MANOWAR обявиха, че следващото им турне ще е прощално

25 май 2016, 17:18 ч. 8144 / 10 77
пред./следв.

   Гостувалите три пъти в България американски "Крале на метъла" MANOWAR разпространиха съобщение, в което се казва, че следващото им турне ще бъде най-грандиозно в цялата им история и... прощално за феновете. Обиколката ще бъде под надслов "The Final Battle" и ще започне в Германия, като групата обещава да обхване целия свят. Засега не са обявени точни дати. MANOWAR призовават всички свои почитатели, наречени "Manowarriors", да се приготвят подобаващо за "последната битка".

   Дългоочакваното първо гостуване на MANOWAR в България се случи на 30 юни 2007-а, по време на "Kaliakra Rock Fest". Година по-късно квартетът посети отново Каварна на 5 юли в рамките на същия фестивал за петчасов концерт. А през 2010-а, на 23 юни, Joey DeMaio и компания бяха сред участниците в паметното първо и единствено издание у нас на "Sonisphere Festival".

  

manowar



Коментари   (77)

Име или псевдоним:


Коментар (на кирилица):


Demonic Wrath 31.05.2016 13:49:46 отговори + 3 0
Тъй си говорят. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Ronaldo 29.05.2016 00:26:53 отговори + 3 20
Смешници. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Mike Smith 27.05.2016 18:37:22 отговори + 17 2
Велики! Крале завинаги! :-) Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феята на Смъртта. 27.05.2016 14:31:45 отговори + 9 0
Това беше най-страхотното нещо което съм чел!
" Двама които твърдят, че слушат метъл, да нямат нито една харесвана обща група..."
Толкова вярно...за съжаление.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Доктор Иванов 28.05.2016 12:41:21 + 5 0
Преди десетина години, един шваба идва тук в командировка, и вика "аз слушам метъл, ама не Дио, Мейдън, Менуор..." оказа се че слуша Лайф оф агони или нещо такова - не че не става, ама не ги бях чувал... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

xaoc 27.05.2016 11:20:58 отговори + 12 6
Ужас и безумие! Сигурно сетът ще е дълъг между 6 и 10 часа. Като за последно Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феята на Смъртта. 26.05.2016 23:28:34 отговори + 24 4
Всеки човек си има вкус.
Едни от нас са прослушали метъл с Меноуър. Други със Саксън. Трети с Аксепт.
И за всеки, групата с която е станал Метъл Брат си има сантиментална стойност.
На мен Меноуър никога не са ми харесвали кой знае колко. В интерес на истината, след 1988 ми харесват доста повече, отколкото в началните им години.
Както и да е- харесвам или не ги харесвам, не може да се отрече, че са голяма група и феномен, защото, Меноуър могат да бъдат съотнесени по фенска маса и вярност към Кис.
Кофти е, когато Великите се прощават но...такъв е живота- не могат да бъдат вечни.
Колкото до новите групи в метъла- има страхотни такива. Има много нова разкошна музика, която не бива да бъде сравнявана със старите неща.
Kill with power беше хит в началото на 80те. Сега сме 2016. Най- малкото звука е убийствено по-друг от 1983... Идеите са други. Текстовете са други. Настроенията са други.
Едно време-1984 бях на 13!!!!- си блъсках главата в стената от кеф на Seek&destroy и смятах, че това е Върха на Върховете Форевър!!! Сега като слушам Авантейша и Дрийм Тиатър и ги сравнявам с Металика 83 почвам да се смея. Та, Металика звучат нелепо!
Така че- всяко време си има своите си герои....
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 27.05.2016 00:36:58 + 13 2
У нас, мисля, че Меноуър имат повече фенове от Кис. В световен мащаб може и да могат да се сравняват.
У нас май Меноуър няма точто с кой да се сравнят по популярност. Отстъпват на Сабат, Мейдън, Джудас, Диси, Металика, Скорпиънс, но са по-популярни от Аксепт и Хелоуийн.
С Kings of Metal от 1988 добиха по-голяма популярност у нас, преди минаваха за леко странни.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

