОВА КОЕТО ПРАВИ ЗА РОКА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 11:16:41 отговори + 0 0
Ico, страшно си го написал, братче! (стиска му лапата и му подава бира).
MegaDave, Металика отдавна не съществуват за мен (и това няма място в тази тема), споменах ги само заради продължителния концерт който имаха в България
funk_soldier "мое лично предположение - амфетамини", какво ти пука-ако ще да е бил на компот от джанки и домашни курабийки, Ерик ни размаза...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mage 2.07.2007 11:14:37 отговори + 0 0
Разбиха ни.
Към един и половина си помислих че наистина ще свирят цяла нощ.
Sound, сценично поведение, контакт - на химна се просълзих и ми се дощя да падна на колене пред Боговете на метъла (и щях, ако имах колене). Нямам повече думи, нито глас, да опиша този оргазъм. Пък и други хора се опитаха.
Hail
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Demonaz 2.07.2007 11:09:27 отговори + 0 0
Ебати отвратителния концерт!!!!!
НЕ БЕ БАЗИКАМ СЕ!!!!
Наистина не харесвам много Manowar, обаче това което са направили и достойно за възхищение и уважение. Много, ама много голям жест към феновете на тяхната музика!!!!!
Браво, браво и отново браво!!!!

П.П.:Не ма псувайте преди да прочетете всичко, което съм написал
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


stormbringer 2.07.2007 10:28:57 отговори + 0 0
@ funk_soldier
не поправяй мен, а avtora.com. аз много добре знам кой беше там .. и кой е умрял преди повече от 20 години .. но явно от там не знаят
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 10:00:36 отговори + 0 0
знам, че се повтарям, ама да кажа -
бил съм на повечето концерти проведени в България, хеви и всякакви други стилове, ама такова чудо като този на MANOWAR просто няма! Абсолютен прецедент! Честно казано, надминаха и най-смелите ми очаквания! GODS OF METAL!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 2.07.2007 09:54:09 отговори + 0 0
нека всички , които бяха на концерта да са живи и здрави , защото ние заедно с Manowar направихме най - великия концерт , да живее метъла и неговите поддръжници Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Don Tonino 2.07.2007 09:50:07 отговори + 0 0
Благодаря MANOWAR. От 25 години чакам подобно изжевяване. На IRON MAIDEN не се получи така. Най се кефя, че покзах на дъщеря ми какво значи метъл концерт. Де да можеше и мен да ме заведе наякой преди 25 години. ВЕЛИКИ. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

emperor 2.07.2007 09:31:29 отговори + 0 0
Най - големите. Българската земя не е виждала до сега такъв концерт. Няма и да види докато не дойдат пак най - великите MANOWAR Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Satyriconius 2.07.2007 09:29:42 отговори + 0 0
От много време не слушах Manowar, но този концерт като слушам за него просто нямам думи. Много съжалявам, че нямах възможност да отида, и въпреки че следващите им изяви тук едва ли ще са такива, съм на следващия концерт задължително. Hail and Kill! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ico 2.07.2007 09:27:26 отговори + 0 0
В нощта на първата юлска утрин на лето 2007-о България бе безапелационно превзета от перфектната бойна машина наречена MANOWAR.

20000 смели български бойци отговориха на предизвикателството на само четиримата славни и калени в безброй битки войни на MANOWAR и след продължилата повече от 3 часа кървава битка край нос Калиакра, българската войска загуби за пръв път в многовековната си история.

Защото ние бяхме подготвени за добре познатите опасни оръжия на MANOWAR (перфектен саунд, размазваща мощност, близък контакт при водене на бойните действия и бърза смяна по фланговете), но се оказахме абсолютно неподготвени за скритите и коварни ходове на MANOWAR като нечовешка издръжливост за водене на дълга 3-часова битка до победа, подмамващо изпълнение на Българския химн в тила на бойците и невероятното превъплъщение в земен човешки образ на тези истински GODS of WAR!

