MANOWAR канят фенове да станат "метъл посланици" в страните от предстоящото им турне

24 яну 2019, 10:47 ч. 2413 / 5 4
пред./следв.

   От лагера на MANOWAR, които започват поредната част от прощалното си турне в края на февруари, съобщават, че техни фенове могат да станат "метъл посланици" в държавите от обиколката "Final Battle"

   Т. нар. Metal Ambassadors трябва да представят забележителни места и моменти от историята на своя град на останалите фенове, както и препоръки кои дестинации са итересни за посещение. Също и какво свързва MANOWAR с метъл историята на съответния град.

   Групата приканва почитателите си да публикуват информацията на профилите на "Кралете на метъла" в социалните мрежи "Facebook", "Twitter" и "Instagram" с хаштагове #ManowarAmbassador, #TheFinalBattle и #WorldTour2019.

   От всеки град ще бъде избран един победител, който ще получи два пропуска за среща с бандата, сертификат "Manowar Metal Ambassador" с автографи и тур-тениска.

   MANOWAR ще гостуват за последно и в България на 16 юни. Организираното от "Loud Concerts" събитие ще се състои в зала "Арена Армеец" в София. Билетите са в продажба в мрежата на "Eventim" (поръчай онлайн).

 

още за:

Manowar


Коментари   (4)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


fake metal 25.01.2019 13:49:07 отговори + 9 0
Това е работа за терлика. Първата забележителност, която ще им покаже е личния му металски танк, с който гази неверниците. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Кметъла 24.01.2019 14:56:52 отговори + 8 2
В Каварна ако беше концерта, определено щеше да има какво да се покаже:
http://www.pro-rock.net/userfiles/image/block_joey_kavarna_0.jpg
и още много...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Крава и пиле 24.01.2019 11:41:40 отговори + 6 15
Някой да ги разведе по чалготеките из София /то друго няма в Чалгария/ - и готово. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

даскал 24.01.2019 12:00:02 + 15 7
Да разведе кои? Не четеш ли, че това се прави за другите фенове, а не за групата? Ако приемем, че ще има 15 хиляди на концерта и половината от тях няма да са от София или България, значи победителят да разведе 7-8 хиляди по чалготеките Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".