kuzman 27.05.2016 11:04:31 + 23 2
Аз прослушах метъл с Аксепт. Но не само. По същото време чух и Меноуър и Джудас и Хелоуин Саксън и Кис и разбира се Металика. Просто най-много си харесах Аксепт. А и тогава /през 80-те/ беше някак си задължително да имаш любима група и по възможност тя да не е любима на някой друг от компанията. Искам да кажа, всеки си избираше група и с нея се идентифицираше. Купувахме си тениски, пишехме си имената по стените и отдолу любимата група. Но не е имало караници и спорове кои са по-добри, кои са по-технични, кои са по-модерни, кои имат повече фенове и т.н... Тогава метълите си бяха метъли, независимо кой какво слушаше. Дори по-късно, като станаха модерни траша и дета, хардкора и грайнда, индъстриъла... пак не сме спорили. Събирахме се в общи компании, пиехме, слушахме нови албуми на касетофони, презаписвахме, разменяхме си касети...,ходехме заедно по концерти, независимо дали на твърди и по-софт рок банди. Просто бяхме всички заедно. Метъл братство както каза някой одеве. Обединяваше ни презрението към диското, попа, Сандра, Саманта Фокс, Модърн Токинг, Майкъл Джексън и най-вече рапа! Сега това ми изглежда смешно, защото Майкъл Джескън е велик! Много метъл групи се упражняват с негови кавъри и всичките се получават добре, защото музиката му е композирана добре и става да свири във всякакви вариации. Други поп-изпълнители също. Но както и да е. През 90-те грънджът ни раздели по-чувствително. Признавам си, че и аз послушвах Нирвана и Ред Хот, Пърл Джем и Саундгардън. Но скоро след казармата ги зарязах и си останах фен на траша и дета. Разбрах, че това е моята любима музика. Започнаха по-често да се случват концерти и фестивали, доста групи идваха. И от моите любими и от другите.... Не знам кога започна разделението. Струва ми се след 2000-та, с идването на новия век може би...; Но не помня някога по-рано да е имало такова. Примерно феновете на Слейър, да отричат Дио, Блек Сабат или Ейси Диси. Сега що стана така? Ню-метъл, олд-скул, елеци, трю-метъли, емонца...; не ги разбирам тия работи. Музиката е необятна. Технологиите също напреднаха невероятно. Има място за всякакви фантазии,...и още по-нови и неприемливи, дори за сегашното поколение неща ще се появят. Аз очаквам до 5-10г. да има концерти изпълнявани само от машини /роботи/. А някой ден и композирани от машини. И това ще доживеем...; Както каза Феята - всяко време си има своите герои. Ами да сме живи и здрави да ги видим..... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 27.05.2016 11:47:09 + 7 2
Кузмане.... Амин, брат! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 27.05.2016 12:15:43 + 9 1
Тъй, тъй, през 80-е нямаше разделение или съвсем малко - някои предпочитаха по-блек, други по-мелодични групи, но метъл братството беше единно. Разделението го пося грънджа. Едни го приеха, други не. Около средата на 90-е някои от по-старите метъл банди се разпаднаха, други не издаваха, имаше един период, когато се бълваше отвсякъде само гръндж и нищо друго. Към края на 90-те и началото на този век започнаха да се появяват (или да стават популярни) нови стилове и съответно нови банди. Някои от осемдесетарските банди отнове се активизираха, но вече свиреха по-различно - ориентираха се към някои нови тенденции, пък и техниката също се развива. Тук се яви ново разделение - нови и стари метъли. Старите също се разделиха - някои си останаха в края на 80-е и не признаваха нищо ново, други възприеха някои от новите стилове, особено напомнящите на класическия метъл. Новите метъли също не са единни - едни са фенове на стилове повече свързани с класическия метъл, други - на стилове повече свързани с грънджа, в последно време се явиха и слушащи само кор стиловете. Така се стигна до положението, че двама, които твърдят, че слушат метъл, да нямат нито една обща харесвана група. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 27.05.2016 15:54:29 + 5 1
Страхотни коментари от Феята и Кузман Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