MANOWAR, HAIL! Съберете остатъците от жалкото ми земно съществуване резпилени по бойното поле и нахранете робите си тях. А сърцето ми приберете в огромната си колекция от ManoFans Hearts и нека остане там навеки!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MegaDave 2.07.2007 09:27:15 отговори + 0 0
"дори и Металика бледнеят".....Тези лайна пък къде ги вкара в темата ??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бат Ванчо 2.07.2007 09:26:26 отговори + 0 0
едва ли ще има нещо по - яко в живота ми , след този концерт Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Bumblebee 2.07.2007 09:19:25 отговори + 0 0
Kalandorе, мани го тоя хейтър бе-има ги навсякъде, само знаят да плюят щом тяхната любима група не е направила страхотно шоу като това което направиха Менуор в Каварна. Aз с ръка на сърцето признавам че Менуор отдавна не са ми любимата банда и много песни не ми харесват, ама няма да си кривя душата-това за мен е най-доброто метъл шоу в България, дори и Металика бледнеят (ма това е тема на друг разговор). И в края на краищата една група си проличава колко е велика именно на концерт-в студиото всеки може да праска велики парчета с велик звук, на концерт не можеш да имаш звука и перфектното свирене, обаче взривиш ли публиката, значи си велик...абе other bands play, Manowar kills! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 2.07.2007 09:07:54 отговори + 0 0
ZYKLON - ай шат дъ фак ъп. След като не си бил на концерта нямаш абсолютно никакво право на мнение. Това беше концерт какъвто сигурно повече едва ли ще видим. Деба и хейтърите. Нищо не е видял ама иначе било цирк. Нямам прадстава за какъв цирк говориш, ама ти се проявяваш като абсолютен клоун. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 2.07.2007 08:56:01 отговори + 0 0
"този човек на какво гориво кара че пее така, тича така и като че ли и грам не се е изморил за тези 3 часа и отгоре!" - мое лично предположение - амфетамини Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 2.07.2007 08:47:15 отговори + 0 0
Най добрия концерт правен някога в България Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Sir_J 2.07.2007 08:36:52 отговори + 0 0
МANOWAR изнесоха урок по HEAVY METAL, не виждам смисъл дори да се прави опит са сравнение с концерта на мейдън.
For when we march, your sword rides with me!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

ZYKLON 2.07.2007 08:06:11 отговори + 0 1
20 000.В България се води,че рок музика слушат около 200 000.Това значи,че около 180 000 слушат читава музика.предсавям си,какъв цирк е било. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Andril 2.07.2007 02:26:11 отговори + 0 0
E, не се сдържах просто да не се изкажа и аз.. Макар коментарът ми да не се различава много от предходните..
Неповторим концерт.. Вярно останах без глас, без крака, кръст, врат и думи, но останах с изпълнено сърце и душа запокитена в друга паралелна вселена!
SIXTH SENSE определено ме изненадаха приятно със звученето си! Признавам, не ги бях слушала, но мисля за напред да следя развитието им.. За HOLYHELL, мога да кажа, че не си падам по групи с женски вокали, някак си не ми пасват като звучене, но тази девойка наистина, признавам й го има невероятни гласови способности, а и е наистина красива!Момчетата от бандата й пък от своя страна са изключително добри музиканти, така че евала. Определено повече ми харесаха от Lauren Harris..
За Manowar какво да кажа, вие всички сте толкова изчерпателни.. Но наистина толкова часа Ерик Адамс не спря да пее (и да плюе =))) ), постоянно поддържаше едно ниво на гласа си и за цялото това време не си даде нито една почивка, като изключим 1-2минутните сола. По едно време се чудех, този човек на какво гориво кара че пее така, тича така и като че ли и грам не се е изморил за тези 3 часа и отгоре!
Това е концерт, който наистина ще остане в сърцето ми, вярвам и на всеки който е бил там..Трудно се забравя такова нещо!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Storm 2.07.2007 00:59:54 отговори + 0 0
просто нямам думи. застанах от 14:30 на входа за да бъда отпред и бях отпред със сестра ми баща ми и най - приятел и когато Manowar излезнаха на сцената цялата умора и болките в краката и в цялото ми тяло се превърнаха в неудържима сила и мощ. Най - страхотния концерт на Manowar най - големите песни. след такъв концерт думите са излишни