... 26.05.2016 20:44:00 отговори + 5 8
Кметълът ще ги кани ли в Сопот на общински разноски за Нова година? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Гошо 26.05.2016 20:33:07 отговори + 3 0
Ще свирят ли химна?
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dnjgjiof 26.05.2016 16:25:25 отговори + 24 7
Една от най-великите групи в историята на метъла, редом с Maiden, Priest, Sabbath, DIO. Класици, основоположници, и вдъхновение за Хиляди млади групи и Милиони млади и стари хора по цял свят. Истински крале на своето време. Жалко че отмина. BROTHERS OF METAL! m/ Manowar завинаги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dnjgjiof 26.05.2016 16:49:00 + 7 3
А за хейтърите, едно послание от братята Amon Amarth:
https://www.youtube.com/watch?v=C5KjkwfYYBw
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 26.05.2016 15:38:44 отговори + 35 6
Да ви каже Баба ви Яга, щото разни анти-елеци, тюфлеци, Язе, Тизе и други недодрусани, недопили, недорасли, недоправени индивиди дращят глупости. Manowar били позьори - позьори са. Претоплят стара манджа - претоплят я. Размахват бутафорни мечове - размахват ги. Ама на концерта им ще е фраш. Защото са идоли, икони, култ, основоположници, вдъхновили много други групи след тях. Така че скрийте се с разните модерни еднодневки, да не ви скрия в торбата, когато се говори за ГОЛЕМИТЕ в метъла. Независимо дали ви харесват, големите са и ще си останат големи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


НЕ! 26.05.2016 15:48:13 + 10 28
Да бе! Вдъхновили са сапатрон, които са абсолютно същите палячовци,само че с маскировъчни гащи, вместо пластмасови доспехи. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 26.05.2016 16:04:25 + 22 6
Не само, а Сабатон също събират доволно много народ, колкото и да ти е тъжно.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-елек 26.05.2016 14:30:02 отговори + 8 32
Айдеее,малко по малко такива умрели хевита да се пенсионират. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 26.05.2016 15:28:49 + 21 6
Айде и тоя го пере абстиненцията. Ходи се надрусай и лЕгай да спиш. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Радул 26.05.2016 15:45:44 + 17 2
Аве уж умрели, пък ако дойдат тук ще пръснат Арената, даже билети за места на паркинга ще пуснат ...
Пък в същото време, в една вечер The Unguided, Black Veil Brides и Amaranthe едвам ще напълнят Mixtape.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 26.05.2016 20:48:45 + 15 2
The Unguided и Amaranthe са яки банди, но анти-умника, т.е. анти-елека няма предвид тях, а разни ню-метъли, които само той си мисли за модерни, пък те са отдавна изветряли. Но най-важното за анти-умника е да се влачи под темите за хеви и пауър и да хейти, щото ако не изхейти, няма да преживее деня. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.05.2016 22:38:24 + 7 1
анти-елека няма предвид единствено ню-метъли, ами и всевъзможни други емота (без много музикален талант). Нека си слуша Токио Хотел и Корн с илюзията, че това е "модерно" и "метъл". Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