P.S. Hail To Metal Mayor
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stargazer 1.07.2007 23:48:31 отговори + 0 0
Физически съм зле, но все още съм под влияние на емоциите от това невиждано в България шоу! Бях най-отпред, срещу лявата колона от JBL-ки. Много се радвам, че всички присъствали са във възторг. Болежките ще отминат, но спомените ще останат...завинаги.
Чакаме Кралете отново в Каварна.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Лъчо 1.07.2007 23:43:03 отговори + 0 0
6 години чаках... (на 18 съм)
Не спах нощта преди концерта от вълнение... Отидох да чакам на входа на стадиона в 16:00. Това значи, че съм прекарал повече от 10 часа прав, без дори да клекна. Сега тъкмо се прибирам... И реанимацията започва... Но си струваше всяка секунда чакане, всичките болки, липсата на глас (включително и към този момент - издавам само някакви звуци подобно на квичене на прилеп но много тихички) и т.н.
Беше по-хубаво и от секс, да му се невиди :-D
ManOwaR заслужено се наричат "Кралете на метала". Просто те са най-добрите.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 23:39:08 отговори + 0 0
"Ilian - 2007-07-01 22:53:37
Стуваше си всеки mother f..kin' лев. ;-))"
пич, като се вземе предивд цената на билета, и като знам, че същите пари съм ги давал за други концерти, които бледнеят направо сравнени с този, колкото и добри да са били, то за този концерт не 30 лв бих дал, ами 130 лв! и пак щеше да си заслужава всяка стотинка! Manowar наистина направиха нещо специално за българските фенове.. за разлика от Iron Maiden, този концерт не е като всеки друг (е да, там е турне, но и там чакахме 20 години да ги гледаме с Брус, трябваше да направят реверанс) Няма да се очудя ако този концерт влезе директно целия в новото им двд! Имаше си специални тениски...които бяха официални, оригинално...със знамето на Българиа гаддемн... Просто не може да се опише с думи колко велик беше този концерт...
@LEMMY - 2007-07-01 23:07:08
"Абе кво става тука бе? Те искараха MANOWAR по велики от SABBATH и MOTORHEAD. Вие чували ли сте подобна глупост някъде? Може концерта наистина да е бил як но си е супер простотия да твърдиш това. MANOWAR винаги са били дървена хеви-група. SORRY"
Пич...това е първия концерт, който като погледна в новината за него няма нито един отрицателен коментар...във всичко останали, включително и тези които ти имаш предивд бъка от противоречиви коментари така че си затрай! Да не говорим, че на Manowar имаше повече хора от колко и на Сабат и Моторхед взети заедно...
They are kings of metal no more! They are GODS OF METAL!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Batbozho 1.07.2007 23:28:07 отговори + 0 0
ВЕЛИК,ПО-ВЕЛИК,НАИ-ВЕЛИК.....
Ще повторя сигурно писаното преди мен,ама такова чудо не съм и сънувал че може да се направи.
Този концерт си става от всякъде №1 за всички времена.Заслужаваще си всеки един лев от билета,заслужаваше си всеки един километър до Каварна от Пловдив които блъсках,заслужаваше си висенето пред стадиона и изобщо абсолютно всичко си заслужаваше за честа да присъствам на това уникално,мега изпълнение.
Вече на 33 год.,а полудях като на 18 и си скъсах главата и гласните струни.
А за химна накрая няма такива силни думи в този език да се опище какво изживях.
УНИКАЛНО.....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

мда 1.07.2007 23:15:39 отговори + 0 0
Когато фактите говорят и боговете мълчат. Новините са за концертите, ясно е от коментарите кой от тях е по-, по- най-. Феновете на другите две групи няма какво да се нервят, примирете се с горчивата за вас истина и толкоз. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

LEMMY 1.07.2007 23:07:08 отговори + 0 0
Абе кво става тука бе? Те искараха MANOWAR по велики от SABBATH и MOTORHEAD. Вие чували ли сте подобна глупост някъде? Може концерта наистина да е бил як но си е супер простотия да твърдиш това. MANOWAR винаги са били дървена хеви-група. SORRY Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ilian 1.07.2007 22:53:37 отговори + 0 0
Стуваше си всеки mother f..kin' лев. ;-)) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 22:43:13 отговори + 0 0
WORDLESS.....and there were silence....
GREAT JUST GREAT
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.07.2007 22:15:09 отговори + 0 0
най-великият концерт в БГ.други думи са излишни. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

банов 1.07.2007 22:12:53 отговори + 0 0
аз съм най тъпото копеле че не бях на концерта.иде ми да се самоубия.няма какво да кажа повече Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 22:06:02 отговори + 0 0
Без думи съм. Просълзих се на химна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

The Black Corsair 1.07.2007 22:04:12 отговори + 0 0
Най-великия концерт,който съм гледал (а съм гледал десетки от 1989г насам)
Перфектен Звук !
Перфектна Организация!
Култува и Титанична Банда!
Благодаря ви MANOWAR!
Благодаря на Каварна!
Кралете вече са Боговете на Метъла!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 21:48:09 отговори + 0 0
Уникален концерт, концертът на годината без никакви съмнения! Още не знам на кой свят съм, не искам и да узнавам...

Сатире, позволи ми да отбележа сам някои неща относно пуснатата тук сетлиста:
04. Karl Logan's Solo всъщност е My Spirit Lives On от Louder Than Hell, имаше го написано и на сетлистата на групата, която докопахме след концерта.
20. Valhalla - всъщност беше Gates of Valhalla
29. Black Wind, Fire and Steele - пише се Steel
Нищо лично, и аз ги видях на второ четене, но нека да сме точни
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


majuna84 1.07.2007 21:35:31 отговори + 0 0
Ееееееееее!!!!! Най- накрая и аз да похваля Manowar.
Концерта беше НАИСТИНА размазващ. Дано дойдат пак защото и ние и те яко се изкефихме!!!!!!
Heavy Metal is the Law
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

btzanev 1.07.2007 21:17:07 отговори + 0 0
велико-о-о-о-о Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mago De Oz 1.07.2007 20:08:50 отговори + 0 0
Това беше концерта на века! Няма други като MANOWAR!!!! Да ме на карат на 33 години да се просълзя...да изпадам в дива еуфория...няма други като тях!!! Ходил съм на почти всички концерта в България, но този просто беше КОНЦЕРТА!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

atanas 1.07.2007 20:07:20 отговори + 0 0
MANOWAR KILL!!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вик 1.07.2007 19:48:00 отговори + 0 0
Тигър, хейтърски постове ли!? Срещу този концерт просто няма какво да се каже. Да , може да са се ичзчерпали от идейност, но това не им пречи да ни размажат на живо. Биха ни 3 часа , та ни спукаха от бой. Евалата на Ерик Адамс за прекрасното изпълнение на химна, влиза директно в топ 10 най-добри парчета на всички времена на 1во място. Дойдоха, видяха, пиха, биха, свириха, и си тръгнаха доволни. Също като мен.
П.С. Аз бях до едно момиче което седна на земята по време на концерта, ама според мен само изглеждаше изморено от дългото стоене.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Kalandor 1.07.2007 19:46:35 отговори + 0 0
@storbringer - Eric каза че щяло да е Live in Bulgaria.

А за концерта.... Гледам ги за втори път но първото им представяне на Masters Of Rock в Чехия просто бледнееше отвсякъде пред това което снощи бе стоварено върху цялото ми съществувание. Няма такъв концерт. Няма такава група. 3-часов музикален оргазъм.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