С MANOWAR ПРОСЛУШАХ МЕТЪЛ 26.05.2016 22:41:22 + 12 9
ЕЙ НЕДОТРЕСЛЯК ТАКЪВ, ЗА КЪВ СЕ ИМАШ ВЕ, ВСИЧКИ СТЕ ШИБАНИ ПОЗЕРЧЕНЦА С ШИБАНИТЕ ИМ СКАПАНИ ГРУПИЧКИ, ДЕТО БАТЕ САМО СЕ ПРАВЯТ, ЧЕ СВИРЯТ, А ИНАЧЕ В СТУДИОТО ИНЖЕНЕРА БАЧКА ИЗВЪНРЕДНО, ЗА ДА СИ ЗВУЧАТ ВСЕ ОЩЕ КАТО ГЕЙЧЕТА И НИЩО НЕ ПРАВЯТ КАТО ХОРАТА, НЕ СЕ ЕБАВАЙ С ИСТИНСКИ ВЕЛИКИТЕ И С МЕТЪЛА, КАТО КАЗВАШ ЧЕ СА ДЪРТИ !!! ТИ КВО БЕ, НАПРЕДНИЧАВИЯ, КВО ЯКО ВИЖДАШ В ТОЯ ШИБАН НОВ МЕТЪЛ БЕ ? САМО КУРВИ И НИЩО НЕ ПРАВЯТ ЗА МУЗИКАТА, ЗА РАЗЛИКА ОТ ПРЕДИШНИТЕ, ОТ ВЕЛИКИТЕ КАТО MANOWAR, ЗАРАДИ КОИТО ТВОИТЕ ПОЗЕРЧЕНЦА, КОИТО ТАКА НАРИЧАШ МЕТЪЛИ, СА СЕ ПОЯВИЛИ, ТАКА ЧЕ АЕ СИ ЗАВРИ МНЕНИЕТО НЯКЪДЕ, ЗА ДА НЕ ТИ ГО ЗАВРА АЗ И ВСИЧКИ КОИТО МЕ ПОДКРЕПЯТ !!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 27.05.2016 00:09:31 + 12 1
Въпрос на време беше да дойдеш да се изсе... издефекираш тук. Я ми кажи, ама честно, кеф ли ти е при всяко твое изказване да те навират на кучето отзад?

Извратена работа.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

streetcleaner 26.05.2016 14:23:16 отговори + 10 9
Най-после! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Горан 26.05.2016 14:16:27 отговори + 12 4
Навремето, като бях 8-ми клас им се кефех... Ама, от тогава музикално нямат развитие. Действително са доста безидейна група. С Рос Дъ Бос бяха къде-къде по-добри все пак. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Иван 26.05.2016 11:24:46 отговори + 5 16
Bring me the horizon са бъдещето... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 26.05.2016 10:02:45 отговори + 15 11
Изненадваща новина, като се има предвид, че има редица други банди, които много отдавна са си за пенсия все още тормозят хората. Металика няма нищо свястно от And justice for all (1988) насам. Каквото и да е Manowar са много голяма банда със стабилна фенска маса. Дано да мине това турне през България, ще го посетя! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Радул 26.05.2016 10:27:31 + 12 6
Много се изложи с това изказване, брат!
Явно не си мръднал хич от 1988г. насам ...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.05.2016 10:53:35 + 19 4
Черният албум на Металика, макар и класика, няма нищо общо с траш метъла, който Металика популяризираха през 80-те. Съвсем случайно се ориентираха към мейнстрийм алтърнатив рок?

Албумът с кавъри няма нищо общо с траш метъла, който Металика популяризираха.

Симфоничният албум на живо е страхотен... но не особено трашърски, благодарение на оркестрите.

"St. Anger" от 2003 дори не е метъл, а жалко извращение, грабещо от ню-метъл сцената (която не е метъл). Това е един от най-големите гафове в метъла!

"Death Magnetic" е опит на Металика да се реваншират за подигравката си от 2003.

Колкото по-малко се каже за "Lulu", толкова по-добре.

Надявам се новият албум на Металика да не е стил емо или металкор. Но да, Металика вече нямат нищо общо с Металика!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 26.05.2016 09:40:55 отговори + 19 27
Отдавна е минал срока на годност както на музиката им, така и на позьорщината им. Рециклират една и съща блудкава формула, която още през деветдесетте звучеше изостанала. И тъй като със слабата си музика губят нови и нови фенове, са стигнали толкова ниско, че да прибягват маркетингови лъжи за да опитат все пак да скалъпят още няколко концерта докато не а изгонили съвсем всички. България е една от малкото държави, където подобни метъл сапунки все още имат някакъв шанс.