heavy metal 1.07.2007 19:46:10 отговори + 0 0
Няма смисъл да повтарям всичко казано преди мен! Менъуор просто размазаха, така както само те могат! И съпорт групите бяха на ниво, не знам какво толкова плюят руснаците, доста прилична група бяха . Джоуи дори им подари подари китара и ги похвали като музиканти, даже ще записват при него! Но всеки си има мнение. Единственото гадно нещо беше присъствието на разни нечистоплътни, освинени до козирката загубеняци, с фанелки орисувани с изродии и пентаграми, дето се държаха като пълни селяндури, псуваха Sixth Sense и Holyhell и им показваха средни пръсти, което малко или много оставя лоши впечатления. То същото се случи и на Мейдън, където пак разни такива полу-клошари се проявиха по същия начин. Е, май е крайно време охраната по концертите да започне да си върши работата и да спре да пуска всякаква мъртвопияна и надрусана измет. Тия въпросните аутсайдери-утайки, да вървят да слушат тяхната си музика там където им е мястото- в разни вмирисани дупки за по 10 човека или да вземат да се понаучат на някои елемнтарни неща. То не е необходимо кой знае колко акъл за да може човек да се усети къде е границата между човешкото и свинщината, да има някакви наченки на култура, възпитание (първите 7 години) и уважение към гостите(защото съпорт групите са гости в България), и ако вече е осъзнал всичко това може да ходи и на големи концерти. Хубавото е, че мнозинството фенове са истински, верни и всеотдайни и доказаха това!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 1.07.2007 19:37:04 отговори + 0 0
да те поправя - Джон Лоутън Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 1.07.2007 19:33:30 отговори + 0 0
@ Вайл
ами четох я статията в Автора, но наистина не помня такива думи на Ерик, а мился че чух ясно всичко което казаха ... + в автора имаше тооолкова много грешки и смешки че се побърках от смях ... особено накрая как Б.Т.Р. изсвирили със Byron(R.I.P), july morning на сутринта
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Саруман 1.07.2007 19:29:31 отговори + 0 0
Болките в цялото ми тяло и непрестанното бучене в ушите ми само ми напомнят че това ми тяло не е още пригодено за величието на Валхала , което Manowar така щедро споделиха с нас!!!
Поздрави на всичики с които се видях и тези с куито неуспях в това море от метъли.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Motorheadbanger 1.07.2007 19:09:25 отговори + 0 0
Мислех, че след Моторхед не мога да видя по-впечатляващо нещо, но го видях. Поклон пред кралете на метъла !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

holy 1.07.2007 19:04:14 отговори + 0 0
Концерта беше меко казано размазващ,просто нямам думи,в момента ме боли навсякъде и ушите ми бучат,искам още!!!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 18:46:16 отговори + 0 0
Ей ама сигурен бях че ще се спомене как Мейдън трябва да си купят ДВД-то и да се учат.
Концерта беше наистина добър, но най-добрия концерт като шоу, изпълнение и звук си остава Металика в Пловдив.
Няма такъв звук докарван досега в БГ. Аз лично съм по-доволен от това че тази година видях Мейдън два пъти(София и Белград). Този концерт беше нещо което допълни изживяването не един фен на тази музика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Менълор-ка :) 1.07.2007 18:37:06 отговори + 0 0
Все още не мога да намеря думи,с които да опиша това,което изживях.Най-великия оргазъм,който някога съм получавала Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Вайл 1.07.2007 18:23:18 отговори + 0 0
@ stormbringer

На мен ми се струва много вероятно да бъде направено точно такова двд, само с кадри от България, защото шоуто беше уникално - 3 часа, и то 3 часа само класики. Ще се получи материал за малко по-особено от досегашните двд-та на бандата, а и някъде, мисля в автора четох цитирани думите на Ерик Адамс за записа, който правят: "ще бъде превърнат в DVD Live in Bulgaria"
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гад 1.07.2007 18:21:33 отговори + 0 0
и аз не съм им фен, почти не съм ги слушал, обаче като чета коментарите ме хваща яд че не успях да отида. браво на момчетата Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 17:37:23 отговори + 0 0
Вечни са !!! Няма такава група !!! Това не са металните крале, Кралете на Метала !!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 1.07.2007 17:23:58 отговори + 0 0
абе хора само не разбрах кога решихте, че ДВДто ще е Live BG или нещо такова? ерик и джоуи казаха, че ще записи ще влязат в новото им ДВД, но не и че то ще е специално и изключително от този концерт ... П.С. едно от нещата за които конкретно казаха ще влезе беше химна Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Варна 1.07.2007 16:56:58 отговори + 0 0
НЯМАМ ДУМИ!!!
Няма такъв концерт! Безмълвно..........
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 16:52:34 отговори + 0 0
като излезне dvd-то някой да го прати на Maiden да погледат и да понаучат как се прави. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Вайл 1.07.2007 16:50:41 отговори + 0 0
Велико шоу!!! Заслужаваше си всяка минута стоене прави, заслужаваше си всяка минута чакане пред стадиона, заслужаваше си всички тези години, в които България чакаше Manowar. Само, който не е бил там може да се съмнява във величието на това събитие, на тази група, на тази публика!!!

Благодарим Manowar!!!
Благодарим фенове!!!!
Благодарим Каварна!!!

HAIL AND KILL

... и да Чакаме DVD-то!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 16:31:21 отговори + 0 0
Да, това момче беше в дясно от мен, но май успяха да го свестят. Надявам се, че му няма нищо Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Xelo'2'Шапучка 1.07.2007 15:52:22 отговори + 0 0
Припаднало момче? Дано да е добре, аз за малко щях да стигна до там, но някак си издържах. Не бях подготвен за толкова дълго представяне и въпреки това - о, перфектно е! Наскоро ми казаха:
"След концерта най-спокойно мога да си умра"
Поздравявам всички с MANOWAR - Kings of Metal!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 15:47:54 отговори + 0 0
Darth_Plag - 2007-07-01 15:28:49
"Тези хора направо ни разбиха, те изчерпаха тотално темата за метал концертите. След това шоу вече не си струва да се ходи на други концерти просто няма да е същото."
Точно това и аз си мислих, няма смисъл да ходя повече на концерти хахахаха
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 15:47:11 отговори + 0 0
Знам, че ще повторя други, но да си кажа: ТОВА Е НАЙ-ВЕЛИКИЯ МЕТЪЛ КОНЦЕРТ ПРОВЕЖДАН В СТРАНАТА!!! Заклевам се, и да не бях никакъв фен на Меноуор, поне обективно да гледах, пак щях да съм на такова мнение...Мейдън не се били раздавали за публиката? При Меноуор ако започнем да изброяваме всичко което направиха...абе заеби нема смисал...предполагам всеки е разбрал, (бтв накрая след crown and the ring, имаше такава заря, дето и на нова година не можеш да видиш), На Брус му паднал гласа за 1 час и нещо? Ерик се справи за 3 часа и половина (концерта беше близо 3 часа и половина, засичах!...т.е само Меноуор свириха толкова, иначе беше 6 часа плюс паузите) Helloween, Guardian, Gamma Ray, Twisted Sisetrs, Megadeth, Iron Maiden, Metallica, Dio и тн...всичко могат задругно да си купят двд-то което ще излезе и да си го гледат, и да си водят записки как се прави ВЕЛИК концерт! За тези които не са отишли (а са фенове) мога да им кажа да започват да съжаляват за цял живот, защото този концерт е прецедент за родината ни, сигурен съм че като се завърнат, няма да могат да го повторят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.07.2007 15:46:18 отговори + 0 0
Бах мамо-цели три часа......Коментарите са излишни Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Darth_Plag 1.07.2007 15:28:49 отговори + 0 0
Тези хора направо ни разбиха, те изчерпаха тотално темата за метал концертите. След това шоу вече не си струва да се ходи на други концерти просто няма да е същото. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 1.07.2007 15:13:23 отговори + 0 0
абе пичовете дойдоха, казаха че понеже не са идвали и сме ги чакали толкова години - ще ни свирят песни от всичките си албуми ... някой албуми почти целите ги чухме .. Dream Theater свириха бая, ама имаха антракт... за Вай и Сатриани не мога да кажа нищо (не умалоуважам труда и концерта на никой), ама никоя от групите които принципно са ми по любими от Manowar не се е раздавала чак толкова много ... тръгнах белен за този концерт ... висях от 5.45 на оградата ... после вътре ... до 11 докато излязоха чакане .. че до 2 концерт .. ама както казах по-надолу - сртуваше си Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Rainmaker 1.07.2007 14:59:34 отговори + 0 0
Някой знае ли какво стана с момчето, което припадна и после го изнесоха...? Дано нищо му няма... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