Така че братя смешници, точете стериопорените мечове!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 26.05.2016 10:04:46 + 17 3
Дааам, стереотипно, но музика. Няма как да го разбереш Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.05.2016 10:23:01 + 11 6
Точно ти говориш за позьорщина и слаба музика?! Пусни си малко емо и се успокой! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Язе 26.05.2016 10:52:29 + 9 18
Няма по-позьорска и по-важното фалшива банда от Manowar. И най-пикливата фешън бандичка не е толкова фалшива и ограничена. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.05.2016 14:11:21 + 4 3
Глупости. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Tutur 26.05.2016 22:31:16 + 4 2
Казва се Стиропор, бе, най-гранде разбирача на железарията по всичките земни кълбета. Майната им на Manowar, ама такъв цвайтер не съм виждал/чел. Е кои са на твоето ниво бе, братиньо??? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

дядо рок 26.05.2016 09:32:14 отговори + 7 2
Парите правят прощалното турне.... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

............. 26.05.2016 09:12:57 отговори + 12 3
Като видях снимката и удар щях да получа. Помислих си, че идват в България... Но така или иначе ще минат. Имат много фенове тук. Чакам ги! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

MalmSuite 26.05.2016 09:05:22 отговори + 14 2
Не са толкова дърти, че да се отказват. А и не вярвам да го направят. Последната битка може да продължи 10 години Все пак е последна. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Сокол 26.05.2016 07:58:24 отговори + 8 7
Време беше. След Louder then hell нищо свястно не са издали, а оттогава минаха 20 години! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Dnjgjiof 26.05.2016 16:36:41 + 8 0
Не бих казал, за много хора Warriors of the World е най-добрия им албум, Louder than Hell някои не го харесват, Thunder in the Sky и Gods of War също имат много фенове. Manowar имат 3 фази - от '82-а до '88-а, от '88-а до '02, и от '02 до сега, като творчеството им е различно и си има различните фенове. Ти явно си почитател на втората фаза, нищо лошо, може би най-добрата, съжалявам че WotW не ти е харесал. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 26.05.2016 00:45:26 отговори + 10 9
Чували сме ги такива, няма отърване. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 25.05.2016 23:23:32 отговори + 25 10
Тази новина е... меко казано ужасна

"Gods of War" не е за всеки - на мен ми хареса концепцията, но дългите начала леко съсипват албума. "Lord of Steel" беше слаб албум с някое друго изключение, а и не разбирам защо трябваше да презапишат старите класики. Но в MANOWAR все още има хляб! Сигурен съм, че ще се реваншират за последните няколко албума с новия си албум и за пореден път ще сразят жалките емонца-позьори с Истински Метъл.

Жалко, че виждаме края на поредната ГОЛЯМА група. Бийбъри, майлита и емонцата по път и над път, но останаха малцина ИСТИНСКИ артисти, още повече метъл групи в наши дни. Надявам това да е просто маркетингов трик и най-малкото да минат през наши земи, ако това наистина е прощалното турне.

Слава на Кралете!

Слава на Истинския Метъл!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Време беше 25.05.2016 23:20:53 отговори + 10 9
Последният им наистина добър албум е The Triumph of Steel - издаден през 1992 г. От тогава досега само мъчат феновете си, все по-надолу вървят. А сега се пенсионират без дори да направят опит за силен последен албум. Жалка работа!
Наистина трябва да викнат обратно Рос дъ Бос. Но очевидно егото на басиста им е твърде голямо за това. Абе, ще останат в историята на метъла и с добро, и с лошо - това е истината. Бях им фен някога.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 26.05.2016 01:23:08 + 11 3
Имат обявен нов албум за 2016 и явно ще го промотират с турнето си. Колкото до "Triumph of Steel", мисля, че е малко субективно да се каже, че това е последния им наистина добър албум. На мен лично ми допадат "Warriors of The World" и "Gods of War" (както и EP-то "Thunder In The Sky"). Не колкото албумите от ерата на Рос дъ Бос, но си имат собствен чар. Не съм слушал "Louder Than Hell" повече от два пъти, но и той не беше лош. "Lord of Steel" е единствената творба, която не ми допада - и то изобщо (с изключението на няколко песни). Както и римейковете на старите класики...