X'elo 2'Тхе Шапучка 1.07.2007 14:48:13 отговори + 0 0
Само един недостатък имаше - прекалено дълго представление. От 8 до 2 не е лесно, аз накрая залитах от болката, която беше се "впила" в гръбначният ми стълб. Извинявам се на човека който настъпах поне 4 пъти в тези залитания, но иначе щях да припадна Догодина с рибарско столче! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


X'elo 2'Тхе Червенат 1.07.2007 14:45:42 отговори + 0 0
ВЕЛИКО! ПРО-ВЕЛИКО! Не знам, думите наистина са излизшни, но да продължа. Като начало - озвучението на макс, публиката беше невероятна (с няколко изключения), MANOWAR бяха зашеметителни. Поддържат връзка с нас, пият Загорка, късат струни, раздават китари, пеят ни химна. Хвалят ни, хвалят и ракията ни Бре защо да продължавам - незабравим концерт!
They can't stop us, let'em try - for heavy metal we will die!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Fen 1.07.2007 13:49:53 отговори + 0 0
Ми след 20 години чакане добре е че са свирили толкова. Иначе Manowar одавна нямат стойностен албум! особено пък последния е пълна боза. Това е група която не търпи развиие вече не знам колко години. Но щом сте изкефили и казвате че е било добро шоу може пък да ви повярвам! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

KbPBAB^HOKbT 1.07.2007 13:34:49 отговори + 0 0
Още ми пищят ушите от скъсаните струни на баса на ДеМайо...Велика група.Велика публика.Велик концерт. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Stormcrow 1.07.2007 13:25:02 отговори + 0 0
Не съм им фен, но ЕВАЛА им казвам. Hail And Kill !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

хм 1.07.2007 12:57:19 отговори + 0 0
Не знам дали това е най-дългият рок концерт в българската рок история, но определено Manowar свириха най-дълго от всички групи, посетили Каварна досега. Трябваше да си тренирал (като тях), за да издържиш до края Other bands play, Manowar kill! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


гюро ахмедов 1.07.2007 12:46:40 отговори + 0 0
няма такъв концерт.любимите ми групи са ДОРО,ОЗЗИ,НАЙТУИШ и трите съм ги гледал, но такъв концерт като на МЕНОУЪР като снощния няма - 3 часа непрекъснато шоу. като прибавим и мадамата от ХОЛИХЕЛЛ - най-невероятната вечер в историята на бг метъл концертите.
НЯМА ТАКЪВ КОНЦЕРТ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
П.С. ЦОНКО ЦОНЕВ - ПРЕЗИДЕНТ !!!!!!!!!!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Defender 1.07.2007 12:14:45 отговори + 0 0
Разбира се е спорен вапросът доколко Joe Satriani и Steve Vai изпълняват метъл(каквото и да означава това), но е факт, че единият свири три часа, а другият четири. НЯКОЙ ЯВНО ПРОМЕНЯ ИСТОРИЯТА, А?!?!?!? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 12:00:35 отговори + 0 0
Концерта беше един път. Няма никога да забравя това шоу. Беше невероятно... Само тая първата подгряваща група беше мн зле, но затова пък HolyHell компенсираха, а MANOWAR направо ни разбиха
HAIL AND KILL
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ниви 1.07.2007 11:55:29 отговори + 0 0
Снощи бях на концерта.Не съм кой знае какъв фен на MANOWAR но това което видях и чух направо ме разби.Такова раздаване на сцената в името на феновете не бях виждал.От снощи на сам мога да кажа само едно нещо MANOWAR са най ВЕЛИКАТА МЕТЪЛ БАНДА. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Liona 1.07.2007 11:52:49 отговори + 0 0
Аз СЪМ фен и ще кажа, че беше ВЕЛИКО...They built a fire and lit our way...m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Анонимен 1.07.2007 11:46:40 отговори + 0 0
Май вече имаме концерт на годината :Р. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