Единствено се надявам да се реваншират за последните си няколко албума и да ни гостуват отново. Благодарение на Manowar България е официална част от метъл историята!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Dnjgjiof 26.05.2016 16:40:09 + 5 1
Ееееей, баси, знайни и незнайни критици се юрнали да определят кой албум им бил последния свестен. Warriors of the World е най-продавания, Die for Metal от Gods of War им е най-слушаната песен, как го измисли това за Triumph of Steel не знам при положение че половината им класически песни са в следващия - Louder than Hell. Ама на, "незнайни критици", тва е. Решил нашия и дава оценки. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

глад 25.05.2016 22:41:50 отговори + 10 3
Плача Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Елековски 25.05.2016 21:57:26 отговори + 20 16
Урааааа.....е тва вече е новина.Закривай цирка! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


анти-терлик 25.05.2016 23:35:20 + 5 13
Тишина! *****! Нека гръм и мълния те сразят! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 25.05.2016 20:30:44 отговори + 6 1
Те вместо да обявяват край, могат да си извикат Рос обратно, и да започнат да правят яка музика, отново. При цялото ми уважение към Карл Логан, който безспорно е по-техничният, не умее да измисля хубави песни. Всеки, който харесва, или някога е харесвал тази група, без подмятания, че са стойкаджии, е наясно с този факт.

Е, може да е за добро, кой знае...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.05.2016 21:00:44 + 11 3
Напиши го още два пъти, да не би някой да не го е прочел. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 25.05.2016 23:38:57 + 6 2
Написах го само веднъж, не знам как се е получило това ! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Феникс на грил 26.05.2016 00:03:53 + 8 0
Като презаредиш страницата веднага, след като си писал, ти публикува коментара отново. Ако я затвориш и после я отвориш отново, няма проблеми. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

asfas 26.05.2016 00:46:36 + 6 9
Просто сайтът е крайно некадърно направен. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Баба Яга 25.05.2016 19:00:35 отговори + 11 2
Това е първото от няколкото прощални турнета.
Но все пак, Хейл енд Кил, брадърс енд систърс ъв тру метъл!

Баба Яга ще ходи да събуди Торбалан от зимен сън, да отиде и да домъкне Manowar в голямата торба. Мухахахаха!
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Апел 25.05.2016 18:55:52 отговори + 22 15
Предлагам всички фенове на тази велика група, да засипем промоутърите - всичките, от най-дребните, до най-големите!!! - с писма, искания и петиции с хиляди подписи, да поканят MANOWAR отново в България!!! Навсякъде - по мейла, на страниците им, във фейсбук - да си знаят, че тука ИМА ФЕНОВЕ!!! Щото, от групата нищо не зависи. Те може да имат желание и на Луната да се качат, ама като нямат покана и готовност за организация на местно ниво, ще духаме супата!!! Не че не може да ги гледаме другаде в Европа, но от българските фенове ПО-ГОТИНИ няма, и настроението тука винаги е НА ШЕСТ!!! Пишете, не ги жалете!!! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Време беше 25.05.2016 23:25:47 + 4 0
Не е като да не са свирили тук и преди. Със сигурност ще имат дори няколко концерта в Германия - ходете до там, не е толкова далече. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 25.05.2016 23:31:27 + 0 4
Знам, че Manowar са известни с това, че често се изпокарват с промоутърите по една или друга причина. Надявам се все пак да ги видим за един последен път...

Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

TRU METAL WARRIOR 25.05.2016 18:30:48 отговори + 17 15
Започвам да си точа меча в очакване на поредния велик концерт. Не вярвам Метъл Кралете да пропуснат своите най-верни поданици от България, защото тук сме най-големите ценители на истинския метъл. Хейл енд Кил и смърт за всички емота и не-трута. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

анти-терлик 25.05.2016 23:28:13 + 7 5
Амин! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

AVA 25.05.2016 18:27:36 отговори + 5 7
Ми не ми харесва, естествено... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Toad 25.05.2016 18:20:12 отговори + 11 1
Слава богу. Сега чакаме да се завърнат.. то е на мода вече! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

newsted 25.05.2016 18:13:49 отговори + 10 4
Тру метал уориърс оф стиил енд пауър брадърс оф глори обединявайте се Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Georgiev 25.05.2016 18:03:53 отговори + 17 32
Силно се надявам да им е последно турне. Изключително инфантилна група. Какви крале? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

siXXX 26.05.2016 10:07:04 + 6 3
Музика е, не е за теб Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

gone fisting 25.05.2016 17:48:14 отговори + 10 5
Хейл енд Кил m/ Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

drunker 25.05.2016 17:43:31 отговори + 10 3
Прощално не е финално,така чеее...гответе се за още. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Grosskopf 25.05.2016 20:12:10 + 3 1
"The Final Battle" Ти това като Прощална битка ли си го превеждаш? Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

drunker 25.05.2016 20:32:06 + 8 0
Превеждам го като предпоследно. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

RJD 25.05.2016 17:37:36 отговори + 15 0
Не вервам! Според мен е трик да си промотират турнето, както направиха и някои други групи, а MINISTRY даже няколко пъти правиха такива прощални турнета. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Мрънкач 25.05.2016 17:30:04 отговори + 17 1
Крайно време беше. Не са издавали нищо свястно от 2002-а, освен няколкото пени в Gods of War, които всъщност бяха метъл. Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Анонимен...Но Красив! 25.05.2016 17:29:24 отговори + 3 7
Тъжно...Но и логично! Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

Бургерите на Диму 25.05.2016 17:25:06 отговори + 29 0
Скорпионите и Джудас също бяха с прощални турнета, пък каква стана тя... Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

popfolk_headbanger 25.05.2016 17:24:46 отговори + 19 1
Те вместо да обявяват край, могат да си извикат Рос обратно, и да започнат да правят яка музика, отново. При цялото ми уважение към Карл Логан, който безспорно е по-техничният, не умее да измисля хубави песни. Всеки, който харесва, или някога е харесвал тази група, без подмятания, че са стойкаджии, е наясно с този факт.

Е, може да е за добро, кой знае...
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.


Феникс на грил 25.05.2016 18:24:36 + 15 2
А Рос дали би иска да се върне?

Иначе, ясно е, че е по-добрият композитор - прекарал е почти три пъти по-малко време в Manowar от Карл, но с него издават доста повече музика...

Не знам, в момента просто се радвам, че успях да ги видя. Дано пак минат от тук.
Този коментар има твърде много негативни оценки. Натиснете тук, за да го видите.

▲ Горе

WeRock.bg не носи отговорност за мненията към новините на този сайт.

Забранено е: писането на български език с букви от латинската азбука; писането на коментари, съдържащи груби обидни изрази, независимо срещу кого са насочени; писането на коментари от един и същи потребител, но с различни имена с цел манипулация; писането на конфликтни, провокативни, нецензурни и др. подобни коментари; писането на коментари, представляващи явна или скрита реклама.

WeRock.bg си запазва правото да заличава и всякакви други коментари, които прецени като некоректни или ненужни.

ВАЖНО: Коментарите НЕ са начин за контакт с WeRock.bg. Ако имате въпроси към нас, пишете на имейл адресите, посочени в "Контакти".