........ 1.07.2007 11:37:34 отговори + 0 0
Ем браво за яки концерт...било е див купон Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tejuk Metalist 1.07.2007 11:30:49 отговори + 0 0
Супер як и дълъг концерт!Няма втора група като тая!Просто велики!Всичко беше направено страхотно,включително и сцената,която всеки можеше да види,независимо къде стои.Аз лично бях ПОВЕЧЕТО време точно пред колоните и ужасно много се кефех!После обаче некви бухали са add-наха до мен и пред мен и вече нищо не виждах,затова се преместих отзад.
Но за моя радост,там също си се чуваше добре,само дето,сега вече можех и да виждам.Накрая,когато всичко свърши,даже не се чувах какво говоря!Тия хора,обаче,наистина обичат феновете си-то не бяха CD-та,не бяха тениски,китари...Никоя друга група не би направила толкова много неща за феновете си,най-малко пък да издаде официално DVD с концерта им тук!С риск да се повторя-НЯМА ДРУГА ТАКАВА ГРУПА!!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 11:30:01 отговори + 0 0
снощи бях на концерта!каквото и да кажа ще е малко!тези момчета ни разбиха!!!най добрите с най добрия концерт!просто супер!hail and kill!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 1.07.2007 11:26:55 отговори + 0 0
не че е кой знае колко важно, но как се определя колко хора е имало на концерта? Щото в сайта на Тангра пише 15 хил. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


darksorrow 1.07.2007 11:17:10 отговори + 0 0
и аз не съм фен, но браво, групата явно наистина е показала нещо, което е трудно да се види у други към феновете си. иначе, да, ДТ имаха такова шоу Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

funk_soldier 1.07.2007 11:15:24 отговори + 0 0
не съм фен, но БРАВО! на MANOWAR!Надявам се че публиката се е представила наниво и както винаги е била наи-добрата в света.РЕСПЕКТ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Pesho-Mesho 1.07.2007 10:46:10 отговори + 0 0
Ем Dream Theater свириха около 3 часа и половина в НДК, когато идваха... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper_Messiah 1.07.2007 10:40:00 отговори + 0 0
http://news.ibox.bg/news/id_2059126714 тая статия ми изглежда някък ... позната .... а на теб Сатире ? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен 1.07.2007 10:35:53 отговори + 0 0
Other bands play, Manowar Kills in Kavarna!!!
Това е, няма да си кривя душата-заклет метъл фен съм си, но Менуор ми бяха любима банда преди години, сега са по назад в личната ми музуикална класация, но...това беше най-великото метъл шоу от всички които съм посетил в България! Това е! Честито на всички братя и сестри, които видях снощи една реализирана мечта, при това многократно. Ехааа, над 3 часа!!! Все още обикалям стадиона да търся къде съм си изгубил гласа;-)))
HAIL AND KILL !!!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


tq 1.07.2007 10:22:29 отговори + 0 0
С три думи шапка им свалям! Раздадоха се мах и много групи само могат да взимат пример от тях! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Leper_Messiah 1.07.2007 10:19:55 отговори + 0 0
Винаги съм мразил Manowar , но няма как да не остана впечатлен от това което правят за феновете си , някой групета трябва да зимат пример от това . Up The Fuckin` Irons ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Тигър 1.07.2007 08:47:40 отговори + 0 1
Толкова години го чаках този концерт, а сега го изтървах. Яд ме е. Или не, радвам се за тези, които са били там. Поздравления. И дано следващия път Manowar дойдат в по-удобно време(когато няма да съм в сесия и т.н.).

А сега гледайте как тук ще се напълни с жалки хейтърски постове...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

stormbringer 1.07.2007 06:32:52 отговори + 0 0
току що се прибирам от концерта ... бая го почакахме, ама си струваше всяка минута ... вече бая концерти съм видял, ама такова 3 часово чудо до сега не бях ... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Wargasm 1.07.2007 05:29:23 отговори + 0 0
Браво на Manowar. Концертът наистина ще да е бил великолепен с всичките елементи на типичното за групата шоу, но на територията на родна България. А за изпълнението на българския химн в хеви метъл аранжимент просто нямам думи! Въпреки, че DVD-та им започнаха да ми идват в повечко, с нетърпение очаквам да излезе въпросното ново DVD със записите от Каварна. Manowar са безсмъртни, поклон! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".